אכזבת אותי סיניה.אני לא יודעת לבשל בכלל.. 😲
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכזבת אותי סיניה.אני לא יודעת לבשל בכלל.. 😲
לא מבינה מה הבעיה?!...כזבת אותי סיני
אם התסריט הזה קורה,אני כורעוהיא תגלגל
תיקנתי לך 😆אם התסריט הזה קורה,אני מסקביט
תמידתיקנתי לך 😆
למה אתה מוציא עלי את המרמור שלך בגלל שהעיפו אותך מניהול?
אי אפשר להסכים על כלום 😛אישה ממוצעת שמגיעה לגיל 24+ רוצה להקים משפחה, היא תחפש גבר נאה, עם ביטחון עצמי, והכי חשוב יכולת כלכלית.
ועכשיו קראתי על בחורה שאוהבת קרחים.
רואים לפי האווטר 😛היי, אני קירח ואני סקסי בטירוף.
וואלה,אני גם וגםיש לי חברה שאוהבת שמנמנים, ועכשיו קראתי על בחורה שאוהבת קרחים.
וואלה,אני גם וגם
שאם אני במקרה בחו"ל,אז אני מספר אחד בחו"ל+ מנעולן מספר אחד
וואו, מאיפה זה בא. 🤣שאם אני במקרה בחו"ל,אז אני מספר אחד בחו"ל
וואו, מאיפה זה בא. 🤣
@Moshe למה העפת אותי מניהול? עכשיו אני ממורמר...
אני אספר לך סיפור מר vile יקר.
פעם ידידה שלי, שהיא כוסית וגרה באחד במגדלי יוקרה בתא לא משהו שמצאתי בג׳ידייט, עשתה מסיבת יומהולדת עם כל החברות הכוסיות שלה וכל החברים שלנו והיא הביאה לשם להרצאה את סטס אמן פתוי ככה שירצה לנו על איך להשיג בחורות וסטס הביא חבר שלו שירצה על סקס.
בכל מקרה סטס הרצה, אף אחד לא הקשיב במיוחד הבנות ורק צחקו עליו ואח׳כ שבא הבחור שהרצה על סקס בכלל כולם הסתלבטו עליו.
ובסוף היא אמרה לנו שהיא הביאה אותו ׳בשביל הצחוקים׳ .
אז תבין שבחורות אמיתיות / פלצניות כוסיות עשירות לא שמות על כל השיטות והשטויות האלו שלך ובכלל, לא רואות גברים כמוך ממטר.
אתה יכול להגיד ״תהיה אתה, בטחון עצמי״ אלף פעם אבל בדרך כלל מי שמדבר על הדברים האלו במיוחד בעוף טופיק של פורום פיתוח גוף אין לו שום דבר בעולם החיצוני ממה שהוא מדבר עליו.
לדעתי אתה כאן הממורמר שבא לפה כל פעם מחדש כדי לנסות לצאת גבר ולא שם לב שגם פה , כמו בעולם החיצון שלך ועם בנות , הפכת לבדיחה. הנה טיפ, הדבר הכי חשוב עם בחורות זה מודעות עצמית , תפתח ויקיפדיה על המונח תקרא תפנים וצא לדרך.
זה יעזור לך הרבה יותר מכל המדריכים המטופשים שאתה מנסה לכתוב וכל השטויות שאתה מאכיל את ילדי הפורום התמימים פה.
בהצלחה
שכחת לציין, שברגע שהנקבה לא מעוניינת, הוא לא הולך ומיילל לחברים שלו שהיא לא רוצה אותו.
הוא ממוקד במטרה שלו, להביס את האויב, בין אם היא תהיה איתו או לא.
וזה בדיוק מה שאמרתי, שאף אחד בטבע לא מתאמץ להוכיח שהוא ראוי.
גם לא אצל בני אנוש, פשוט יש הרבה betas בעולם שלנו שמושפעים מכל מני סקריפטים של סדרות וסרטים שמשנים להם את התפיסת עולם.
מה שאנשים לא מבינים זה שהשיטות האלה "עובדות" פשוט כי הן גורמות לאנשים לקבל את הביטחון ללכת לבחורות ולזיין להן את השכל מספיק כדי שיזרמו.
לפני שהם למדו "פיקאפ" הם לא ניגשו לבחורות ולא זיינו ועכשיו באופן פלאי אם כן, כי הם מנסים.
רוב הגברים לא מתחילים (או סתם ערסים) וברגע שתנסו כנראה שבשלב מסוים תצליחו...
גדלתי על זה..וואו, מאיפה זה בא. 🤣
אבל אתה משלם על הלאפה..ואני מוכן להיפגש פה עם כל אחד בפורום, כדי להראות לו את המציאות בפנים,
תגידו מתי זה קורה אני מגיעמצטער לבשר לך על זה...
אתה ה-BETA הזה :\
תקרא דברים ש-ZYZZ רשם, אם אתה מכיר אותו,
הוא רשם שהוא חשב שכל מה שאתה צריך בשביל להשיג בחורות זה ביטחון וגישה נכונה,
ואז הוא הגיע לקולג', וראה שכל הבחורות במסיבות הולכות ישר לבחורים השריריים, כי ללכת עם גוף כזה זה כמו לנסוע בפרארי,
ואז הוא נכנס לכל הקטע של הפיתוח גוף כדי להשיג בחורות.
![]()
וזה בדיוק המסקנה שאני הגעתי אליה , אחרי יותר מדי כשלונות,
אם אתה חושב שאתה יכול להראות לא טוב ולהצליח עם בחורות...אתה חי בסרט כבד :\
ואתה יודע מה, אני מוכן לתת לך צאנס.
אני - אתה - וצלם, ברחובות תל אביב.
אם אתה יכול לעמוד מאחורי הדיבורים שלך - דבר איתי ;-)
שקר.
התחלתי עם יותר בחורות מאשר כל הגברים פה בפורום, כל החיים שלהם, כפול 2,
ולא הצלחתי.
ואני מוכן להיפגש פה עם כל אחד בפורום, כדי להראות לו את המציאות בפנים,
רק לפנות אלי, נפגש, והאמת תצא לאור ~.~