הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה ימים מומלץ לבצע העמסת פחמימות ?

• פותח/ת השרשור
לדעתי 7-10 ימים
אם אני מעמיס ביום של אימון זה לא בעייתי לרדת ל 1.5 גרם חלבון ?
בעקרון עדיף להעמיס ביום של אימון לא?( שזה יוצא גם יום לפני אימון כי יש לי אימון יום אחרי יום)

אם אני מעמיס ביום של אימון זה לא בעייתי לרדת ל 1.5 גרם חלבון ?
בעקרון עדיף להעמיס ביום של אימון לא?( שזה יוצא גם יום לפני אימון כי יש לי אימון יום אחרי יום)
יש המלצות לכאן או לכאן. בכל המלצה תקרא מה הם אומרים.
אני עד היום רק בחיטוב אחד העמסתי בימים של אימון כבד

• פותח/ת השרשור
אני עד היום רק בחיטוב אחד העמסתי בימים של אימון כבד
ומה הפידבק שלך לגבי זה ?
דרך אגב, ראיתי בפורטל שכתוב לבצע העמסה 24-48 שעות, זה הבדל דרמטי 24 או 48 שעות, יש המלצה יותר חד משמעית ?
הרי 24 שעות זה לא ממש 24 שעות כי יש 7-8 שעות של שינה שאני מניח שאנשים לא קמים בשביל לאכול...

מהניסיון שלי,ביום של אימון שהעמסתי הרגשתי כמו שק חרא מהלך (מפוצץ מאוכל)
ואז הפסקתי עם זה

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שהרגשתי לפני שבוע וחצי שהעמסתי (ביום מנוחה), נהניתי מארוחת הבוקר (צלחת ברנפלקס עם בננה וחלב) והתפוצצתי כל כך שאחרי 3 שעות לא הייתי רעב ואז כל ארוחה אכלתי בכוח, חשבתי יהיה סבבה להעמיס אבל היה גהנום, גם ארוחת שישי בערב עמדה לי בגרון, לא יודע איך להעמיס ביום רביעי ... אני מעדיף לא לאכול ג׳אנק כל היום אבל כל ארוחה סותמת אותי לשעות ...

צלחת ברנפלקס עם בננה וחלב
למה לא קפטן קראנץ'? תתבייש..

גם ארוחת שישי בערב עמדה לי בגרון
דווקא בארוחת שישי הייתי מתפקד טוב..
אני מדבר על 2.5 חלות,דג חריף ו4-5 עופות וקינוח

תנסה לעשות כמוני,
תקום מוקדם,תאכל קצת כל פעם אבל שייצא לך לאכול כל שעתיים נניח
תנסה את זה.

ואז הפסקתי עם זה
בערך מה שהרגשתי אני. בהתחלה היה נחמד אבל אז אני מבין שאני לא יכול להתמודד עם זה כל כך

בערך מה שהרגשתי אני. בהתחלה היה נחמד אבל אז אני מבין שאני לא יכול להתמודד עם זה כל כך
התחלתה להעמיס ביום האימון או אחרי האימון ? אני עד עכשיו הייתי מעמיס אחרי אימון והיה סבבה לגמרי. בגלל שמתאמן מאוחר יחסית אז היה יוצא שאחרי האימון הייתי מגיעה הביתה ואוכל יחסית הרבה ואז יום למחרת מעמיס במהלך היום (שהוא יום מנוחה).

רגע המשבר היה שהיו כמה כוסיות לידי (בנות ובנים שלא יודעים להתאמן),ומשום החזקתי את עצמי לא לחנוק אותן שמה..

• פותח/ת השרשור
למה לא קפטן קראנץ'? תתבייש..
דווקא פינטזתי על צ'יריוס אבל כמות הסוכר שם .....פשוט לא הייתי מסוגל
מחר בבוקר אתחיל עם קערת קוואקר , בננה ודבש , אעשה אימון ואמשיך כל היום עם הארוחות הרגילות שלי אבל אגדיל אותן, בערב אלך למסעדה לאכול צלחת פסטה ולקינוח פוקצ'ה עם נוטלה, מקווה שאצליח לדחוף את הכל ולהגיע לסביבות 400 גרם פחמימה.... אני בספק

ערגליות תות
אתה צריך לקבל אזהרה על זה
התחלתה להעמיס ביום האימון או אחרי האימון ? אני עד עכשיו הייתי מעמיס אחרי אימון והיה סבבה לגמרי. בגלל שמתאמן מאוחר יחסית אז היה יוצא שאחרי האימון הייתי מגיעה הביתה ואוכל יחסית הרבה ואז יום למחרת מעמיס במהלך היום (שהוא יום מנוחה).
ניסיתי כמה פעמים את שניהם
העמסה שנעשתה אחרי האימון . כשהאימון נעשה בבוקר על בטן ריקה (או שתיית אמינו) היה מוצלח מבחינת תוצאות. אבל חושב שזה פגע לי בכוח בטווח הארוך.
שהעמסתי לפני האימון לא זכורה לי הרגשה קבועה. זה היה משתנה.
להעמיס ביום ללא אימון היה בנתיים הכי מוצלח אם כי זה מה שניסיתי רוב הפעמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית