הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מנת פחמימה לאחר אימון

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני במסה, איזו מנת פחמימה עדיף לאחר אימון:
1. פסטה סמולינה מחיטת דורום
או
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים
*וחשוב לציין שאני לא אוכלת את זה ישר אחרי האימון אלא יש לי ארוחה קטנה לפני ושעתיים אחרי את זה

לא משמעותי , הכל תלוי בקלוריות שלך במהלך היום.

אם לא תעברי את המכסת קלוריות שלך זה לא משנה אם זה פסטה אורז או תפוחי אדמה

עדיף תפוחי אדמה, או אפילו בטטה, זה יותר טוב
העמילן שיש שם הוא פחמימה מורכבת יותר, אז יש לזה השלכות בריאותיות טובות יותר

תמיד עדיף תפוחי אדמה
עדיף תפוחי אדמה, או אפילו בטטה, זה יותר טוב
העמילן שיש שם הוא פחמימה מורכבת יותר, אז יש לזה השלכות בריאותיות טובות יותר

על סמך אתם אומרים את זה ? במה זה יותר בריא ? במה זה יותר טוב ? פחמימה מרוכבת מתפרקת פשוט יותר לאט מפחמימה פשוטה.
אני במסה, איזו מנת פחמימה עדיף לאחר אימון:
1. פסטה סמולינה מחיטת דורום
או
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים
*וחשוב לציין שאני לא אוכלת את זה ישר אחרי האימון אלא יש לי ארוחה קטנה לפני ושעתיים אחרי את זה

ע"פ הספר של CBL יש העדפה לפחמימה פשוטה לאחר אימון. לא זוכר בדיוק את הפרטים הקטנים, אבל זה לא מחייב. העיקר לאכול.
אישית הולך באופן כללי בגישה הזאת עד כמה שזה נוח/יוצא לי.

על סמך אתם אומרים את זה ? במה זה יותר בריא ? במה זה יותר טוב ? פחמימה מרוכבת מתפרקת פשוט יותר לאט מפחמימה פשוטה.

ע"פ הספר של CBL יש העדפה לפחמימה פשוטה לאחר אימון. לא זוכר בדיוק את הפרטים הקטנים, אבל זה לא מחייב. העיקר לאכול.
אישית הולך באופן כללי בגישה הזאת עד כמה שזה נוח/יוצא לי.
העובדה שהיא מתפרקת יותר לאט אומר שהיא משפיעה שונה על רמת הגלוקוז בדם ועל הפרופיל ההורמונלי מיד ובשעות אחרי
ובאמת יש עדיפות לפחמימה פשוטה בסוף האימון, אבל כמו שהיא אמרה, זו לא הארוחה של מיד אחרי האימון

העובדה שהיא מתפרקת יותר לאט אומר שהיא משפיעה שונה על רמת הגלוקוז בדם ועל הפרופיל ההורמונלי מיד ובשעות אחרי
ובאמת יש עדיפות לפחמימה פשוטה בסוף האימון, אבל כמו שהיא אמרה, זו לא הארוחה של מיד אחרי האימון
התכוונתי לארוחה שאחרי האימון בין אם היא אחרי 10 דקות ובין אם היא 3 שעות אחרי.

לבן אדם ללא מחלות ושמתאמן אין כל כך צורך לדאוג מרמת גלוקוז בדם.

התכוונתי לארוחה שאחרי האימון בין אם היא אחרי 10 דקות ובין אם היא 3 שעות אחרי.

לבן אדם ללא מחלות ושמתאמן אין כל כך צורך לדאוג מרמת גלוקוז בדם.
הפחמימות הפשוטות משמשות רק בשביל להחזיר מעט מאגרי גליקוגן ולהעלות מעט טסטוסטרון, אחרי שעשית את זה אז לא משנה מה תאכל
וכל בנאדם צריך לדאוג לגלוקוז בדם, הבעיה עם מחלות מטבוליות ומחלות לב וכלי דם הן שברגע שכבר יש סימנים זה מאוחר מדי לטפל, ולרוב הבעיות מתחילות עוד בגיל צעיר
מבחינה סטטיסטית, ל-100% מהאוכלוסיה יש התחלה של טרשת עורקים כבר בגיל 10, והאדם הממוצע כבר בכיף יכול להגיע בגיל 20 לשלב בלתי הפיך, שבו אתה רק יכול לדחות את הסימנים של המחלה, אבל אתה נידון לסתימה של כלי דם בשלב זה או אחר
כל זה מושפע, בין השאר, בצורה עקיפה או ישירה, ע"י רמות גלוקוז בדם

לא ראיתי מחקר שמראה את המסקנות האלו שנעשה על אנשים מתאמנים ששומרים על צריכה קלורית. ושומרים על כמות חלבונים/שומן/פחמימה מסוימות.

לא ראיתי מחקר שמראה את המסקנות האלו שנעשה על אנשים מתאמנים ששומרים על צריכה קלורית. ושומרים על כמות חלבונים/שומן/פחמימה מסוימות.
תראה, רוב האנשים מתחילים להתאמן בגיל מבוגר יחסית, אז כבר יש להם בעיות, או התחלה שלהן, או נטייה גנטית לפתח בעיות
אז נכון שבגיל צעיר לא יראו כלום, אבל בגיל מבוגר יותר כבר יתחילו לצוץ בעיות, ואז זה כבר מאוחר מדי לטפל בבעיה
גם להסתכל רק על ערכי מאקרו וקלוריות זה לא הכי חכם, כי הם מדדי עזר בלבד
בנאדם יכול לאכול כל יום רק טופו, סוכריות ומרגרינה, וזה ייכנס טוב בערכים האלה, אבל כולנו יכולים להסכים שבנאדם בריא במיוחד לא יצא מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית