עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?תמיד עדיף תפוחי אדמה
תמיד עדיף תפוחי אדמה
עדיף תפוחי אדמה, או אפילו בטטה, זה יותר טוב
העמילן שיש שם הוא פחמימה מורכבת יותר, אז יש לזה השלכות בריאותיות טובות יותר
אני במסה, איזו מנת פחמימה עדיף לאחר אימון:
1. פסטה סמולינה מחיטת דורום
או
2. 2 תפוחי אדמה בינוניים
*וחשוב לציין שאני לא אוכלת את זה ישר אחרי האימון אלא יש לי ארוחה קטנה לפני ושעתיים אחרי את זה
העובדה שהיא מתפרקת יותר לאט אומר שהיא משפיעה שונה על רמת הגלוקוז בדם ועל הפרופיל ההורמונלי מיד ובשעות אחריעל סמך אתם אומרים את זה ? במה זה יותר בריא ? במה זה יותר טוב ? פחמימה מרוכבת מתפרקת פשוט יותר לאט מפחמימה פשוטה.
ע"פ הספר של CBL יש העדפה לפחמימה פשוטה לאחר אימון. לא זוכר בדיוק את הפרטים הקטנים, אבל זה לא מחייב. העיקר לאכול.
אישית הולך באופן כללי בגישה הזאת עד כמה שזה נוח/יוצא לי.
התכוונתי לארוחה שאחרי האימון בין אם היא אחרי 10 דקות ובין אם היא 3 שעות אחרי.העובדה שהיא מתפרקת יותר לאט אומר שהיא משפיעה שונה על רמת הגלוקוז בדם ועל הפרופיל ההורמונלי מיד ובשעות אחרי
ובאמת יש עדיפות לפחמימה פשוטה בסוף האימון, אבל כמו שהיא אמרה, זו לא הארוחה של מיד אחרי האימון
הפחמימות הפשוטות משמשות רק בשביל להחזיר מעט מאגרי גליקוגן ולהעלות מעט טסטוסטרון, אחרי שעשית את זה אז לא משנה מה תאכלהתכוונתי לארוחה שאחרי האימון בין אם היא אחרי 10 דקות ובין אם היא 3 שעות אחרי.
לבן אדם ללא מחלות ושמתאמן אין כל כך צורך לדאוג מרמת גלוקוז בדם.
תראה, רוב האנשים מתחילים להתאמן בגיל מבוגר יחסית, אז כבר יש להם בעיות, או התחלה שלהן, או נטייה גנטית לפתח בעיותלא ראיתי מחקר שמראה את המסקנות האלו שנעשה על אנשים מתאמנים ששומרים על צריכה קלורית. ושומרים על כמות חלבונים/שומן/פחמימה מסוימות.