עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על כמה פחמי' אתה?קראתי 7-10 ימים וגם 10-14 ימים, יש המלצה גורפת או לא עקרוני ?
סביבות 100 (חוץ מהירקות).על כמה פחמי' אתה?
לדעתי 7-10 ימיםסביבות 100 (חוץ מהירקות).
אם אני מעמיס ביום של אימון זה לא בעייתי לרדת ל 1.5 גרם חלבון ?לדעתי 7-10 ימים
יש המלצות לכאן או לכאן. בכל המלצה תקרא מה הם אומרים.אם אני מעמיס ביום של אימון זה לא בעייתי לרדת ל 1.5 גרם חלבון ?
בעקרון עדיף להעמיס ביום של אימון לא?( שזה יוצא גם יום לפני אימון כי יש לי אימון יום אחרי יום)
ומה הפידבק שלך לגבי זה ?אני עד היום רק בחיטוב אחד העמסתי בימים של אימון כבד
מהניסיון שלי,ביום של אימון שהעמסתי הרגשתי כמו שק חרא מהלך (מפוצץ מאוכל)בעקרון עדיף להעמיס ביום של אימון לא?( שזה יוצא גם יום לפני אימון כי יש לי אימון יום אחרי יום)
זה בדיוק מה שהרגשתי לפני שבוע וחצי שהעמסתי (ביום מנוחה), נהניתי מארוחת הבוקר (צלחת ברנפלקס עם בננה וחלב) והתפוצצתי כל כך שאחרי 3 שעות לא הייתי רעב ואז כל ארוחה אכלתי בכוח, חשבתי יהיה סבבה להעמיס אבל היה גהנום, גם ארוחת שישי בערב עמדה לי בגרון, לא יודע איך להעמיס ביום רביעי ... אני מעדיף לא לאכול ג׳אנק כל היום אבל כל ארוחה סותמת אותי לשעות ...מהניסיון שלי,ביום של אימון שהעמסתי הרגשתי כמו שק חרא מהלך (מפוצץ מאוכל)
למה לא קפטן קראנץ'? תתבייש..צלחת ברנפלקס עם בננה וחלב
דווקא בארוחת שישי הייתי מתפקד טוב..גם ארוחת שישי בערב עמדה לי בגרון
בערך מה שהרגשתי אני. בהתחלה היה נחמד אבל אז אני מבין שאני לא יכול להתמודד עם זה כל כךמהניסיון שלי,ביום של אימון שהעמסתי הרגשתי כמו שק חרא מהלך (מפוצץ מאוכל)
ואז הפסקתי עם זה
התחלתה להעמיס ביום האימון או אחרי האימון ? אני עד עכשיו הייתי מעמיס אחרי אימון והיה סבבה לגמרי. בגלל שמתאמן מאוחר יחסית אז היה יוצא שאחרי האימון הייתי מגיעה הביתה ואוכל יחסית הרבה ואז יום למחרת מעמיס במהלך היום (שהוא יום מנוחה).בערך מה שהרגשתי אני. בהתחלה היה נחמד אבל אז אני מבין שאני לא יכול להתמודד עם זה כל כך
רגע המשבר היה שהיו כמה כוסיות לידי (בנות ובנים שלא יודעים להתאמן),ומשום החזקתי את עצמי לא לחנוק אותן שמה..בערך מה שהרגשתי אני. בהתחלה היה נחמד אבל אז אני מבין שאני לא יכול להתמודד עם זה כל כך
דווקא פינטזתי על צ'יריוס אבל כמות הסוכר שם .....פשוט לא הייתי מסוגללמה לא קפטן קראנץ'? תתבייש..
מסכים,אין שם מספיק סוכר..לא טעיםל כמות הסוכר שם
טעים זה בטוח, נראה לי ג'אנק מדי... כבר עדיף עוגה טובה או ערגליות תות (אני קצת עתיק )מסכים,אין שם מספיק סוכר..לא טעים
כל אחד והסטיות שלו..ערגליות תות
ואני חשבתי שאני מרוקאי מפונק. אפשר לבוא אליך לשבת?דווקא בארוחת שישי הייתי מתפקד טוב..
אני מדבר על 2.5 חלות,דג חריף ו4-5 עופות וקינוח
אתה צריך לקבל אזהרה על זהערגליות תות
ניסיתי כמה פעמים את שניהםהתחלתה להעמיס ביום האימון או אחרי האימון ? אני עד עכשיו הייתי מעמיס אחרי אימון והיה סבבה לגמרי. בגלל שמתאמן מאוחר יחסית אז היה יוצא שאחרי האימון הייתי מגיעה הביתה ואוכל יחסית הרבה ואז יום למחרת מעמיס במהלך היום (שהוא יום מנוחה).