הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להתקדם בתרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
שלום לכולם
התחלתי מסה לפני קצת פחות מחודש עם תוכנית AB שאני בניתי ותפריט תשונה שבניתי.
הכל טוב ונחמד אני משקיע והכל אבל יש לי בעיה להתקדם בתרגילים המורכבים (בנץ פרס, חתירה, סקוואט) שאלה בתכלס התרגילים החשובים בתוכנית.
אני עושה את המורכבים ל4 סטים של 5 חזרות מלבד חתירה שהוא 3 סטים של 5 חזרות, ופשוט מתקשה מעוד להתקדם במשקלים!
כל פעם שאני מעלה משקל הטכניקה שלי בתרגיל מתחרבשת, בסקוואט אני לא מצליח להתקדם במשקל מבלי לקרוס עם הברכיים פנימה, בבנץ פרס כל פעם שאני מעלה משקל הפרק כף יד נשבר לאחור.
בחתירה אני עוד מצליח להתקדם בסדר (התחלתי עם 40 קילו עכשיו אני 47.5 קילו)
מה עושים במצב כזה ? כאילו הטכניקה מונעת ממני להתקדם (הכי מורגש בסקוואט שאני כבר מלא זמן לא מעלה משקל בגלל ברכיים קורסות)
לכל שריר גדול (גב וחזה) אני נותן תרגיל מורכב ותרגיל עזר (מלבד רגליים):
גב :
חתירה 3x5
מתח 3xMAX (גם במתח מעוד קשה לי להתקדם)
חזה:
בנץ פרס 4x5
פרפר 2x8

הקטע המצחיק הוא שבתרגילי עזר אני מתקדם מעולה!
התחלתי פרפר עם משקולת של 12.5 קילו והתקדמתי ל15
תאומים 26.25 קילו כל צד ועכשיו 27.5 קילו כל צד
מכרעיים 35 קילו עכשיו 42.5 קילו
דדליפט רומני 55 עכשיו 60
יד קדמית במוט w כל צד 5 וכשמו 6.25
וזה תרגילים שהרבה יותר קשה להתקדם בהם!

בלי להציע ss אני באמת חושב שהנפח של התוכנית לא גבוהה בכלל
לגבי התזונה שבוע ראשון עליתי 800 גרם שבוע שני 500 גרם שבוע שלישי משום מה לא היה עלייה
מקפיד על פי 2.2 חלבון מלא ממשקל גוף

@White Walker

או שאתה לא ישן מספיק
או שאתה לא אוכל מספיק
או שאתה לא נח מספיק
או שהתפריט שלך בנוי לא נכון
או שהתוכנית שלך לא נכונה.
או שאתה ממהר עם המשקלים

;)

אגב תרגילי עזר אף פעם לא קשים יותר מהמרכזיים בכלל הייתי מציע לך להשקיע רק במרכזיים ומקסימום להוסיף שכיבות שמיכה מתח מקבילים ואתה מסודר

• פותח/ת השרשור
או שאתה לא ישן מספיק
או שאתה לא אוכל מספיק
או שאתה לא נח מספיק
או שהתפריט שלך בנוי לא נכון
או שהתוכנית שלך לא נכונה.
או שאתה ממהר עם המשקלים

;)

אגב תרגילי עזר אף פעם לא קשים יותר מהמרכזיים בכלל הייתי מציע לך להשקיע רק במרכזיים ומקסימום להוסיף שכיבות שמיכה מתח מקבילים ואתה מסודר
לא נראה לי שהבנת את הבעיה שלי...
אני אוכל טוב עולה במשקל וישן מעולה
ואני כן מרגיש שאני יכול לעלות משקל סתם דוגמא בסקוואט הקטע הוא שאני מעלה זה פוגע בטכניקה והברכיים כל פעם קורסות שאני מעלה משקל
ובבנץ או דבר רק עם פרק כף יד

לא נראה לי שהבנת את הבעיה שלי...
אני אוכל טוב עולה במשקל וישן מעולה
ואני כן מרגיש שאני יכול לעלות משקל סתם דוגמא בסקוואט הקטע הוא שאני מעלה זה פוגע בטכניקה והברכיים כל פעם קורסות שאני מעלה משקל
ובבנץ או דבר רק עם פרק כף יד

אם זה המצב אז הדבר היחיד שאני יכול להעלות על הדעת הוא שהעמה שלך חלשה וכל הקטע של הרגל מהברך עד למטה כי זה לא שהברכיים קורסות זה כל החלק הזה קורס כי השריר מסביב חלש יחסית למשקל שאותו אתה מעמיס עליו.
אז תנסה לחכות עם העלאת המשקל בתרגילים האלו עד שתחזק את החולשות. או שתמשיך עם אותו המשקל עד שהחולשות ישיגו את שאר השרירים (במילים אחרות תמשיך לעשות את מה שאתה עושה כרגע וכל כמה זמן תנסה להעלות משקל ותראה אם יוצא לך) או שתעשה תרגילי בידוד לחולשות.
אני במקומך הייתי מנסה לחזק את החולשות לפני שאני מנסה לעלות במשקל שוב.

• פותח/ת השרשור
אם זה המצב אז הדבר היחיד שאני יכול להעלות על הדעת הוא שהעמה שלך חלשה וכל הקטע של הרגל מהברך עד למטה כי זה לא שהברכיים קורסות זה כל החלק הזה קורס כי השריר מסביב חלש יחסית למשקל שאותו אתה מעמיס עליו.
אז תנסה לחכות עם העלאת המשקל בתרגילים האלו עד שתחזק את החולשות. או שתמשיך עם אותו המשקל עד שהחולשות ישיגו את שאר השרירים (במילים אחרות תמשיך לעשות את מה שאתה עושה כרגע וכל כמה זמן תנסה להעלות משקל ותראה אם יוצא לך) או שתעשה תרגילי בידוד לחולשות.
אני במקומך הייתי מנסה לחזק את החולשות לפני שאני מנסה לעלות במשקל שוב.
לסקוואט אני מוסיף מכרעיים...
עדיין ברכיים קורסות אחרי שמעלה מעלה קצת במשקל...

לא סתם ממליצים על SS, כי היא עונה על הבעיות שלך. אתה לא בשלב שצריך להוסיף פרפר או לעשות 4 סטים. לדעתי האישית והתייעצות אם כמה חברה פה בפורם הייתי מוריד חתירה ומשאיר רק מתח/צין אפס. חתירה מעמיס על הזוקפים יותר מידי ובמשקלים גבוהיים יותר קל להתחיל "לרמות".

תלך על תוכנית מסודרת שלא אתה או ה"מאמן" בחדר כושר כתבו.

• פותח/ת השרשור
לא סתם ממליצים על SS, כי היא עונה על הבעיות שלך. אתה לא בשלב שצריך להוסיף פרפר או לעשות 4 סטים. לדעתי האישית והתייעצות אם כמה חברה פה בפורם הייתי מוריד חתירה ומשאיר רק מתח/צין אפס. חתירה מעמיס על הזוקפים יותר מידי ובמשקלים גבוהיים יותר קל להתחיל "לרמות".

תלך על תוכנית מסודרת שלא אתה או ה"מאמן" בחדר כושר כתבו.
בSs בכלל שמעלים משקלים כל אימון קשה לשמור על טכניקה... אז זה ממש לא פותר את הבעיה

בSs בכלל שמעלים משקלים כל אימון קשה לשמור על טכניקה... אז זה ממש לא פותר את הבעיה

כשה קשה לשמור על טכניקה זה אומר שזה משקל גבוה מידי ואתה צריך לחזור חזרה ולעבוד עם המשקל הקודם עד שכן תוכל לשמור על הטכניקה כאשר תעלה למשקל החדש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית