אני מסביר על ידי זה שלא מפריע לו שיש לו כרס לכן הוא לא מנסה להוריד אותה. או שאתה מנסה להגיד שאימוני כוח מעלים אותך בשומן?איך אתה מסביר את זה שהוא מוריד חולצה(אלוף הארץ בלחיצת חזה) ורואים בטן עגלגלה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסביר על ידי זה שלא מפריע לו שיש לו כרס לכן הוא לא מנסה להוריד אותה. או שאתה מנסה להגיד שאימוני כוח מעלים אותך בשומן?איך אתה מסביר את זה שהוא מוריד חולצה(אלוף הארץ בלחיצת חזה) ורואים בטן עגלגלה?
אני יגיד לך מה לדעתי קורה. ומה שהמאמן בחדר כושר שלנו אומר.אני מסביר על ידי זה שלא מפריע לו שיש לו כרס לכן הוא לא מנסה להוריד אותה. או שאתה מנסה להגיד שאימוני כוח מעלים אותך בשומן?
במילים אחרות פלוס קלורי גדול. אז זה מתייחס למה שאמרתי שאותו אחד שראית עם כרס (ואחרים) לא מפריע לו הכרס, חשוב לו להרים כמה שיותר. אני מאמין שהוא כן היה יכול להגיע לאותם משקלים עם אחוז שומן נמוך יותר, פשוט זה היה יותר קשה, ואולי כאמור אותו אדם לא רואה טעם בזה. תתפלא אבל לא את כולם מעניין להיות חטובים עם קוביות.איך הם עושים את זה? בעזרת המון פחמימות ושומנים שכולל בן השאר עוגות שוקולדים וכו'.
לא המשקל גוף אלא מסת השריר משחת כאן תפקיד. פשוט כשאתה בפלוס קלורי גדול יותר אתה עולה גם יותר שומן אבל גם יותר שריר.ככל שהם יעלו יותר במשקל הגוף ככה הם יצליחו להרים יותר משקל.
לא מסכים. אפשר גם לא, פשוט כמו שאמרתי זה יהיה יותר קשה ויקח יותר זמן.אגב לשאלה האחרונה, אימוני כוח לא מעלים שומן ,אמרתי שיש איזשהו שלב בחיו של המתאמן שבו אם ירצה לשפר משקלי עבודה יצטרך לעלות ביחס גבוהה של שומן לעומת המסת השריר.