הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר למראה ביחס למשקל

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לענות לי עליה
איך זה הגיוני שאני נמצא על אחוז שומן לא גבוה (מאמין שבערך 12 ככה), ושוקל 72 קג על 1.69 מטר ובכל זאת אנשים שביחס לגובה שלהם שוקלים הרבה פחות ממני נראים יותר גדולים ממני למרות שיש להם גם יותר אחוזי שומן?

הרי זה אומר שיש לי יותר מסת שריר אליהם ביחס לגוף
לאן המשקל הולך?

נראה כאילו שוקל מקסימום 65-68 קג

• פותח/ת השרשור
20160327_144702.jpg 20160327_144726.jpg
מי שחטוב יותר נראה יותר גדול מי מה שהוא בעצם .
אולי אתה לא 12
20160329_102216.jpg
כמה אחוז אני לדעתך? יותר מ12?

נערך לאחרונה:
אתה באמת נראה סביב 12% שומן אפילו פחות. אבל אני לא מבין למה אתה מתעסק באנשים אחרים ובכמה שהם כן או לא שוקלים (רמז אנשים נוטים לשקר). אתה רוצה לשנות את המראה שלך? לך על זה ושיהיה
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה באמת נראה סביב 12% שומן אפילו פחות. אבל אני לא מבין למה אתה מתעסק באנשים אחרים ובכמה שהם כן או לא שוקלים (רמז אנשים נוטים לשקר). אתה רוצה לשנות את המראה שלך? לך על זה ושיהיה
בהצלחה.
מנסה לשנות וגם מצליח, עליתי כבר 24 קילו מאז שהתחלתי להתאמן אפילו טיפה יותר, ונשארתי באותו אחוז שומן בערך
פשוט זה משגע אותי שאני לא נראה במשקל שלי כי אני רוצה להראות הרבה יותר גדול אבל אני לא רוצה לעבור את ה75 קג כדי שלא ישפיע לי על הסיבולת לב ריאה
ותכלס במשקל שלי על הגובה שלי הרבה אנשים נראים גדולים ממש

מנסה לשנות וגם מצליח, עליתי כבר 24 קילו מאז שהתחלתי להתאמן אפילו טיפה יותר, ונשארתי באותו אחוז שומן בערך
פשוט זה משגע אותי שאני לא נראה במשקל שלי כי אני רוצה להראות הרבה יותר גדול אבל אני לא רוצה לעבור את ה75 קג כדי שלא ישפיע לי על הסיבולת לב ריאה
ותכלס במשקל שלי על הגובה שלי הרבה אנשים נראים גדולים ממש
אתה צריך לומר תודה שעלית 24ק"ג ואתה עדיין על אחוז שומן נמוך.
גמו שאמרתי קודם תתעסק בעצמך. אם אתה מרגיש שהמשקל מפריע לך. לצורך העניין באירובי אז תעצור את המסה. מהניסיון שלי רק מהירות הריצה נפגעת ולא הסיבולת עצמה.
שוב בהנחה שאנחנו מדברים על ריצה בתור אירובי. שחייה או אופניים חדוגמא יושפעו הרבה פחות מעלייה במשקל

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לומר תודה שעלית 24ק"ג ואתה עדיין על אחוז שומן נמוך.
גמו שאמרתי קודם תתעסק בעצמך. אם אתה מרגיש שהמשקל מפריע לך. לצורך העניין באירובי אז תעצור את המסה. מהניסיון שלי רק מהירות הריצה נפגעת ולא הסיבולת עצמה.
שוב בהנחה שאנחנו מדברים על ריצה בתור אירובי. שחייה או אופניים חדוגמא יושפעו הרבה פחות מעלייה במשקל
זה שכתבתי שאחרים במשקל כמו שלי שיותר גבוהים ממני נראים יותר גדולים ממני לא סותר את זה שאני מתעסק רק בעצמי, נתתי את זה כדוגמא כדי להסביר למה אני מתכוון.
מצד אחד אני מרגיש קטן (גם בכללי וגם ביחס למשקל שלי) ורוצה לגדול עוד אבל לא רוצה לעלות עוד הרבה במשקל וחיטוב לא יעזור לי כי אין לי כל כך מה לחטב
אבל מצד שני אם אני לא אעלה עוד הרבה במשקל אני עדיין אראה קטן כי למרות אחוז שומן נמוך ומשקל שהוא אחלה ביחס לגובה אני נראה קטן
(מקווה שהבנת מה כתבתי כי גם אני כמעט איבדתי את עצמי בכתיבה)

זה שכתבתי שאחרים במשקל כמו שלי שיותר גבוהים ממני נראים יותר גדולים ממני לא סותר את זה שאני מתעסק רק בעצמי, נתתי את זה כדוגמא כדי להסביר למה אני מתכוון.
מצד אחד אני מרגיש קטן (גם בכללי וגם ביחס למשקל שלי) ורוצה לגדול עוד אבל לא רוצה לעלות עוד הרבה במשקל וחיטוב לא יעזור לי כי אין לי כל כך מה לחטב
אבל מצד שני אם אני לא אעלה עוד הרבה במשקל אני עדיין אראה קטן כי למרות אחוז שומן נמוך ומשקל שהוא אחלה ביחס לגובה אני נראה קטן
(מקווה שהבנת מה כתבתי כי גם אני כמעט איבדתי את עצמי בכתיבה)
האמת קצת איבדת אותי, מה שאני מנסה לומר הוא שהמשקל כמספר לא מעניין,מעניין אם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה ואם אתה מתקדם במטרות שלך.
לכם אין טעם להשוות למשקל של אנשים אחרים ולומר אני "קטן" או "גדול".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית