הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Gwinky
  • פורסם בתאריך

Gwinky

משתמש מתחיל
58
9
נק' מוניטין:
17
58
9
משבוע הבא ביום ראשון אני עובר לעשות SS אחרי 4 חודשים בAB. אני אתן לSS לפחות חודש נראה איך אני אתקדם מבחינת מראה ומשקלים אם אני לא אהיה מרוצה אחזור לAB. כרגע עושה סקוואט היי באר 65 ק''ג ובנץ' פרס 52.5 ק''ג. דדליפט ופרס לא עשיתי עד עכשיו, אתחיל לעשות גם כמובן... את הסקוואט והבנץ' להתחיל ישר מהמשקלים האלו או להתחיל מנמוך יותר? וסקוואט לעבור לעשות LB? אם אני ממקם את המוט בLB אני צריך גם לעשות תנועה שונה בירידה או כמו של הHB? ולגבי הדדליפט, אימונים ראשונים לתרגל מוט ריק? איך אני אדע כמה להגביה את המוט ? כי לא יהיו עליו פלטות.
בנוסף, אפשר להוסיף צי'ן אפס ומתח ? ומה לגבי מקבילים? אני ממש אוהב את התרגילים האלו והגוף שלי מגיב אליהם ספציפית ממש טוב

ויש משהו במקום powerlcean? אני לא חושב שאצליח ללמוד את הטכניקה של זה ואף אחד במכון לא עושה את זה.

זה בסדר להתחיל ככה?

אימון 1
סקוואט – 3×5
לחיצת חזה – 3×5
דדליפט – 1×5
מקבילים – 2×8

אימון 2
סקוואט – 3×5
לחיצת כתפיים – 3×5
חתירה/קלין – 5×3/3×5
מתח/מתח בסופינציה – 2×8/3×8

*קראתי את המדריכים בkilogram אבל אשמח למענה אישי.

תתחיל את התכנית עם ריסט לכל התרגילים
בדדליפט אל תתחיל ממוט ריק זה יהיה לך יותר מידיי קל ולא תצליח לשלוט בתנועה תתחיל בין 10-15 כל צד
התכנית שלך אמורה להראות ככה בלי שום שינויים והוספות, אם תוסיף משהו זה רק יעכב לך את ההתקדמות ומקבילים תוסיף בשלב יותר מאוחר כשתתקע בבנץ'
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

• פותח/ת השרשור
תתחיל את התכנית עם ריסט לכל התרגילים
בדדליפט אל תתחיל ממוט ריק זה יהיה לך יותר מידיי קל ולא תצליח לשלוט בתנועה תתחיל בין 10-15 כל צד
התכנית שלך אמורה להראות ככה בלי שום שינויים והוספות, אם תוסיף משהו זה רק יעכב לך את ההתקדמות ומקבילים תוסיף בשלב יותר מאוחר כשתתקע בבנץ'
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

תודה על התגובה, מעריך את זה.
בטוח שמתח לעשות 3 סטים של רק 5 חזרות? מה אם אני יכול יותר? או שאתה מתכוון 5 חזרות עם משקל עליי?
ומה זאת אומרת ריסט להכל? עם כמה להתחיל בסקוואט ובנץ' באימון הראשון?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית