הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סיום SS

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, קצת פרטים: בן 25, שוקל 80, גובה 1.71, אני מתאמן בתוכנית SS כבר תקופה ארוכה, וכרגע אני בסקוואט 100 קילו, וגם הדדליפט סביבות ה100 קילו.
כמה שאני מנסה, אני לא מצליח להתקדם עוד. אני אוכל שותה ישן וגם עשיתי כמה ריסטים, אני פשוט עושה את המשקל הזה וקשה לי בטירוף..
בכללי אני מרגיש שמבחינת נתונים התקדמתי הרבה מאוד במשקל, אבל מבחינת תוצאות אני לא רואה יותר מדי, חוץ משהשמנתי קצת ושהרגליים די גדלו.. חוץ מזה כלום.
האם כדאי לסיים את הSS ?

לא עשית את התוכנית כנראה כמו שצריך.
אם תמשיך להרים 80 קג סקוואט אתה לא תגדל יותר ממי שעושה 120 סקוואט, ולא משנה לכמה חזרות.
השמנה = תזונה

גם אני לא תומך בפלוס קלורי כל כך גדול.. אלא עלייה בהדרגה.
19160808.jpg

תאכלס השאיפות שלי לא בשמים, רוצה להגיע לרמה של הבחור בתמונה הראשונה עם קצת יותר משקל גוף
רמז כרגע אני דומה לבחור של ה14-15 עם קצת פחות מסת שריר בחזה ובבטן הייתי אומר

body-fat-percentage-men.jpg

לכמה משקלי עבודה אני צריך להגיע לפרס ולחיצת חזה בשביל להגיע לרמה שלו בחזה ובבטן להערכתך?

@stitch מחכה לתשובה של סטיץ לגבי הפלוס הקלורי .

תסתכל על 2 התוכניות ותחשוב איפה הבעיה. רמז משקלי עבודה.
נפח זה כמות סטים.
משקלי עבודה זה עצימות.
בלינארית יש 18 סטים באימון הראשון של הנפח 12 סטים באימון התאוששות ו21 סטים באימון עצים
בSS יש 7 סטים באימון הראשון 9 סטים באימון השני ואז שוב 7 סטים באימון השלישי
איך בדיוק לינארית מפסידה לSS מבחינת נפח ?

נפח זה כמות סטים.
משקלי עבודה זה עצימות.
מאיפה הבאתה את זה ? צודק 20 סטים של חזרה אחת עם מוט ריק זה יתן יותר נפח מ 3 סטים של חמישיות עם 80 קילו.
בלינארית יש 18 סטים באימון הראשון של הנפח 12 סטים באימון התאוששות ו21 סטים באימון עצים
בSS יש 7 סטים באימון הראשון 9 סטים באימון השני ואז שוב 7 סטים באימון השלישי
איך בדיוק לינארית מפסידה לSS מבחינת נפח ?

תרשום אימון של בנץ ב SS ואימון ביום נפח בלינארית, תרשום במפורט כל סט לכמה חזרות וכמה משקל.

בכל מקרה לגבי ההתחלה של ה200 קלוריות ועלייה בהדרגה אשמח לאישור של אחד המנהלים
@stitch
מכיוון שלי נאמר להתחיל ב700 ולהגיע ל1000 תוך חודשיים
גם אני לא תומך בפלוס קלורי כל כך גדול.. אלא עלייה בהדרגה.
אני מאד מסכים עם התיאוריה שטוענת שמספיק פלוס קלורי קטן מאד אם אתה בשלב לימוד התרגילים. בשלב הזה לא צריך לרדוף אחרי המשקלים וההעלאות, וגם לא צריך פלוס קלורי גדול שיתרום המון לשומן ומעט מאד לשריר.
לדעתך יוסי יד 50 יותר מבין מיוסף יד 48 ?
לדעתי יוסי-כל-יד יודע הכי הרבה, אם קוראים לו סטיץ'.

אני מנסה להבין מה הבעיה? על מה כולם משתגעים? מגיע בחור שלחלוטין לא עשה SS לפי המתכונת הרצויה ואומר שSS זה חרא ולא גודלים וכולם באים וצועקים? שקודם יעשה SS בצורה טובה אשר כוללת את כל הפרמטרים ואז שיקטר.

• פותח/ת השרשור
אנשים אחלה דיון נהיה פה אבל אף אחד לא ענה לי.. אני פתחתי את האשכול לא creatiner.. 🤦‍♂️

אנשים אחלה דיון נהיה פה אבל אף אחד לא ענה לי.. אני פתחתי את האשכול לא creatiner.. 🤦‍♂️
באמת? הייתי בטוח שזה הוא.
ריסט אחד בדדליפט/ שניים בסקוואט.
עשית? תמשיך הלאה

• פותח/ת השרשור
באמת? הייתי בטוח שזה הוא.
ריסט אחד בדדליפט/ שניים בסקוואט.
עשית? תמשיך הלאה
לעזוב את התוכנית? אבל מה לגבי הנתונים האלה, הם נתונים סבירים לעזיבת SS (מאה סקוואט, מאה דדליפט) ?

אני מאד מסכים עם התיאוריה שטוענת שמספיק פלוס קלורי קטן מאד אם אתה בשלב לימוד התרגילים. בשלב הזה לא צריך לרדוף אחרי המשקלים וההעלאות, וגם לא צריך פלוס קלורי גדול שיתרום המון לשומן ומעט מאד לשריר.
.
ייעוץ - מתלבט בין תוכניות במסה
במשתמש הקודם שלי (ששכחתי אליו את הסיסמה)
רשמת
"אם אתה לא נותן ל-SS את כל מה שהיא צריכה מבחינת התאוששות, לטובתך תוותר עליה.
תעשה FBW טובה עם התקדמות מדי שבוע, או שתקרא על הליניארית בפורטל."

ייעוץ - מתלבט בין תוכניות במסה
במשתמש הקודם שלי (ששכחתי אליו את הסיסמה)
רשמת
"אם אתה לא נותן ל-SS את כל מה שהיא צריכה מבחינת התאוששות, לטובתך תוותר עליה.
תעשה FBW טובה עם התקדמות מדי שבוע, או שתקרא על הליניארית בפורטל."
אתה רציני? דיברנו על שלב לימוד התרגילים, ועוד רשמתי בלי לרדוף אחרי משקלים, ואתה מצטט לי את התגובה הזאת?

אני לא בא להוציא אותך רע פשוט בילבלתם אותי.
אני כבר שולט בטכניקה של התרגילים סבבה.
אם אני מתכוון לאכול 300-400 פלוס קלורי עדיין אתה ממליץ לי לבצע את התכנית או לעשות FBW או לינארית ?

אני לא בא להוציא אותך רע פשוט בילבלתם אותי.
אני כבר שולט בטכניקה של התרגילים סבבה.
אם אני מתכוון לאכול 300-400 פלוס קלורי עדיין אתה ממליץ לי לבצע את התכנית או לעשות FBW או לינארית ?
לאורך כל התוכנית 300-400? שכח מזה. לך על האופציה השניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית