הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטן

Arielshalom

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
אני צריך תוכנית בטן( הקודמת לא טובה)
תודה לעוזרים

מה זה תכנית בטן?

מה זה גלגל בטן?
hqdefault.jpg

maxresdefault.jpg

מאיפה המידע (הלא נכון) הזה?
אתה רוצה להגיד לי שבנאדם שעושה 10 כפיפות בטן נטול מסת שריר לחלוטין יכול להתחיל בתרגיל הזה ולהתקדם בצורה לינארית?
בוא ניצא מנקודה שבטן זה גם ככה התרגיל האחרון באימון. אחרי שעשה דדליפט סקוואט לחיצת חזה ופרס כבדים, אותו אדם יכול לבוא ולעשות את התרגיל ולהתקדם בצורה לינארית?

נערך לאחרונה:
אתה רוצה להגיד לי שבנאדם שעושה 10 כפיפות בטן נטול מסת שריר לחלוטין יכול להתחיל בתרגיל הזה ולהתקדם בצורה לינארית?
בוא ניצא מנקודה שבטן זה גם ככה התרגיל האחרון באימון. אחרי שעשה דדליפט סקוואט לחיצת חזה ופרס כבדים, אותו אדם יכול לבוא ולעשות את התרגיל ולהתקדם בצורה לינארית?
א. כן, מהברכיים בהתחלה, כמו בתמונה העליונה ששמתי.
ב. לא דיברתי על תכנון אימונים, יכול להיות שאין צורך בכלל בעבודת בטן נוספת.
ג. זה בטוח יותר טוב מכפיפות בטן.

אני מתאמן 3 חודשיים רק מחליף אימון בטן

כמה סטים לעשות מזה?
וכמה סטים לעשות עם משקולות שנשענים לצדדים בעמידה?
וכמה סטים פלאנק?
קודם כל זה תלוי בתכנית אימונים שלך.
בכללי אם יש לך את תרגילי הבסיס בתכנית אז אני לא רואה צורך ביותר מ 2-3 סטים של גלגל או פלאנק (אם בכלל). אם אין לך את תרגילי הבסיס בתכנית זו כבר בעיה אחרת.

בכללי אם יש לך את תרגילי הבסיס בתכנית אז אני לא רואה צורך ביותר מ 2-3 סטים של גלגל או פלאנק (אם בכלל). אם אין לך את תרגילי הבסיס בתכנית זו כבר בעיה אחרת.
יש לי שאלה .
במידה והאחוזי שומן שלי נורמלים (בין 12-10)
ואני עושה SS או לינארית. והמשקלי עבודה שלי עדיין נמוכים.
האם תרגילי בטן ספציפים יכולים להוות איזשהו גורם שיוציא לי את הריבועים? או יגדיל לי את המסת שריר באזור או יעצב אותם ?
או שעבודה איזומטרית של דדליפט סקוואט בנץ פרס ומתח הם די ויותר למטרה הנ"ל?

• פותח/ת השרשור
באימון שאני מוסיף את זה יש תרגיל בסיס אחד( בנץ)
ויש הבדל בין חתירה לחתירה בבודדות( בשרירים שזה עובד עליהם)
נראלי אני יעשה 3 סטים גלגל( 10 חזרות)
3 סטים פלאנק(דקה)
3 סטים משקולות לצידי גוף( 20 חזרות כל צד)
(ואופניים 80 חזרות ?)
זה טוב?

נראלי אני יעשה 3 סטים גלגל( 10 חזרות)
3 סטים פלאנק(דקה)
3 סטים משקולות לצידי גוף( 20 חזרות כל צד)
(ואופניים 80 חזרות ?)
זה טוב?
בכללי אם יש לך את תרגילי הבסיס בתכנית אז אני לא רואה צורך ביותר מ 2-3 סטים של גלגל או פלאנק (אם בכלל)
באימון שאני מוסיף את זה יש תרגיל בסיס אחד( בנץ)
התכוונתי בתכנית בכלל אם יש לך את תרגילי הבסיס (סקוואט דדליפט פרס) לא באימון ספציפי.

בשביל תרגילים לבטן?
סקוואט,דד ופרס מספיקים לרוב המתאמנים.

Back
למעלה תחתית