עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוקכן אחי, נשקל כל שבוע. ותאמין לי אני יודע שיש עליות וירידות בכל העניין הזה... בנתיים אין ירידות ברוך השם אבל אני יודע שיבוא הזמן שיהיה קצת קשה ולא יהיה חשק לחיטוב אבל זה הזמן שעושה את החיטוב, אם עוברים אותו זוכים, ואח"כ הכל הרבה יותר קל.
תהנה, ואל תשכח שהחיים ממשיכים מעבר לאימון של היום או מחר.שלום לכולם וערב טוב 😃
אז היום הלכתי רק לאימון אירובי 70 דקות כפיצוי על זה שבשישי אני במסיבה עם אלכוהול, אני דיי גמור עכשיו כולי חלש ועייף... מחר שקילה מצפה לראות איך הלכו העניינים, מחר ככל הנראה אני אהיה במצב keto בסביבות ה30-40 ג' פחמימה... אני תופס ראש ככה יותר מהר כשאני כמעט לא אוכל פחמימות והקלוריות לא בשמיים ככה שאני לא אצטרך לשתות יותר ולהכניס קלוריות מיותרות בשביל לקבל ראש... מחר אני אצטרך להחליט אם אני הולך בירה וודקה או וויסקי... הרבה מבחר 👏
שיהיה לכולכם ערב מצויין וסופ"ש נעים 🙌
אני מקווה שאתה מצלם תמונות, זה דבר מדהים לראות וגם להשוויץ בו זה כיף.חבל על הזמן אחי, היד התחטבה ברמות, מתחילים לראות הפרדה יפה בין הכתף לבייספס, הרגליים ירדו בצורה יפה, הבגדים שלי מיום ליום כבר גדולים עליי, מתכנן להגיע ל80 ולקנות כמה בגדים חדשים 😃
ומה שהכי משמח אותי? שהחזה מתחיל לקבל צורה, יש עוד שומן שצריך להוריד אבל לא מעט ירד. הבטן בכלל ירדה.
וכמובן הוורידים התחילו לצאת, ממש מתחילים לראות אותם משבוע לשבוע...
תודה רבה גבר 😃