עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא ממש הבנתי מה אמרתה :Xואני גם מאמין שהחיטוב שאתה עושה הוא על הפנים , בלי העמסות בלי שומנים על גירעון קלורי של דוגמנית צנרת וכו.
מה ?! ?!! !? !?!?!? o_0 למה אתם מדברים איתי בקודים דברו ברור וישר עד עכשיו ירדתי 11 קילו מה אני עכשיו צריך לעלות 20 ?יש לך בערך 20 קילו להעלות לפני זה
אני לא ממש הבנתי מה אמרתה :X
בכל מקרה אני מתאמן בחדר כושר לפי התכנית אימונים שהמדריך הביא לי ואני רץ 2 קילומטר + על ההליכון בכל מקרה אמממ אני לא בדיוק רוצה לרדת במשקל אני רוצה להשאר על ה 60 קילו בכל מקרה אני יכול להוריד באחוז שומן ? ועדיין להשאר על אותו משקל או שזה חייב לבוא תוך כדי ירידה במשקל ?
צ'אק נוריס יכול אבל אתה לא.
אתה יכול לקרוא את זה ולהחליט מה לעשות http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אז סך הכל אני חייב להמשיך לעסוק בספורט שאני עושה עד עכשיו ולהמשיך לרדת ... ? עד שתעלם הכרס לגמרי גם אם אני ישקול 50 קילו ?
יש לי כבר תפריט של 1200 קלוריות +- ואני שורף ללא ספורט 1850 ועם ספורט בסביבות 2100
אל תגזימו כדי לרדת מהר ככה אני צריך לאכול בכל מקרה תעשו טובה רק תענו לי על השאלהאנורקסיה זו מחלה קשה
כולנו איתך לאורך כל הדרך
אנחנו לא עושים טובות לאף אחד, אם תרד מהר במשקל יקרו הדברים הבאים:אל תגזימו כדי לרדת מהר ככה אני צריך לאכול בכל מקרה תעשו טובה רק תענו לי על השאלה
תודה
בכל מקרה עדיין לא עניתם לי על השאלה :X שאלתי בכלל אם אני צריך להמשיך לרדת במשקל בשביל להוריד תכרס או לשמור על המשקל ולהמשיך לעשות ספורט .. 🥰אנחנו לא עושים טובות לאף אחד, אם תרד מהר במשקל יקרו הדברים הבאים:
1. מחסור תזונתי בינהם מינרלים וויטמינים שיובילו לבעיות בריאותיות בינהן קשות אם זה לאורך זמן רב (נשירת שיער, דלקות, חשק מיני ירוד, פגיעה בבלוטת התריס ועוד הורמונים כאלו ואחרים).
2. יהיו לך סימני מתיחה שאינם ניתנים לתיקון טוטאלי (רק לייזר וגם פה אף אחד לא הבטיח שום דבר ללא צלקות)
3. עור עודף, משהו שמאוד קשה לאחר מכן להיפתר ממנו ללא ניתוח או העלאה מסיבית במסת שריר (או שומן)