הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני בוקר לאחר משמרת לילה

• פותח/ת השרשור Lupin
  • פורסם בתאריך

Lupin

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום,

אני עובד בעבודת לילה, מ22:00 עד 06:00 קבוע.
האם אפשר להתאמן מיד לאחר סיום המשמרת כאשר החדר כושר נפתח או שכדאי ללכת לישון קודם ואז להתאמן או שזה בכלל לא משנה?

אני לא יודע אם זה משנה או שזה לפי הרגשה אינדיוידואלית, אבל אני אישית כשהייתי עובד לילות ממש לא רואה את עצמי עושה אימון כמו שצריך בבוקר אחרי משמרת. לדעתי עדיף לישון, לקום, לאכול טוב ואחרי כמה זמן ללכת להתאמן.
עוד רעיון זה תנסה שבוע-שבועיים להתאמן אחרי המשמרת ושבוע-שבועיים בצהריים-ערב, אחרי שינה, ותראה מה מתאים לך יותר.

שלום,

אני עובד בעבודת לילה, מ22:00 עד 06:00 קבוע.
האם אפשר להתאמן מיד לאחר סיום המשמרת כאשר החדר כושר נפתח או שכדאי ללכת לישון קודם ואז להתאמן או שזה בכלל לא משנה?
לא אידיאלי להתאמן אחרי משמרת לילה של 8 שעות. עדיף לנוח לפני

לפי דעתי עדיף לך לישון מ 6 עד 12-13 וללכת להתאמן ב 15-16
זה מה שאני הייתי עושה
אלא אם כן אתה באופן קבוע עובד מ 22 עד 6 ואתה ישן באופן קבוע 8 שעות לפני או משהו כזה אז אפשרי ישר אחרי

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי עדיף לך לישון מ 6 עד 12-13 וללכת להתאמן ב 15-16
זה מה שאני הייתי עושה
אלא אם כן אתה באופן קבוע עובד מ 22 עד 6 ואתה ישן באופן קבוע 8 שעות לפני או משהו כזה אז אפשרי ישר אחרי

כן,אני עובד קבוע מ22 עד 6. ואני גם לא ממש מתמאץ פיזית בעבודה, אני סתם יושב ולא עושה כלום (אבטחה 😃) ככה שעוד יש לי מרץ בבוקר וגם ככה קשה לי לישון ישר אחרי העבודה.

מה ואתה ישן מהצהריים עד 21-22 כאילו לפני העבודה ?

Back
למעלה תחתית