הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סיום SS

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, קצת פרטים: בן 25, שוקל 80, גובה 1.71, אני מתאמן בתוכנית SS כבר תקופה ארוכה, וכרגע אני בסקוואט 100 קילו, וגם הדדליפט סביבות ה100 קילו.
כמה שאני מנסה, אני לא מצליח להתקדם עוד. אני אוכל שותה ישן וגם עשיתי כמה ריסטים, אני פשוט עושה את המשקל הזה וקשה לי בטירוף..
בכללי אני מרגיש שמבחינת נתונים התקדמתי הרבה מאוד במשקל, אבל מבחינת תוצאות אני לא רואה יותר מדי, חוץ משהשמנתי קצת ושהרגליים די גדלו.. חוץ מזה כלום.
האם כדאי לסיים את הSS ?

לאורך כל התוכנית 300-400? שכח מזה. לך על האופציה השניה.
לא מעוניין למצות את התכנית עד הסוף,
המטרה שלי היא בודיבילדינג= היפרטרופיה. הסיבה היחידה שעושה SS זה בשביל לשפר מהר את משקלי העבודה שלי בתרגילים הבסיסיים.
משקלים רוצה לשפר לחיצת חזה מ20 קילו כל צד ל30 קילו כל צד. מסקוואט 25 קילו כל צד ל35 קילו כל צד מפרס 10 כל צד ל15 קילו כל צד וזהו לסיים את הSS. השאלה אם במשקל 65 עד משקל 72-73 עם מאזן של 300-400 במשך 3-4 חודשים אני אצליח להשיג את המטרה הזאת?
ומשם ללכת לדרך ההיפטרופיה עם תכנית AB טובה בעלת נפח ?

אה, הקדמת אותי 🤡
אשמח אם תיהיה יותר ספציפי. כי כנראה לא הבנת מה אני שואל אז אני אחזור שוב על השאלה ואנסה להיות כמה שיותר מובן.
אם המטרה שלי היא בודיבילדינג/עבודה על הגליקוגן של השריר/ניפוח השריר/להראות כמו הבודיבילדרים המנופחים ולא שמן עם כרס שמרים חזרה אחת כבדה וצועק לאלוהים בהרמה.
עד לכמה בנץ פרס/סקוואט/פרס/ מתח אני צריך להגיע בערך מבחינת משקל בSS/לינארית בשביל להתחיל לעבוד על תוכנית של 8-10 חזרות כמו AB או FBW או HST שמיועדת להיפרטרופיה?
להזכירך מרים כרגע 60 קילו לחיצת חזה 35 פרס, סקוואט 70 מתח עושה 7 חזרות בעל משקל גוף 65
כבר בן 28 כבר לא ילד ככה שתמיד כנראה המשקלים שלי לא יגיעו למשקלים של החברה בני ה16

סתם דוגמא
הבחור בתמונה פה
Cat_88183_(2010).jpg

לא יכל להגיע לאיך שהוא ניראה עם SS או לינארית בעלת 5 חזרות.
הוא הגיע לאן שהגיע עקב עבודה היפרטרופית של 10 חזרות ומעלה,אתה לא מסכים איתי?

אשמח אם תיהיה יותר ספציפי. כי כנראה לא הבנת מה אני שואל אז אני אחזור שוב על השאלה ואנסה להיות כמה שיותר מובן.
אם המטרה שלי היא בודיבילדינג/עבודה על הגליקוגן של השריר/ניפוח השריר/להראות כמו הבודיבילדרים המנופחים ולא שמן עם כרס שמרים חזרה אחת כבדה וצועק לאלוהים בהרמה.
עד לכמה בנץ פרס/סקוואט/פרס/ מתח אני צריך להגיע בערך מבחינת משקל בSS/לינארית בשביל להתחיל לעבודה על תוכנית של 8-10 חזרות כמו AB או FBW או HST שמיועדת להיפרטרופיה?

סתם דוגמא
הבחור בתמונה פה
Cat_88183_(2010).jpg

לא יכל להגיע לאיך שהוא ניראה עם SS או לינארית בעלת 5 חזרות.
הוא הגיע לאן שהגיע עקב עבודה היפרטרופית של 10 חזרות ומעלה,אתה לא מסכים איתי?
אני מבקש שתפתח שרשור נפרד בנושא, כי התלבשת על דיון שפתח בחור לגביי משהו וזה מסיט את הנושא ממנו.
ולעניין התמונה שהעלית, ככל הנראה מוזרק.

עד לכמה בנץ פרס/סקוואט/פרס/ מתח אני צריך להגיע בערך מבחינת משקל בSS/לינארית בשביל להתחיל לעבוד על תוכנית של 8-10 חזרות כמו AB או FBW או HST שמיועדת להיפרטרופיה?
להזכירך מרים כרגע 60 קילו לחיצת חזה 35 פרס, סקוואט 70 מתח עושה 7 חזרות בעל משקל גוף 65
וואלה? לא מתאים לך להיות הליפטר הזה? ומה דעתך להיות בילדר wannabe שעושה רבעי חזרות בתרגיל החמישי לאותו חלק גוף עם טייץ וגופיה שחושפת לו את הפטמות? יותר טוב? לאיזה מסת שריר אתה חושב להגיע עם 60 קילו בנץ' לעזאזל? או עם 65 קילו מסת גוף?

הבחור בתמונה שוקל קרוב ל 80 קילו (תמונה עם שרירים) ואם אחוז שומן נמוך. בנוסף ככל הנראה יש שם תמיכה של חומרים. אתה שוקל 15 קילו פחות. תעשה חישובים לבד. אני כמעט בטוח שגם משקלי עבודה שלו גבוההים ממשקל גוף שלו לפחות פי 1.5. אבל זאת דעתי.

לעזוב את התוכנית? אבל מה לגבי הנתונים האלה, הם נתונים סבירים לעזיבת SS (מאה סקוואט, מאה דדליפט) ?
הם לא המקסימום שיכולת להוציא. אבל זה תלוי בעוד הרבה גורמים. אני סיימתי עם 110 סקוואט בגלל מבנה גוף מעפן. אין מה לעשות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית