הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להשיג סקס אין-סופי באתרי היכרויות - המדריך של Vile

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
האמת שגם אני קראתי את כל הספרים האלה זמנו ומלא באנגלית גם אז אני יודע את הרבה על העניין וזה מעניין אבל ספר אחד בשם MODELS היה הכי טוב שקראתי ושם הכותב פשוט הוכיח שכל הטריקים של הפיקאפ למיניהם הם פשוט בולשיט. הייתי פעם גם בקטע ודווקא היו קטעים שהיה יוצא לי אבל ראיתי גם מניסיון מקרים שבהם לא משנה עד כמה תשחק זה לא ילך והרוב קובעים נסיבות כאלה ואחרות של החיים וזה בידיוק מה שהספר הזה מסביר שכל הטריקים הם אשליה ומה שגורם לבחורה לזרום הוא לא הטריק אלה כל מיני ניואנסים כאלה ואחרים שקשורים לסיטואציה שגרמו לה לזרום איתך כי אתה אף פעם לא יודע מה הולך אצלה בראש לטוב ולרע. בכל אופן מציע לכל אחד לקרוא כי זה פשוט מעניין ולא בגלל בחורות בהכרח.

אגב מאז שקראתי את הספר הזה הבנתי כמה דברים והיום אני בכלל לא מנסה כלום על בחורות אני פשוט אני ומנסה לקדם את החיים שלי מכל הכיוונים ואני מאמין שדווקא בגלל זה תמיד יש לי או חברה או אופציה למשהו עם מישהי.
כל סרט קיטשי אומר את זה "תיהיה מי שאתה!" למה לעזאזל לשלם על ספר ועל קורסים ועל שטויות כדי להבין את מה שהיה לך מתחת לאף?

כל סרט קיטשי אומר את זה "תיהיה מי שאתה!" למה לעזאזל לשלם על ספר ועל קורסים ועל שטויות כדי להבין את מה שהיה לך מתחת לאף?

כי בסרט קיטשי אומרים לך ובספר גורמים לך להבין. ;)
כי בסרט קיטשי אומרים לך ובספר גורמים לך להבין. ;)

אבל חוץ מזה גם גורמים לך להבין לא בדיוק את זה שצריך להיות עצמך אלה לדחוף את עצמך כל הזמן אל מעבר לגבולות שלך ולהתקדם בחיים. שזה משהו קצת מעבר .

הופעת הדת המונותאיסטית וההצלחה שקיבלה לא מעידה על איזשהי אמת לגבי קיומו של אלוהים, אבל, היא כן מלמדת אותנו על המצע שאיפשר צמיחה של הדת הזו.. בדיוק כמו פה.
זה שיש גברים מטומטמים שעוקבים אחרי השיטה הזאת עקב תקווה לזיון נואש , זה ברור כשמש.
מה שאני מערער פה הוא הרעיון ששיש מלא נשים שהשיטה הזאת עובדת עליהם. בואי אני יגלה לך סוד יש לי ידיד שעובד בתור ברמן ורואה כול סוף שבוע את מצעד השיטות הזה . וגם הוא יכול לעיד לך שרוב הבחורות ''שנופלות בפח'' הם בחורות שגם ככה באו לחפש זיון או איזה אידיוט לנענע קצת בתור ריאבאנד.
את לא יכולה להגיד לי שבתור אישה את לא מזהה מישהו כזה שהוא מתחיל איתך לא?

המדריך המקוצר לזיהוי האידיוט המושלם:

המזל היחידי שלו זה שיש נשים אפילו יותר טפשות.

הוא משוכנע שהוא פענח את הצופן אבל תכלס
זיון אפשר להשיג בכל מקום באפס מאמץ, אז אם היא כותבת שהיא מחפשת קשר רציני זה כנראה מה שהיא רוצה.

יש לו פילוסופיה שלמה ושימושית כדי להסביר nothing.

זה נכון מאוד. כמו למשל גבר שכותב מדריך להשגת זיון מהיר?

בהחלט! התקשתי אפילו לקרוא את המשפט הזה.
מעדיפה משפטים קצרים: אישה! מיטה! עכשיו!

כל מילה מיותרת 🤢

ברכותיי אתה אדיוט מושלם!
כנראה שהמדריך שלו לא עובד על נשים שיודעות אממממ... לחשוב

אישה : אני רוצה גבר שלא יגרום לי לקנא, שלא יסתובב עם ידידות שלו, שיהיה נאמן לי, יעשה כל מה שאגיד לו.
בפועל : כשהיא מקבלת משרת כמו שהיא רצתה, היא מנפנפת אותו בגלל שההתנהגות הזו אינה מדליקה אף אישה.
בפועל אף פעם לא שמעתי בחורה אומרת שהיא רוצה מישהו שיעשה כל מה שהיא תגיד לו.

בפועל אף פעם לא שמעתי בחורה אומרת שהיא רוצה מישהו שיעשה כל מה שהיא תגיד לו.

דווקא אני כן.. שמעתי כאלה שאמרו ש"צריך לחנך את הגבר שלך" וכיום יש לה גבר שקט כזה בחור טוב.. כנראה שבאמת עושה מה שהיא אומרת.. או שהוא נותן לה בראש בסוף כל יום מי יודע...

דווקא אני כן.. שמעתי כאלה שאמרו ש"צריך לחנך את הגבר שלך" וכיום יש לה גבר שקט כזה בחור טוב.. כנראה שבאמת עושה מה שהיא אומרת.. או שהוא נותן לה בראש בסוף כל יום מי יודע...
טוב נו אז לא שמעתי הכל 😃

זה שיש גברים מטומטמים שעוקבים אחרי השיטה הזאת עקב תקווה לזיון נואש , זה ברור כשמש.
מה שאני מערער פה הוא הרעיון שמלא נשים שהשיטה הזאת בהחלט עובדת עליהם. בואי אני יגלה לך סוד יש לי ידיד שעובד בתור ברמן ורואה כול סוף שבוע את מצעד השיטות הזה . וגם הוא יכול לעיד לך שרוב הבחורות ''שנופלות בפח'' הם בחורות שגם ככה באו לחפש זיון או איזה אידיוט לנענע קצת בתור ריאבאנד.
העובדה שזה יעבוד על חלק ועל חלק לא היא ברורה. הקטע הוא- שגם נשים שהולכות לבר כדי לחפש זיון עושות סלקציה, ועל חלק מהן הטריקים האלה יעשו רושם. אז זה כבר ישפר לך את הסיכויים (לפחות עבור חתך אוכלוסיה מסוים)..
לצערי אני מכירה אנשים שזה מצליח להם ממש.
דעתי האישית היא שזה דבילי, יומרני, מחפיץ ומזוייף. עדיף להשקיע אנרגיות בהעלאת הביטחון העצמי במקום תירגול של ביטחון עצמי מזוייף. אבל אנשים מחפשים קיצורי דרך, ככה זה...

• פותח/ת השרשור
אני מבין שקראת את הספר של סניה ואתה גולש קבוע בfxp בפיקאפ ואומנות הפיתוי
לא מכיר את הספר של סניה ואין לי משתמש ב- FXP.
יש לי הרבה נסיון, זה מה שאני יכול להגיד.
למדתי מהקשרים שהיו לי.

שגם נשים שהולכות לבר כדי לחפש זיון עושות סלקציה, ועל חלק מהן הטריקים האלה יעשו רושם. אז זה כבר ישפר לך את הסיכויים (לפחות עבור חתך אוכלוסיה מסוים)..

לדעתי זה הולך לאלה שנפלו לטעם של הבחורה הספציפית או שיש דבר כזה שנקרא נק' עגינה זה אומר שלפני 5 דקות בא לה כזה מטומטם שיחסית אליו הדביל הנוכחי הוא עוד בסדר אבל אם לפני 5 דקות היה בא מישהו שווה באמת אז היא הייתה שוברת לנוכחי את היד.

אני מבין שקראת את הספר של סניה ואתה גולש קבוע בfxp בפיקאפ ואומנות הפיתוי
אתה קראתה אותו ? אני בכללי מכיר אותו עוד מימי הבלוג שלו. ופעם ככה ביום בעבודה נכנס קצת לקרוא סטאטוסים. בזמן האחרון הוא נהיה ממש ממש כמו פרסומת מהלכת לספר הזה שלו ולאשתו המורה הפרטית הכי טובה 😃

אתה קראתה אותו ? אני בכללי מכיר אותו עוד מימי הבלוג שלו. ופעם ככה ביום בעבודה נכנס קצת לקרוא סטאטוסים. בזמן האחרון הוא נהיה ממש ממש כמו פרסומת מהלכת לספר הזה שלו ולאשתו המורה הפרטית הכי טובה 😃
לא קראתי נראה כמו בזבוז זמן

• פותח/ת השרשור
שמעתי שבשביל 'להצליח' עם בנות,חייב לגדל זקן...
יש אמת בדבר? @Vile
ודאי.

לכל הדמויות הכי חשובות בהיסטוריה היה זקן, כמו כן גם לאלים היוונים, הסמלים של המלכים (גם בקלפים) והרצל.
זקן הוא סמל לגבריות, כוח, עוצמה ומעמד חברתי גבוה.
היום כל טמבל מגדל זקן.
אבל כל מי שיודע לגדל זקן בסטייל, יודע שזקן עשיר (מלא) יכול לתת לוק של אדם רציני \ דרמטי ולהוסיף ל- sex appeal שלו.
ראה גם :

king_of_diamonds.jpg

347831-neptune-trevi-fountain.jpeg

כמו כן גם להרצל :

TheodorHerzl.jpg

tumblr_inline_nqdmi7ntND1t5xeyh_500.jpg

vile הטקסט בתמונה האחרונה מסכם את כל העניין והדיון שהתרחש בתגובות. זה בדיוק כמו ההבדל בין בילדינג לליפטינג. להיראות כמו אדם חזק/גבר או באמת להיות כזה.

"קשה לי
קשה לי לדבר
קשה לי
קשה לי לאלתר
כל האופציות האלה

אין לך תוכן
יש לך צורה
אין לך תוכן
יש לך צורה
אסתטיקה טהורה
אסתטיקה טהורה "

העובדה שזה יעבוד על חלק ועל חלק לא היא ברורה. הקטע הוא- שגם נשים שהולכות לבר כדי לחפש זיון עושות סלקציה, ועל חלק מהן הטריקים האלה יעשו רושם. אז זה כבר ישפר לך את הסיכויים (לפחות עבור חתך אוכלוסיה מסוים)..
לצערי אני מכירה אנשים שזה מצליח להם ממש.
דעתי האישית היא שזה דבילי, יומרני, מחפיץ ומזוייף. עדיף להשקיע אנרגיות בהעלאת הביטחון העצמי במקום תירגול של ביטחון עצמי מזוייף. אבל אנשים מחפשים קיצורי דרך, ככה זה...

ומי אמר שהסצלקציה בכרח עובדת בגלל השיטות המפגרות ? , מה אם פשוט הבחור היה ניראה לה טוב ? והיא פשוט היתמקדמה בבליטה במיכנסים שלו בזמן שהוא זיין לה את השכל .
אל תביני אותי לא נכון בהחלט יש נשים שהחרא הזה עושה להם את זה , ויש בהחלט אנשים שחושבים שזה עובד להם בגלל החרא הזה.
אבל מדד הטיפשות של אנשים מסוימים , הוא לא מדד הוכחה הוא פשוט מדד לכך שסוג מסוים של אנשים מתאימים אחד לשני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית