הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

SkullNicK

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
-3
22
0
1. כשאני נרשם לחדר כושר ומשלם האם זה כולל ביטוח?
2. האם צריכת קריאטין עוצרת את הגדילה?
3. איך אפשר לאמוד אחוזי שומן בלי המחשבונים הלא נכונים באינטרנט?
4. במאמר הבא רשום בסוף בנקודות להדגשה וסיכום במספר 2 רשום להתחיל להתאמן בצריכת קלורית ניטרלית בשבועיים הראשונים, למה? והאם אני צריך (בפרטי המשתמש)?
5. במאמר הבא הכותב מציג תוכנית אימונים אך הוא לא מתחייב שהתוכנית תתאים לכולם והוא ממליץ לקוראים להתייעץ בפורום זה. האם תוכנית זו מתאימה לי (אם צריך עוד פרטים תבקשו)?
6. האם כדאי להתחיל עם תוכנית האימונים SS הבאה או עם תוכנית האימונים הזאת או עם תוכנית האימונים שמוצגת במאמר של הידיים הגדולות (ואני מודע לרשום בנעוץ)?
7. האם אפשר מדריך לעשיית דיפ סקוואט בדרך הנכונה?
8. האם אפשר מדריך לעשיית דדליפט בצורה נכונה?
9. יש לי פלטפוס איזה נעליים אני צריך לעשיית סקוואט או דדליפט?
10. שאלה קצת לא קשורה אבל אם יש לי פלטפוס ומחד גיסא יש לי תעודה שנותנת לי אישור כניסה ליחידת 8200 (בצ״הל) ומאידך גיסא אני יהיה בכושר טוב מאוד, יש מצב שיקחו אותי ליחידה קרבית במקום ל8200?
11. כמה זמן אימון צריך לקחת לי?
12. במאמר של הידיים הגדולות שנתתי לו קישור רשום שאסור לשנות את התוכנית ואני רוצה להוסיף תרגילים לבטן האם אני יכול?
13. אחרי כמה זמן להחליף תוכנית?
14. איך לנשום נכון בעת ריצה?
15. איך לנשום נכון בעת סקוואט או דדליפט?
16. האם יש תרגילים שעוצרים את הגדילה או את התפתחות?

סליחה על העומס והסרבול, ממש תודה לעוזרים:)

נערך לאחרונה:
1. אני לא בטוח, אבל כמה שידוע לי כן
2. לא
3. אם אתה לא פר הגדרה שמן או רופס, אז אין לך מה להתעסק עם זה כרגע
4. צריכה קלורית לפי המחשבונים היא רק השערה, זה לא מדוייק בכלל, אז אתה מתחיל ם מה שאמור להיות נייטרלי ורואה איך הגוף שלך מגיב עם זה, אם זה באמת נייטרלי או שזה גירעון או עודף.
5-6. תתחיל מה-SS, היא תיתן לך נקודת התחלה טובה ותעזור לך להבין קצת את העקרונות הנכונים.
7-8. תחפש ביוטיוב, יש מלא ולכל אחד יש טיפים מוסיפים משלו, אבל תתחיל לדעתי מאלו של mark ripettoe
מה שכן, אם אתה רוצה דיפ סקוואט, אז פחות הייתי הולך עם העקרונות של ריפטו (תראה את הסירטון שלו בכל מקרה), והולך ללמוד במקום olympic squat, שהוא קצת שונה מזה של פאוורליפטינג, שזה מה שריפטו מלמד
9. לשניהם אתה צריך נעליים עם סוליה חזקה ועמידה, לא ספוג של ריצה, במידת הצורך תוסיף את המדרס שלך
10. אני חושב 8200 עוקף כל גיוס קרבי, אז אם אתה מיועד לשם אז אתה תהיה שם
11. כל אימון צריך להיות בין 45 דקות לשעה ורבע בערך (בממוצע).
12. לפי מה שאמרתי בסעיפים הקודמים.
13. תחליף ברגע שתפסיק לראות תוצאות מהתוכנית, או שאם אתה כבר משתעמם ממנה, אבל תן לה כמה חודשים לפני.
14. תנשום רגוע וזהו.
15. זה גם יש ביוטיוב, חפש valsava movment.

נערך לאחרונה:
1. זה צריך להיות, מקסימום תשאל מה המנוי שלך כולל
2. לא
3. ע"י ראייה, רוב המכשירים טועים בסטיית תקן של 30-50%. אם אתה רוצה - אתה מוזמן להעלות תמונה גוף של עצמך ונעזור לך.
4. בנוגע לכל מה שנוגע לאימונים - בוא תרשום כמה דברים בנוגע לעצמך: משקל, גיל וגובה
7. יש לך מדריך באינטרנט של מארק ריפטו איך לעשות את כל המורכבים.
ואין דבר כזה "דיפ סקוואט",סקוואט "רגיל" הוא תרגיל שבו שוברים מקביל, כל דבר אחר לא נקרא סקוואט.
11. תלוי איזה אימון תעשה
12. יכול לעשות מתח עם משקל(3X10 ללא משקל בתור התחלה)
13. ברגע שמיציתי תכנית מבחינת משקלי עבודה
15. תסתכל במדריכים של התרגילים המורכבים
16. לא, יש אנשים שלא יודעים טכניקה של תרגילים ובגלל זה מאשימים את התרגילים.

• פותח/ת השרשור
1. זה צריך להיות, מקסימום תשאל מה המנוי שלך כולל
2. לא
3. ע"י ראייה, רוב המכשירים טועים בסטיית תקן של 30-50%. אם אתה רוצה - אתה מוזמן להעלות תמונה גוף של עצמך ונעזור לך.
4. בנוגע לכל מה שנוגע לאימונים - בוא תרשום כמה דברים בנוגע לעצמך: משקל, גיל וגובה
7. יש לך מדריך באינטרנט של מארק ריפטו איך לעשות את כל המורכבים.
ואין דבר כזה "דיפ סקוואט",סקוואט "רגיל" הוא תרגיל שבו שוברים מקביל, כל דבר אחר לא נקרא סקוואט.
11. תלוי איזה אימון תעשה
12. יכול לעשות מתח עם משקל(3X10 ללא משקל בתור התחלה)
13. ברגע שמיציתי תכנית מבחינת משקלי עבודה
15. תסתכל במדריכים של התרגילים המורכבים
16. לא, יש אנשים שלא יודעים טכניקה של תרגילים ובגלל זה מאשימים את התרגילים.

4.
משקל: ~62ק"ג (שעה לאחר ארוחה)
גובה: 169

תצטרך לעשות מסה לתקופה ואז חיטוב

אני מניח שלפי המשקל שלך אין מסת שריר רבה מידי.

Back
למעלה תחתית