עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה משקל, אני לא בטוח שאני יכול להגיד אותו דבר לגבי הטכניקה.
הטכניקה אחלה, בחתירה רצוי שיהיה קצת אלמנט של הקפצהכדי שתוכל להעמיס משקלים, זה הסגנון חתירה של קרוק. להוריד את השכמה עד למטה ולהתפוצץ חזרה למעלהאתה מקפיץ את המשקל רציני מהכתף. למה לא להוריד עשר קילו אבל עם תנועה נקייה בלי תזוזה של הכתף?
בכל מקרה, לא חייב לעלות משקל, אתה יכול לקשור גומייה לדאמבל ולרגל של הספסל וזה פשוט ישרוף לך את השריר בסיום הטווח תנועה.
ידוע, אני צריך לקנות גומיה.אתה יכול לקשור עם גומייה
אין לך בחד"כ?ידוע, אני צריך לקנות גומיה.
אתה שואל את זה כאילו גומיה כזאת זה דבל טריויאלי שיש בכל מכון כמו הליכוןאין לך בחד"כ?
אפילו במכון הבלאי שאני מתאמן בו יש. 😳אתה שואל את זה כאילו גומיה כזאת זה דבל טריויאלי שיש בכל מכון כמו הליכון
למה היא משמשת את האנשים במכון שלך?..אפילו במכון הבלאי שאני מתאמן בו יש. 😳
לא ממש הבנתי אבל לא משנה.. יש בבסיס איזה גומית חרטא שאני צריך לבדוק. במכון בבית בכל מקרה אין לי מספיק משקולות אז זה לא ממש משנה כי גם ככה יהיה משקל נמוך מדי ואני משתדל שבבית לא יהיה לי חתירה.להשים אותה במתקן בכפיפות בטן.
תבקש במוסך של הבסיס פנימית של משאית ותחתוך לך גומיהלא ממש הבנתי אבל לא משנה.. יש בבסיס איזה גומית חרטא שאני צריך לבדוק. במכון בבית בכל מקרה אין לי מספיק משקולות אז זה לא ממש משנה כי גם ככה יהיה משקל נמוך מדי ואני משתדל שבבית לא יהיה לי חתירה.
כמעט הכל היום טיובלס כמו רכב פרטי.... אני עושה מהם אבובים בקיץ (של טרקטורים)תבקש במוסך של הבסיס פנימית של משאית ותחתוך לך גומיה
אצלי במכון אין הליכון אבל יש מלא גומיות 😛אתה שואל את זה כאילו גומיה כזאת זה דבל טריויאלי שיש בכל מכון כמו הליכון
מה זה?הליכון
בחתירה רצוי שיהיה קצת אלמנט של הקפצהכדי שתוכל להעמיס משקלים, זה הסגנון חתירה של קרוק. להוריד את השכמה עד למטה ולהתפוצץ חזרה למעלה
הרגליים זה בלימה של המשקל בירידה הן לא נותנות פה תנופה בעליהאני לא מבין גדול בחתירה אבל אתה לוקח גם תנופה קטנה מהרגליים כמו שעושים בפוש פרס, אתה בטוח שזה בסדר?