1. כשאני נרשם לחדר כושר ומשלם האם זה כולל ביטוח?
2. האם צריכת קריאטין עוצרת את הגדילה?
3. איך אפשר לאמוד אחוזי שומן בלי המחשבונים הלא נכונים באינטרנט?
4. במאמר הבא רשום בסוף בנקודות להדגשה וסיכום במספר 2 רשום להתחיל להתאמן בצריכת קלורית ניטרלית בשבועיים הראשונים, למה? והאם אני צריך (בפרטי המשתמש)?
5. במאמר הבא הכותב מציג תוכנית אימונים אך הוא לא מתחייב שהתוכנית תתאים לכולם והוא ממליץ לקוראים להתייעץ בפורום זה. האם תוכנית זו מתאימה לי (אם צריך עוד פרטים תבקשו)?
6. האם כדאי להתחיל עם תוכנית האימונים SS הבאה או עם תוכנית האימונים הזאת או עם תוכנית האימונים שמוצגת במאמר של הידיים הגדולות (ואני מודע לרשום בנעוץ)?
7. האם אפשר מדריך לעשיית דיפ סקוואט בדרך הנכונה?
8. האם אפשר מדריך לעשיית דדליפט בצורה נכונה?
9. יש לי פלטפוס איזה נעליים אני צריך לעשיית סקוואט או דדליפט?
10. שאלה קצת לא קשורה אבל אם יש לי פלטפוס ומחד גיסא יש לי תעודה שנותנת לי אישור כניסה ליחידת 8200 (בצ״הל) ומאידך גיסא אני יהיה בכושר טוב מאוד, יש מצב שיקחו אותי ליחידה קרבית במקום ל8200?
11. כמה זמן אימון צריך לקחת לי?
12. במאמר של הידיים הגדולות שנתתי לו קישור רשום שאסור לשנות את התוכנית ואני רוצה להוסיף תרגילים לבטן האם אני יכול?
13. אחרי כמה זמן להחליף תוכנית?
14. איך לנשום נכון בעת ריצה?
15. איך לנשום נכון בעת סקוואט או דדליפט?
16. האם יש תרגילים שעוצרים את הגדילה או את התפתחות?
סליחה על העומס והסרבול, ממש תודה לעוזרים:)
2. האם צריכת קריאטין עוצרת את הגדילה?
3. איך אפשר לאמוד אחוזי שומן בלי המחשבונים הלא נכונים באינטרנט?
4. במאמר הבא רשום בסוף בנקודות להדגשה וסיכום במספר 2 רשום להתחיל להתאמן בצריכת קלורית ניטרלית בשבועיים הראשונים, למה? והאם אני צריך (בפרטי המשתמש)?
5. במאמר הבא הכותב מציג תוכנית אימונים אך הוא לא מתחייב שהתוכנית תתאים לכולם והוא ממליץ לקוראים להתייעץ בפורום זה. האם תוכנית זו מתאימה לי (אם צריך עוד פרטים תבקשו)?
6. האם כדאי להתחיל עם תוכנית האימונים SS הבאה או עם תוכנית האימונים הזאת או עם תוכנית האימונים שמוצגת במאמר של הידיים הגדולות (ואני מודע לרשום בנעוץ)?
7. האם אפשר מדריך לעשיית דיפ סקוואט בדרך הנכונה?
8. האם אפשר מדריך לעשיית דדליפט בצורה נכונה?
9. יש לי פלטפוס איזה נעליים אני צריך לעשיית סקוואט או דדליפט?
10. שאלה קצת לא קשורה אבל אם יש לי פלטפוס ומחד גיסא יש לי תעודה שנותנת לי אישור כניסה ליחידת 8200 (בצ״הל) ומאידך גיסא אני יהיה בכושר טוב מאוד, יש מצב שיקחו אותי ליחידה קרבית במקום ל8200?
11. כמה זמן אימון צריך לקחת לי?
12. במאמר של הידיים הגדולות שנתתי לו קישור רשום שאסור לשנות את התוכנית ואני רוצה להוסיף תרגילים לבטן האם אני יכול?
13. אחרי כמה זמן להחליף תוכנית?
14. איך לנשום נכון בעת ריצה?
15. איך לנשום נכון בעת סקוואט או דדליפט?
16. האם יש תרגילים שעוצרים את הגדילה או את התפתחות?
סליחה על העומס והסרבול, ממש תודה לעוזרים:)
נערך לאחרונה: