הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בss

ronshoan

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אהלן. אני מתחיל ss שבוע הבא ורציתי לדעת האם כדאי לי להתחיל אותה אם אני לא יכול להתקדם מאימון לאימון במשקלים? בבנץ אני מצליח לעלות פעם בשבוע- שבועיים (81 קילו בנץ חמישיות לשלוש סטים) ובסקוואט אני מסוגל לעלות כל שבוע ולפעמים פעמיים בשבוע (122 קילו) ודדליפט אני יכול כל אימון להעלות עליה של 5 קילו (105 קילו דדליפט, התחלתי לא מזמן) האם כדאי לעשות את התוכנית אפילו במשקלים האלו או שעדיף כבר לעשות תוכנית כח אחרת?

אם כדאי לעשות את התוכנית אפילו במשקלים האלו או שעדיף כבר לעשות תוכנית כח אחרת?
תעשה ריסט טוב 15-20 אחוז, ותתחיל משם.
בבנץ על 80 קג אין הרבה מקום להתקדמות ב SS לדעתי, אפשר לעבור למתכונת לינארית.
כמה הפרס?

• פותח/ת השרשור
פרס 55 לחמישייה. אני ממש לא יודע אם זה שווה הריסט הזה אם אני אעלה רק בסקוואט ובדד מאימון לאימון וגם זה לא בטוח כי בטח תיהיה תקיעה תוך חודש אפילו פחות ואז זה כאילו שעשיתי את התוכנית בשביל לעלות רק 15-25 קילו בסקוואט ובדד ותוך חודש אפילו פחות אני מסיים ss. שווה לעשות את התוכנית ? או שבאמת לעבור לליאנרית או שבכלל טקסס.

פרס 55 לחמישייה. אני ממש לא יודע אם זה שווה הריסט הזה אם אני אעלה רק בסקוואט ובדד מאימון לאימון וגם זה לא בטוח כי בטח תיהיה תקיעה תוך חודש אפילו פחות ואז זה כאילו שעשיתי את התוכנית בשביל לעלות רק 15-25 קילו בסקוואט ובדד ותוך חודש אפילו פחות אני מסיים ss. שווה לעשות את התוכנית ? או שבאמת לעבור לליאנרית או שבכלל טקסס.
אם יש לך זמן לאימונים ארוכים לך על הטקסס אחרת לך על הלינארית ומקסימום תתקדם יותר מהר בסקווט ובדדליפט

• פותח/ת השרשור
אנסה לסחוט כמה שיותר את ss אפילו שזה לא יקח הרבה זמן ומשם אתקדם ללינארית של ביל סטאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית