הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחשבון למציאת rm

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
מחפש מחשבון שלפי rm1 שלי יוכל לדעת מה rm50 האם קיים דבר כזה? מה שאני מכיר זה עד rm10.

• פותח/ת השרשור
למה שמישהו יעשה 50 חזרות?
אני לא חושב שקיים מחשבון ל rm50...
אני לא חושב שאפשר להעריך דבר כזה
לא משהו מיוחד סתם ראיתי מטקון שחלק ממנו דרש 50 חזרות של 100 קילו דדליפט אז סתם עניין אותי לאיזה RM1 צריך להגייע בשביל לבצע
דבר כזה רצוף. למרות שידוע שכמות חזרות שכזאת ברובה עובדת על סיבולת וכדי להגייע לזה רצוי עבודת סיבולת.

לא משהו מיוחד סתם ראיתי מטקון שחלק ממנו דרש 50 חזרות של 100 קילו דדליפט אז סתם עניין אותי לאיזה RM1 צריך להגייע בשביל לבצע
דבר כזה רצוף. למרות שידוע שכמות חזרות שכזאת ברובה עובדת על סיבולת וכדי להגייע לזה רצוי עבודת סיבולת.
ניחוש בלב,ד הייתי אומר לפחות 250 קילו ותקופת הסתגלות לחזרות

לא יודע לגבי RM 50 אבל לגבי RM 30 אז 50% עד 60% מRM5 בדרך כלל עובד. ברגליים משום מה מעט יותר מבשאר הגוף.

העניין שבהפרשים הללו זה תלוי כבר בכמה עבדת ישירות על הטווח. כי מנסיון אפשר להתחזק בRM30 בלי שזה ישפיע על RM5 בגלל שמה שמגביל אותך שם זו בעיקר הצטברות של חומצה לקטית.

אני הייתי מנסה ללכת בהתחלה על סדר גודל של 30%-35% ורואה לכמה אתה מצליח להגיע...

180-220 דדליפט לדעתי.
וחלק יכולים גם יותר מ-50 ב״כיף״ עם 1רמ כזה..

אני אעיד על עצמי, בזמנו כשהיה לי 200 לא חושב שהייתי יכול לעשות 100 קג לחמישים ברצף
אני אישית שבוע אחרי שמשכתי 250, לא בכושר אירובי ובלי שום תרגול של חזרות עשיתי 100 חזרות עם 102.5 קילו בסביבות ה-10 דקות (4 סטים של 15 וסט 1 של 40).

לדעתי אם היית מנסה להתאמן לקראת לזה חודש חודשיים ונגיד בתור התחלה 50 ל-20 חזרות וכו׳ אז היית מצליח.

אני אישית שבוע אחרי שמשכתי 250, לא בכושר אירובי ובלי שום תרגול של חזרות עשיתי 100 חזרות עם 102.5 קילו בסביבות ה-10 דקות (4 סטים של 15 וסט 1 של 40).

לדעתי אם היית מנסה להתאמן לקראת לזה חודש חודשיים ונגיד בתור התחלה 50 ל-20 חזרות וכו׳ אז היית מצליח.
ה40 ברצף זה מרשים..כמובן שבסטים זה יותר קל.
אולי אתה צודק, סתם ניחשתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית