הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חתירה בדאמבל 82x12

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
חתירה בדאמבל מהאימון היום, היה 69x12, 74x12 ו82x12. מרגיש שעדיין יש לאן להתקדם פה אבל כבר נגמר המקום על הדאמבל.. ארלץ או להעלות חזרות או לשים צלחת של 15 ולקצר את הrom.
סהכ מבסוט מהמספר הזה, נראה לי משקל לא רע בכלל

אתה מקפיץ את המשקל רציני מהכתף. למה לא להוריד עשר קילו אבל עם תנועה נקייה בלי תזוזה של הכתף?
בכל מקרה, לא חייב לעלות משקל, אתה יכול לקשור גומייה לדאמבל ולרגל של הספסל וזה פשוט ישרוף לך את השריר בסיום הטווח תנועה.

• פותח/ת השרשור
אחלה משקל, אני לא בטוח שאני יכול להגיד אותו דבר לגבי הטכניקה.

אתה מקפיץ את המשקל רציני מהכתף. למה לא להוריד עשר קילו אבל עם תנועה נקייה בלי תזוזה של הכתף?
בכל מקרה, לא חייב לעלות משקל, אתה יכול לקשור גומייה לדאמבל ולרגל של הספסל וזה פשוט ישרוף לך את השריר בסיום הטווח תנועה.
הטכניקה אחלה, בחתירה רצוי שיהיה קצת אלמנט של הקפצהכדי שתוכל להעמיס משקלים, זה הסגנון חתירה של קרוק. להוריד את השכמה עד למטה ולהתפוצץ חזרה למעלה

• פותח/ת השרשור
להשים אותה במתקן בכפיפות בטן.
לא ממש הבנתי אבל לא משנה.. יש בבסיס איזה גומית חרטא שאני צריך לבדוק. במכון בבית בכל מקרה אין לי מספיק משקולות אז זה לא ממש משנה כי גם ככה יהיה משקל נמוך מדי ואני משתדל שבבית לא יהיה לי חתירה.

לא ממש הבנתי אבל לא משנה.. יש בבסיס איזה גומית חרטא שאני צריך לבדוק. במכון בבית בכל מקרה אין לי מספיק משקולות אז זה לא ממש משנה כי גם ככה יהיה משקל נמוך מדי ואני משתדל שבבית לא יהיה לי חתירה.
תבקש במוסך של הבסיס פנימית של משאית ותחתוך לך גומיה

אתה שואל את זה כאילו גומיה כזאת זה דבל טריויאלי שיש בכל מכון כמו הליכון
אצלי במכון אין הליכון אבל יש מלא גומיות 😛

שכנעת אותי גם לחתור, חמישי הבא אעשה זאת (בלי נדר, ט.ל.ח, בהתאם להוראות התקנון)

בחתירה רצוי שיהיה קצת אלמנט של הקפצהכדי שתוכל להעמיס משקלים, זה הסגנון חתירה של קרוק. להוריד את השכמה עד למטה ולהתפוצץ חזרה למעלה

אני לא מבין גדול בחתירה אבל אתה לוקח גם תנופה קטנה מהרגליים כמו שעושים בפוש פרס, אתה בטוח שזה בסדר?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין גדול בחתירה אבל אתה לוקח גם תנופה קטנה מהרגליים כמו שעושים בפוש פרס, אתה בטוח שזה בסדר?
הרגליים זה בלימה של המשקל בירידה הן לא נותנות פה תנופה בעליה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית