הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל מסה עוד מעט רוצה לשאול כמה שאלות..

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אז ככה אחרי עבודה קשה אני שוקל 58-59
אם 9.5 אחוזי שומן

1) אני לא חושב שהמסת שריר שלי גדולה אף פעם לא אהבתי חדר כושר אני מתאמן בחוץ במתח ומקבילים .. אז אין לי ממש קוביות כל כך וגם אין לי מי יודע תגוף הכי טוב אבל בטן דיי שטוחה כן יש.. השאלה היא - האם כשאעלה מסת שריר ולאחר מכן אעשה חיטוב חוזר יהיה לי הרבה יותר קל לרדת מ 9.5 אחוזי שומן? כי עכשיו עבדתי חודש וירדתי מ 10.2 ל 9.5

2) נגיד ביום ראשון הקרוב אתחיל מסה, אוכל לאכול פעם בשבוע איזה עוגת טריקולד שאני מפנטז עליה מלפני 3 חודשי חיטוב חח?
או מגש פיצה כזה אם סניקרס (גלידה) לקינוח הם זה יהרוס לי את המסה למרות שאני מוסיף פחמימות לתפריטים (והאם זה יהרוס לי את החיטוב הכי חשוב)

3) אם אני לא מתאמן אז לא כדאי להתחיל מסה ולהישאר בערך קלורי נמוך (כמו בחיטוב) - פשוט התחלתי עבודה חדשה ויוצא לי לא להתאמן בכלל ! אז רק בזמני הפנוי אני עושה פעם פעמיים מקבילים וזהו או שכיבות שמיכה.. מה דעתכם ?

אם יהיה לי עוד שאלות אשאל בנתיים תודה מראש ! :---)

• פותח/ת השרשור
אה והאם כדאי לעשות העמסת פחמימה ביום שבת ? כי אני לא כל כך מתאמן אז אין עלי מאמץ פיזי
כאילו המאגר גליקוגן מתרוקן בכל זאת ?

מה שאתה עושה בקושי אפשר לקרוא לו אימון, תאמין לי אני הייתי שם וזה באמת כלום
לך לחדר כושר, תתנסה קצת, תמצא את מה שאתה אוהב ותישאר איתו, לא משנה מה זה, בסופו של דבר ספורט צריך להיות משהו שאתה נהנה ממנו
עכשיו לגבי הדיאטה והכל, באמת שאין לך מה לדאוג יותר מדי, עם אחוז השומן שלך, ועם משטר האימונים שלך אני מניח שהגוף שלך יכול לספוג די התעללות מבחינת תזונה בלי שיראו יותר מדי, אז תדאג פשוט לאכול בריא, ואם תתחיל להתאמן כמו שצריך אז תנסה באמת לשמור על מאזן חיובי, ואתה יכול לאכול את הפיצה או העוגה שלך, כמובן בלי להגזים ובלי להפוך את זה להרגל
והעמסת פחמימות זה עוד משהו שרחוק ממך שנות אור, אין לך אפילו מה לחשוב על זה בשלב הזה

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עושה בקושי אפשר לקרוא לו אימון, תאמין לי אני הייתי שם וזה באמת כלום
לך לחדר כושר, תתנסה קצת, תמצא את מה שאתה אוהב ותישאר איתו, לא משנה מה זה, בסופו של דבר ספורט צריך להיות משהו שאתה נהנה ממנו
עכשיו לגבי הדיאטה והכל, באמת שאין לך מה לדאוג יותר מדי, עם אחוז השומן שלך, ועם משטר האימונים שלך אני מניח שהגוף שלך יכול לספוג די התעללות מבחינת תזונה בלי שיראו יותר מדי, אז תדאג פשוט לאכול בריא, ואם תתחיל להתאמן כמו שצריך אז תנסה באמת לשמור על מאזן חיובי, ואתה יכול לאכול את הפיצה או העוגה שלך, כמובן בלי להגזים ובלי להפוך את זה להרגל
והעמסת פחמימות זה עוד משהו שרחוק ממך שנות אור, אין לך אפילו מה לחשוב על זה בשלב הזה

הבנתי
אז אני אתחיל לעלות פחמימות שאתחיל להתאמן
כדי להתחיל מסה אני צריך גם להתאמן וגם לאכול יותר כי אם אוכל יותר סתם ככה בקצת אשמין ..
דבר נוסף אמרת לעשות את מה שאני אוהב - אני לא כל כך אוהב חדר כושר את האמת ..
אני אוהב מתח ואת המקבילים 😛 חח שכיבות שמיכה וכאלה..
נגיד סקוואט או אימון רגליים אני ממש לא סובל חח אני חייב למצוא גם לזה פתרון
כי הרי אם יהיה לי שרירים בכל הגוף כנראה אשרוף יותר שומן ובעתיד יהיה לי הרבה יותר קל לעשות חיטוב שנית אני צודק ?

דרך אגב לגבי הפיצה והעוגה אוכל לאכול את זה ביום שבת למשל כל שבוע (כל שבוע ביום שבת) וזה לא ישפיע עלי?

הבנתי
אז אני אתחיל לעלות פחמימות שאתחיל להתאמן
כדי להתחיל מסה אני צריך גם להתאמן וגם לאכול יותר כי אם אוכל יותר סתם ככה בקצת אשמין ..
דבר נוסף אמרת לעשות את מה שאני אוהב - אני לא כל כך אוהב חדר כושר את האמת ..
אני אוהב מתח ואת המקבילים 😛 חח שכיבות שמיכה וכאלה..
נגיד סקוואט או אימון רגליים אני ממש לא סובל חח אני חייב למצוא גם לזה פתרון
כי הרי אם יהיה לי שרירים בכל הגוף כנראה אשרוף יותר שומן ובעתיד יהיה לי הרבה יותר קל לעשות חיטוב שנית אני צודק ?
מסה זה שילוב של תוכנית אימונים מתאימה ותזונה מתאימה, התזונה לבד לא תעשה הרבה חוץ מלגרום לך להשמין
וזה למה אני אומר לך ללכת ולהתנסות, אני עשיתי בידיוק את אותם דברים כמוך עד אחרי הצבא, ומאז מצאתי לי את מה שמעניין אותי, והתחלתי לאהוב את הדברים ששנאתי בהתחלה, שזה כולל סקוואט ודדליפט, שאותם לא עשיתי אף פעם ועכשיו אלה התרגילים האהובים עלי

• פותח/ת השרשור
מסה זה שילוב של תוכנית אימונים מתאימה ותזונה מתאימה, התזונה לבד לא תעשה הרבה חוץ מלגרום לך להשמין
וזה למה אני אומר לך ללכת ולהתנסות, אני עשיתי בידיוק את אותם דברים כמוך עד אחרי הצבא, ומאז מצאתי לי את מה שמעניין אותי, והתחלתי לאהוב את הדברים ששנאתי בהתחלה, שזה כולל סקוואט ודדליפט, שאותם לא עשיתי אף פעם ועכשיו אלה התרגילים האהובים עלי
הבעיה שבגלל העבודה קצת אין לי זמן לזה .. =\ בקושי ללכת לגן ציבורי למתח יש לי זמן ומזל שיש לי את המקבילים בבית שאני עושה בהם להנאתי כשמתחשק לי חח
לגבי הדברים האהובים עלי כמו פיצות עוגת טריקולד סניקרס קינדר בואנו וכאלה אוכל לעשות לי יום כיף פעם בחודש ?
או ארוחה מותרת כזאת פיצה וגלידה נגיד דברים שאני מאד אוהב זה לא יהרוס לי אם אוכל פעם בשבוע נכון ?

הבעיה שבגלל העבודה קצת אין לי זמן לזה .. =\ בקושי ללכת לגן ציבורי למתח יש לי זמן ומזל שיש לי את המקבילים בבית שאני עושה בהם להנאתי כשמתחשק לי חח
לגבי הדברים האהובים עלי כמו פיצות עוגת טריקולד סניקרס קינדר בואנו וכאלה אוכל לעשות לי יום כיף פעם בחודש ?
או ארוחה מותרת כזאת פיצה וגלידה נגיד דברים שאני מאד אוהב זה לא יהרוס לי אם אוכל פעם בשבוע נכון ?
אתה יכול לעשות את כל אלה במחינת האוכל
לגבי האימונים, תמיד אפשר למצוא זמן, פשוט צריך ללמוד לשים סדרי עדיפויות

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות את כל אלה במחינת האוכל
לגבי האימונים, תמיד אפשר למצוא זמן, פשוט צריך ללמוד לשים סדרי עדיפויות

הבנתי
והאם אפשרי לעשות מסה ולהתאמן רק על כתף ועל גב (מתח ומקבילים) ואפתח רק את השרירים האלה כי אני בתכלס רוצה להצליח מתח ביד אחת
ולהצליח פול פלאנץ זה המטרות שלי בעיקרון ..

הבנתי
והאם אפשרי לעשות מסה ולהתאמן רק על כתף ועל גב (מתח ומקבילים) ואפתח רק את השרירים האלה כי אני בתכלס רוצה להצליח מתח ביד אחת
ולהצליח פול פלאנץ זה המטרות שלי בעיקרון ..
אני לא יודע אם להגדיר את זה כמסה זו הדרך הנכונה, כי מסה זה עניין של כל הגוף (בין אם שריר או לא, זה תהליך שמשפיע על כל הגוף), ואלה תרגילים בעיקר של טכניקה, וחוזק יחסית ספציפי
מה שכן אתה יכול לשמור על איזון קלורי ממש מעט חיובי, ככה יהיה לך את הכוח הדרוש, אבל לא מספיק בשביל להשמין באמת
אבל שוב, בשביל רמת אימונים כזאת פשוט תדאגל לאכול בריא ואל תדאג יותר מדי, כנראה שאתה תסתדר טוב מאוד גם עם זה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם להגדיר את זה כמסה זו הדרך הנכונה, כי מסה זה עניין של כל הגוף (בין אם שריר או לא, זה תהליך שמשפיע על כל הגוף), ואלה תרגילים בעיקר של טכניקה, וחוזק יחסית ספציפי
מה שכן אתה יכול לשמור על איזון קלורי ממש מעט חיובי, ככה יהיה לך את הכוח הדרוש, אבל לא מספיק בשביל להשמין באמת
אבל שוב, בשביל רמת אימונים כזאת פשוט תדאגל לאכול בריא ואל תדאג יותר מדי, כנראה שאתה תסתדר טוב מאוד גם עם זה
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית