הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי עצירת משקלי עבודה בSS

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
מה המצב אנשים? צריך את עזרתכם.
אני נמצא כרגע בתוכנית SS ואני מתאמן בבית, אך בעיה קטנה, נגמרו לי הצלחות משקל.
אני נמצא כרגע בסביבות ה90 ק"ג בסקוואט, ודווקא בשאר התרגילים אני טיפה מאחור(אפילו בדדליפט עקב טכניקה לא נכונה).
כרגע אני לא יכול לקנות צלחות מבחינה כלכלית אבל אני יקנה באחד השבועות הקרובים, השאלה שלי היא אם אני נשאר כרגע עם הסקוואט במשקל הזה, ועושה את אותו משקל בסקוואט ובשאר התרגילים מתקדם, האם אני עדיין מתחזק בסקוואט? אני יודע שאם לא מתקדמים במשקלים לא מתחזקים, אבל הכוונה שלי היא שכרגע אני עם ה90 קילו בסקוואט ודי קשה לי, אם אני נשאר אם המשקל הזה כמה שבועות, האם הוא יהפוך להיות קל אם הזמן?

תודה !

אני לא בטוח שזו הדרך הטובה ביותר, אבל חכה לעוד שיענו, לפי דעתי, אתה יכול לנסות להגיע למצב שאתה מביא את אותו משקל ל5X5 עד שתקנה את הפלטות

עדיף שתעלה בינתיים בחזרות בסקווט.
תתחיל מ 6*3
קח בחשבון שדי מהר 90 קילו לא יספיקו לך גם בדדליפט

• פותח/ת השרשור
עדיף שתעלה בינתיים בחזרות בסקווט.
תתחיל מ 6*3
קח בחשבון שדי מהר 90 קילו לא יספיקו לך גם בדדליפט
אני מרגיש שכרגע בסקוואט אני לא יכול לעשות אפילו חזרה אחת יותר, כי גם זה כרגע מאוד קשה לי.. ושוב אני מאמין שעוד שבועיים או שלוש אני יקנה צלחות פשוט חשוב לי לדעת שאני לא נחלש בסקוואט בזמן הזה אם אני נשאר באותו משקל

אני מרגיש שכרגע בסקוואט אני לא יכול לעשות אפילו חזרה אחת יותר, כי גם זה כרגע מאוד קשה לי.. ושוב אני מאמין שעוד שבועיים או שלוש אני יקנה צלחות פשוט חשוב לי לדעת שאני לא נחלש בסקוואט בזמן הזה אם אני נשאר באותו משקל
אם אתה לא מצליח לסגור 15 חזרות עם המשקל, אז משהו כאן לא תקין.
להישאר על אותו משקל באותם כמות סטים וחזרות לא ייחזק אותך במידה ואתה מצליח בכל אימון להשלים את כל החזרות.
העלה חזרות\סטים על מנת להקשות במידה ואין יכולת להעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מצליח לסגור 15 חזרות עם המשקל, אז משהו כאן לא תקין.
להישאר על אותו משקל באותם כמות סטים וחזרות לא ייחזק אותך במידה ואתה מצליח בכל אימון להשלים את כל החזרות.
העלה חזרות\סטים על מנת להקשות במידה ואין יכולת להעלות משקל.
תודה על התגובה אבל לא הבנתי, מסתומרת אם אני לא מצליח 15 חזרות עם המשקל משהו כאן לא תקין? איך זה הגיוני שבתוכנית כמו SS שאתה בשלב של המשקלים הכבדים, תצליח לעשות 15 חזרות עם המשקל הזה?

אהה חח אז אמרתי שאני כן מצליח 3X5 פשוט נורא קשה, ובמיוחד לעלות במשקל..
ב SS אם הצלחת 15 חזרות, אתה מתקדם.. קשה או לא 😃
אם אין פלטות, אז עד שיהיו, אתה יכול להוסיף עוד סט למשל, ולנסות להגיע ל 4x5 וכו'..
התקדמות, ככל שתיהיה - עדיפה מעמידה במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית