ייעוץ מכרעים - יש ורסיה מועדפת או מומלצת ?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
ראיתי כמה ורסיות שאנשים עושים כשהנפוצות הן בהליכה עם משקולות בידיים ובולגרי כאשר נתמכים במשהו מקדימה עם יד אחת והיד השניה אוחזת בדאמבל, יש עדיפות לאחת מבין האפשרויות ?

האם מכרעים בסמית משין זה משהו שבא בחשבון ?, הכוונה מוט על הסמית על הגב ואז בכל רגל עושים את כמות החזרות ברצף.

• פותח/ת השרשור
רק אל תהיה כמו רוב האנשים שעושים את זה וחוסמים את הדרך..
יש מקום מיועד לזה אצלנו, אני גם ככה עושה בהליכה 10 צעדים על ימין, מסתובב ועושה 10 צעדים על שמאל אז אני לא צריך קילומטר

לדעתי עדיף לעשות את התרגיל בצורה סטטית, ולא דינאמית, יותר קל להגדיר יעדים, ויותר קל להתקדם בצורה הזאת.

*הכוונה לסטטית זה בעצם לעשות סט כשרגל אחת קדימה והשניה מהאחורה, ואז בסט הבא להחליף, ולא וראציות דינמיות של רגל-רגל או הליכות.

• פותח/ת השרשור
*הכוונה לסטטית זה בעצם לעשות סט כשרגל אחת קדימה והשניה מהאחורה, ואז בסט הבא להחליף, ולא וראציות דינמיות של רגל-רגל או הליכות.
אתה מתכוון כשהרגליים צמודות ואז כל חזרה זה בעצם שליחת הרגל קדימה וחזרה למצב עמידה ?
או שהתכוונת לצורה הבולגרית ?

• פותח/ת השרשור
בצורה הבולגרית

הורסיה של להחזיק דאמבל אחד ביד וביד השניה להחזיק במשהו בכדיי לשמור על יציבות היא בסדר ?
האמת שבעבר הייתי עושה בצורה דינמית עם 25 קילו בכל יד, אני מניח שבולגרי יותר קשה וצריך פחות משקל, אני צודק?

הורסיה של להחזיק דאמבל אחד ביד וביד השניה להחזיק במשהו בכדיי לשמור על יציבות היא בסדר ?
די הורס את האפקט של השיפור ביציבות.
האמת שבעבר הייתי עושה בצורה דינמית עם 25 קילו בכל יד, אני מניח שבולגרי יותר קשה וצריך פחות משקל, אני צודק?
לוא דווקא

• פותח/ת השרשור
די הורס את האפקט של השיפור ביציבות.
בכדיי לשפר יציבות (אין לי מושג כי מעולם לא עשיתי ) עדיף להתחיל עם משקל נמוך אפילו אם זה קל מדי ?
אבל אפקט העבודה של השריר לא נפגעת , אני צודק ?

בכדיי לשפר יציבות (אין לי מושג כי מעולם לא עשיתי ) עדיף להתחיל עם משקל נמוך אפילו אם זה קל מדי ?
היציבות תקשה עליך רק בהתחלה, לאחר מכן אתה תתרגל ואתה לא תרגיש את הבעיה הזאת, אגב קרסול יציב זה אלמנט חשוב כמעט בכל תחום ספורט

אני ממליץ על הוורסיות של רגל אחורית מוגבהת, ככה יש עבודה קצת יותר ממוקדת על ה-4 ראשי

עבודה יותר ממוקדת? למה אתה חושב ככה?
למה בידיוק אני לא סגור לחלוטין על המכניקה פה, אבל אני יודע שזה עובד
אני מניח שזה בגלל שכשהרגל האחורית מורמת אז אתה גם יכול לרדת יותר, כי הברך האחורית לא נמצאת בדרך, וגם בגלל שהתנוחה הזאת מאפשרת לך למקד יותר משקל על הרגל הקדמית, ולא לפזר אותו על 2 הרגליים

למה בידיוק אני לא סגור לחלוטין על המכניקה פה, אבל אני יודע שזה עובד
אני מניח שזה בגלל שכשהרגל האחורית מורמת אז אתה גם יכול לרדת יותר, כי הברך האחורית לא נמצאת בדרך, וגם בגלל שהתנוחה הזאת מאפשרת לך למקד יותר משקל על הרגל הקדמית, ולא לפזר אותו על 2 הרגליים
זה לא מדוייק בכלל, כשהרגל האחורית מורמת, הראש הארוך של הארבע ראשי מתארך קשות ברגל האחורית, זה לא אומר שהתרגיל יותר ממוקד ל-4 ראשי, אותם שרירים עובדים גם אם לא הייתה מרים את הרגל.
מה שכן סביר להניח שתקבל דומס יותר חזק יום למחרת בארבע ראשי בגלל ההגעה לאי ספיקה פסיבית, זה גם לא אומר שהתמקדת יותר בארבע ראשי.

• פותח/ת השרשור
ה לא מדוייק בכלל, כשהרגל האחורית מורמת, הראש הארוך של הארבע ראשי מתארך קשות ברגל האחורית, זה לא אומר שהתרגיל יותר ממוקד ל-4 ראשי, אותם שרירים עובדים גם אם לא הייתה מרים את הרגל.
מה שכן סביר להניח שתקבל דומס יותר חזק יום למחרת בארבע ראשי בגלל ההגעה לאי ספיקה פסיבית, זה גם לא אומר שהתמקדת יותר בארבע ראשי

בלאנג' בולגרי הרגל האחורית אמורה להיות מוגבהת על ספסל והקדמית עולה ויורדת, אני טועה ?

מה רע בלאנג'ים בהליכה חוץ מעיקרון העלאת המשקלים האיטית בתרגיל בזה..?תרגיל מצוין לסוף אימון וסוחט מהרגלים את המיץ שנשאר להם ונותן אחלה פאמפ לסוף אימון רגליים

זה לא מדוייק בכלל, כשהרגל האחורית מורמת, הראש הארוך של הארבע ראשי מתארך קשות ברגל האחורית, זה לא אומר שהתרגיל יותר ממוקד ל-4 ראשי, אותם שרירים עובדים גם אם לא הייתה מרים את הרגל.
מה שכן סביר להניח שתקבל דומס יותר חזק יום למחרת בארבע ראשי בגלל ההגעה לאי ספיקה פסיבית, זה גם לא אומר שהתמקדת יותר בארבע ראשי.
נכון שהראש הארוך של הרגל האחורית מתארך, אבל הוא לא מבצע כמעט עבודה, אתה אמור למקד בערך 80% מהמשקל על הרגל הקדמית בכלל, הרגל האחורית בעיקר מייצבת אותך

נכון שהראש הארוך של הרגל האחורית מתארך, אבל הוא לא מבצע כמעט עבודה, אתה אמור למקד בערך 80% מהמשקל על הרגל הקדמית בכלל, הרגל האחורית בעיקר מייצבת אותך
מה זה קשור לדיון?
אמרת שכשהרגל האחורית מורמת העבודה יותר ממוקדת על הארבע ראשי, ניסיתי להסביר לך למה מרגישים יותר את הארבע ראשי יותר, עדיין זה לא אומר שזה גורם לתרגיל ל"התמקד" בארבע ראשי, יש עוד שרירים שמעורבים בתנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית