הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתחיל צריך עזרה בתזונה.

איך אתה מסביר את זה שהוא מוריד חולצה(אלוף הארץ בלחיצת חזה) ורואים בטן עגלגלה?
אני מסביר על ידי זה שלא מפריע לו שיש לו כרס לכן הוא לא מנסה להוריד אותה. או שאתה מנסה להגיד שאימוני כוח מעלים אותך בשומן?

אני מסביר על ידי זה שלא מפריע לו שיש לו כרס לכן הוא לא מנסה להוריד אותה. או שאתה מנסה להגיד שאימוני כוח מעלים אותך בשומן?
אני יגיד לך מה לדעתי קורה. ומה שהמאמן בחדר כושר שלנו אומר.
לפווארליפטרים חשוב משקלי עבודה. להרים כמה שיותר משקל ולשבור שיאים.
איך הם עושים את זה? בעזרת המון פחמימות ושומנים שכולל בן השאר עוגות שוקולדים וכו'. כי הרי עם חזה עוף דגים וכו' אי אפשר לעלות כל כך הרבה במשקל ולהגיע ל120-140 קילו , הגוף שלהם זה הדבר האחרון שמעניין אותם. ככל שהם יעלו יותר במשקל הגוף ככה הם יצליחו להרים יותר משקל.
וככה הגיעה תופעת הכרסים של שיאני העולם בארץ. בגלל צנעת הפרט אני לא מציין שמות של אנשים שמכיר אישית אם תרצה אגיד לך את השמות בפרטי. אולי הם חזקים אבל הם לעולם לא יוכלו להגיע לגוף יפה כמו הבודיבילדרים.

אגב לשאלה האחרונה, אימוני כוח לא מעלים שומן ,אמרתי שיש איזשהו שלב בחיו של המתאמן שבו אם ירצה לשפר משקלי עבודה יצטרך לעלות ביחס גבוהה של שומן לעומת המסת השריר.
במילים אחרות בנאדם שיעלה משקל על המוט מ60 ל70 קילוגרם גוף יעלה ביחס חיובי של השריר VS השומן הרבה יותר מאותו בנאדם שינסה לעלות מממשקל 100 ל110 קילו. גם אם המשקלים שלו יהיו עצימים (ולא מדבר על מוזרקים או פריקים גנטים) תקן אותי אם אני טועה

נערך לאחרונה:
איך הם עושים את זה? בעזרת המון פחמימות ושומנים שכולל בן השאר עוגות שוקולדים וכו'.
במילים אחרות פלוס קלורי גדול. אז זה מתייחס למה שאמרתי שאותו אחד שראית עם כרס (ואחרים) לא מפריע לו הכרס, חשוב לו להרים כמה שיותר. אני מאמין שהוא כן היה יכול להגיע לאותם משקלים עם אחוז שומן נמוך יותר, פשוט זה היה יותר קשה, ואולי כאמור אותו אדם לא רואה טעם בזה. תתפלא אבל לא את כולם מעניין להיות חטובים עם קוביות.
ככל שהם יעלו יותר במשקל הגוף ככה הם יצליחו להרים יותר משקל.
לא המשקל גוף אלא מסת השריר משחת כאן תפקיד. פשוט כשאתה בפלוס קלורי גדול יותר אתה עולה גם יותר שומן אבל גם יותר שריר.
אגב לשאלה האחרונה, אימוני כוח לא מעלים שומן ,אמרתי שיש איזשהו שלב בחיו של המתאמן שבו אם ירצה לשפר משקלי עבודה יצטרך לעלות ביחס גבוהה של שומן לעומת המסת השריר.
לא מסכים. אפשר גם לא, פשוט כמו שאמרתי זה יהיה יותר קשה ויקח יותר זמן.

Back
למעלה תחתית