הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי מעבר מבנץ פרס לסמית

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
יש לי בעיה בבנץ פרס באיזון של המוט כך שיוצא שאני עובד יותר על המייצבים ופחות על השרירים חח
לכן אני מתכוון לעבור לסמית כדי להתרגל לתנועה בשאיפה שזה יועיל לי כדי לחזור לבנץ ויש לי שאלה
- בסמית אני צריך גם לשמור על הדגשים שאני עושה בבנץ חופשי עם השכמות בפנים, רוחב אחיזה, מרפקים ,עיגול גב וכדומה ?

היה לי גם בהתחלה את הבעייה הזאת.
סמית' זה לא הפיתרון
תעשה מוט ריק, כמה שיותר חזרות, כשהדגש על טכניקה טובה.

3-4 אימונים ואתה בסדר.

זה נטו הגוף שלא רגיל לתנועה. תתרגל ויסתדר

כמו שהדרך הכי טובה לענות על השאלה היא בעצם לענות על השאלה ?
כמו שהדרך הכי טובה לצבור ידע היא להקשיב לבעלי ניסיון יותר גדול ממך.
אתה לא יכול לבצע תנועת בנצ' נכונה בסמית מהסיבה הפשוטה שתנועת בנצ' נכונה היא לא 100 אחוז אנכית

כמו שהדרך הכי טובה לענות על השאלה היא בעצם לענות על השאלה ?
עדיף שתקשיב במקום לזלזל.
הדרך להתרגל לתנועה זה לעבוד על התנועה כמו שאמרו לך. אם המייצבים חלשים אז הדרך הנכונה היא לחזק אותם על ידי אותה תנועה ולא לנטרל אותם לגמרי על ידי מעבר לסמית.

• פותח/ת השרשור
היה לי גם בהתחלה את הבעייה הזאת.
סמית' זה לא הפיתרון
תעשה מוט ריק, כמה שיותר חזרות, כשהדגש על טכניקה טובה.

3-4 אימונים ואתה בסדר.

זה נטו הגוף שלא רגיל לתנועה. תתרגל ויסתדר
רעיון טוב , ובמספר אימונים של התרגול לעבוד על סמית בינתיים?
כמו שהדרך הכי טובה לצבור ידע היא להקשיב לבעלי ניסיון יותר גדול ממך.
אתה לא יכול לבצע תנועת בנצ' נכונה בסמית מהסיבה הפשוטה שתנועת בנצ' נכונה היא לא 100 אחוז אנכית
קל להגיד את התשובה הזאת לכל דבר בחיים , זה לא תמיד עובד
האם זה רע שבסמית זה 100 אחוז אנכי ? או פשוט לא יהיה נוח לעשות את כל הכיווץ של הבנץ בו?
עדיף שתקשיב במקום לזלזל.
הדרך להתרגל לתנועה זה לעבוד על התנועה כמו שאמרו לך. אם המייצבים חלשים אז הדרך הנכונה היא לחזק אותם על ידי אותה תנועה ולא לנטרל אותם לגמרי על ידי מעבר לסמית.
לא התכוונתי לזלזל מצטער שזה נראה כך..
מה הפירוש למייצבים חלשים , ואני לא בטוח שהמייצבים שלי חלשים פשוט שאני עושה את התנועה בטבעי שלי היא עקומה, ושמנסים
לתקן אותי זה מרגיש לי מאוד מוזר התנועה ואני עדיין לא שומר על זה אני לא יודע אם הבעיה בי ספציפית או במשהו אחר..
ובזמן שאתרגל לא עדיף לעבוד בינתיים בסמיט כדי לראות איך זה מרגיש עם מוט ישר ?
חשוב לציין שיש לי גם סוג של נטייה דומה באוברהד פרס בנעילה צד אחד נוטה קדימה כזה ..בערך אותה בעיה

רעיון טוב , ובמספר אימונים של התרגול לעבוד על סמית בינתיים?

קל להגיד את התשובה הזאת לכל דבר בחיים , זה לא תמיד עובד
האם זה רע שבסמית זה 100 אחוז אנכי ? או פשוט לא יהיה נוח לעשות את כל הכיווץ של הבנץ בו?

לא התכוונתי לזלזל מצטער שזה נראה כך..
מה הפירוש למייצבים חלשים , ואני לא בטוח שהמייצבים שלי חלשים פשוט שאני עושה את התנועה בטבעי שלי היא עקומה, ושמנסים
לתקן אותי זה מרגיש לי מאוד מוזר התנועה ואני עדיין לא שומר על זה אני לא יודע אם הבעיה בי ספציפית או במשהו אחר..
חשוב לציין שיש לי גם סוג של נטייה דומה באוברהד פרס בנעילה צד אחד נוטה קדימה כזה ..בערך אותה בעיה
עזוב תסמית' רד ממנו כבר. לא צריך.
פשוט תתאמן מוט ריק, תעבוד נכון.
מה האובססיה לסמית'

זה פשוט לא התנועה הנכונה לעשות בבנץ'.
מה הפירוש למייצבים חלשים , ואני לא בטוח שהמייצבים שלי חלשים
מה שאמרת לפני:
יש לי בעיה בבנץ פרס באיזון של המוט כך שיוצא שאני עובד יותר על המייצבים ופחות על השרירים
אומר לי שהמייצבים הם החוליה החלשה אצלך.
לא.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט לא התנועה הנכונה לעשות בבנץ'.

מה שאמרת לפני:

אומר לי שהמייצבים הם החוליה החלשה אצלך.

לא.
אוקי , מהם המייצבים שעלולים להיות חלשים אצלי לסיבה שעקימות היא גם בבנץ וגם באוברהד פרס
עם הנטייה של קדימה\אחורה גבוה או נמוך יותר או מה שלא יהיה כדי שאוכל לשפר את זה לעשות כמו בן אדם ..

לא הבנתי את השאלה
עם הנטייה של קדימה\אחורה גבוה או נמוך יותר או מה שלא יהיה
פשוט תעשה עם המשקל שאתה יכול לעשות תנועה כמו שצריך. אם זה מוט ריק תעשה עם מוט ריק. ברגע שתעשה את התנועה תתחיל להתקדם במשקלים.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה

פשוט תעשה עם המשקל שאתה יכול לעשות תנועה כמו שצריך. אם זה מוט ריק תעשה עם מוט ריק. ברגע שתעשה את התנועה תתחיל להתקדם במשקלים.
זה תיאור בערך מה קורה למוט שאני עושה את התרגילים הנ"ל
בינתיים שאני לומד את התנועה עם המשקל להוסיף עוד תרגיל מרכזי לחזה? כי אני ב fbw וחבל להפסיד את השריר ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית