עכשיו או לעולם לא - לוג חיטוב

מצב
השרשור נעול
מזל טוב על הירידה אחי 🎉🎊🎈 👏

אל תשאף לרדת מהר מדי, אתה בקצב מצויין אחי רק תמשיך להתמיד ותזכור שתוצאות מודדים לאורך זמן ולא בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי 😃

אחרי שלושה שבועות וקצת עשיתי ארוחת שחיתות ראשונה, ירדתי היום על 3 משולשי פיצה... היה נחמד, חוזרים לשגרה.

מחר אני לא לומד אז אני הולך לדפוק על הבוקר אימון טוב, נעשה שעה אירובי לכפר קצת על הארוחת שחיתות.

אני מתכנן יום חמישי לעשות 10 קילומטר... הצבתי לעצמי אתגר קטנטן, כרגע ב60 דק' של אירובי אני עושה בד"כ 8.5 ואני גמור מת אחרי זה... 10 קילומטר אני אנסה לעשות ב60 דק', נקווה שאני אצליח.... 😃

מרגיש ממש טוב, שיהיה לכם לילה טוב. 👏

נערך לאחרונה:
ואי גבר בהצלחה אחי
אשש בעיניים סכינים גרביים

• פותח/ת השרשור
חחחח תודה רבה אחי...

טוב אז מחר אימון אירובי בלבד, ננסה לעשות 10 קילומטר ב60 דק'... 😛

מחרתיים שקילה, מת לדעת כמה ירדתי...

• פותח/ת השרשור
אני פשוט מאושר! קילו וחצי ירידה 👏
נשקלתי לפני שעה, תענוג פשוט תענוג, 87.5!

9.5 קילו בחודש!

איזה אימון היה לי אתמול יא אללה... סגרתי בסוף 10 קילומטר ב65 דק' אבל אין הייתי גאה בעצמי סוף. 😃
אנשים אתמול ניסיתי לעשות מתח, עשיתי 3! לא האמנתי... זה פשוט התקדמות משמעותית מבחינתי, בקרוב אני הולך לשלב בתוכנית אימונים.

השתפרתי גם בלחיצת חזה, עכשיו אני לוחץ 70-75 קילו וזה עוד בחיטוב, עליתי לא מעט במשקלים. (ויש לציין שלא הייתי במאסה לפני כן) חבל על הזמן איך החזה השתפר.

מת להגיע למאסה לראות איפה הפונטציאל שלי...
יאללה לא נשאר עוד הרבה, חודש וקצת אני גומר את הסיפור ומתחיל במאסה 🤩
היום נתפנק בארוחת צהריים של אמא 😉

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - משקל 87.5 (1.5-)
21/11 - שקילה הבאה.

סה"כ ירידה עד עכשיו: 9.5 קילו.

נערך לאחרונה:
בראבו, זה קצב מצויין וכל הכבוד על המתח - תתחיל לעשות סטים של 2-3 חזרות ותעיף את הפולי, אתה תתחזק במתח מלעשות מתח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי, וכן אני הולך להחליף את הפולי במתח.

טוב אז סגרנו כמעט חודש 😃 הנה נתונים לפני ואחרי:
לפני:
17/10/08 -
משקל: 97
גובה: 1.72
אחוז שומן: 27%+-
היקף יד: 38.5

אחרי:
14/11/08 -
משקל: 87.5
גובה: 1.72
אחוז שומן:
22%
היקף יד: 38

שבת שלום 😉

:YFjeoKfawB:על הירידה,
9.5 קילו זה מטורף חחח
אחי, נראה שאתה מתקדם מצוין ובדרך הנכונה:s28: שיהיה בהצלחה:161bd:

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי 😃
כן 9.5 קילו זה בכלל לא רע ✌️

אתה נשקל כל שבוע אח שלי גיבור?
וואלה אחי אני מאמין שעוד מעט יבוא קטע שקצת תתבאס (אולי לא) אבל אל תדאג בום פוף לפרצוף ואז תפציץ יאללה וואסח בהצלחה גבר גבר

• פותח/ת השרשור
כן אחי, נשקל כל שבוע. ותאמין לי אני יודע שיש עליות וירידות בכל העניין הזה... בנתיים אין ירידות ברוך השם אבל אני יודע שיבוא הזמן שיהיה קצת קשה ולא יהיה חשק לחיטוב אבל זה הזמן שעושה את החיטוב, אם עוברים אותו זוכים, ואח"כ הכל הרבה יותר קל.

נערך לאחרונה:
כן אחי, נשקל כל שבוע. ותאמין לי אני יודע שיש עליות וירידות בכל העניין הזה... בנתיים אין ירידות ברוך השם אבל אני יודע שיבוא הזמן שיהיה קצת קשה ולא יהיה חשק לחיטוב אבל זה הזמן שעושה את החיטוב, אם עוברים אותו זוכים, ואח"כ הכל הרבה יותר קל.
בדיוק
הכל בראש חבר
וזה תופס לכולם
יאללה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב אז הימים האחרונים עברו בסבבה, היה לי אימון עצבני אתמול, הצלחתי לעשות 4 חזרות במתח 👏
שילבתי אותו בתוכנית בסופו של דבר, אני עושה 3 סטים של מקס חזרות בנתיים, בסט הראשון מצליח 4... בסט השני 2-3, בסט האחרון עושה 1-2... זה ישתפר אבל זה מצויין להתחלה אני חושב.

לצערי באימונים ובימים האחרונים אני מתחיל להרגיש קצת חולשה...(כבר חודש+ על מאזן קלורי שלילי...)
אני אוסיף איזה בננה לפני אימון ביחד עם הקפה השחור... או כל פחמימה כלשהי.. שיתן לי קצת "בוסט".

מעניין מה תהיה הירידה השבוע... חצי קילו לפחות יספק אותי.
יום שישי אני במסיבה, ככל הנראה עם הרבה אלכוהול... אני אשתה, אבל אני לא אפריז בכמות...

אגב, אם שכחתי לעדכן... התחלתי את התוכנית כשאני עושה 3 פעמים בשבוע 40 דק' אירובי, ואחרי שבועיים התחלתי לעשות 60 דק' 3 פעמים בשבוע, שזה ממש שיפור, מדי פעם אם אני לא יוצא בשישי אני עושה בשבת בבוקר באוויר הכ"כ טוב ונעים(בחורף בכלל, זה ליגה... במיוחד אחרי הגשם), איזה 40-45 דק' ריצה אקסטרה...

שיהיה לכולכם יום טוב 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלום לכולם וערב טוב 😃

אז היום הלכתי רק לאימון אירובי 70 דקות כפיצוי על זה שבשישי אני במסיבה עם אלכוהול, אני דיי גמור עכשיו כולי חלש ועייף... מחר שקילה מצפה לראות איך הלכו העניינים, מחר ככל הנראה אני אהיה במצב keto בסביבות ה30-40 ג' פחמימה... אני תופס ראש ככה יותר מהר כשאני כמעט לא אוכל פחמימות והקלוריות לא בשמיים ככה שאני לא אצטרך לשתות יותר ולהכניס קלוריות מיותרות בשביל לקבל ראש... מחר אני אצטרך להחליט אם אני הולך בירה וודקה או וויסקי... הרבה מבחר 👏

שיהיה לכולכם ערב מצויין וסופ"ש נעים 🙌

שלום לכולם וערב טוב 😃

אז היום הלכתי רק לאימון אירובי 70 דקות כפיצוי על זה שבשישי אני במסיבה עם אלכוהול, אני דיי גמור עכשיו כולי חלש ועייף... מחר שקילה מצפה לראות איך הלכו העניינים, מחר ככל הנראה אני אהיה במצב keto בסביבות ה30-40 ג' פחמימה... אני תופס ראש ככה יותר מהר כשאני כמעט לא אוכל פחמימות והקלוריות לא בשמיים ככה שאני לא אצטרך לשתות יותר ולהכניס קלוריות מיותרות בשביל לקבל ראש... מחר אני אצטרך להחליט אם אני הולך בירה וודקה או וויסקי... הרבה מבחר 👏

שיהיה לכולכם ערב מצויין וסופ"ש נעים 🙌
תהנה, ואל תשכח שהחיים ממשיכים מעבר לאימון של היום או מחר.
שום דבר שאירובי לא יכול לפתור זה המוטו שלי.

• פותח/ת השרשור
טוב אז נשקלתי 86.3 והורדתי 1.2 קילו, ו-וואלה? מרוצה עד השמיים, מבחינתי להוריד קילו וחצי אחרי הורדות של 4.5, 2 ו1.5 בכמה שבועות אני לא יכול לבקש יותר מזה. 😃
מתקרב לאזור ה85 ✌️

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - משקל 87.5 (1.5-)
21/11 - משקל 86.3 (1.2-)
28/11 - שקילה הבאה.

יאללה שיהיה לכולכם סופ"ש בנזונה ותהנו, היום קצת חגיגה 🙄

כל הכבוד חתכת כבר כמות רצינית של משקל!!!
אתה רואה שינוי במראה? מגלה שרירים שלא הכרת?

• פותח/ת השרשור
חבל על הזמן אחי, היד התחטבה ברמות, מתחילים לראות הפרדה יפה בין הכתף לבייספס, הרגליים ירדו בצורה יפה, הבגדים שלי מיום ליום כבר גדולים עליי, מתכנן להגיע ל80 ולקנות כמה בגדים חדשים 😃
ומה שהכי משמח אותי? שהחזה מתחיל לקבל צורה, יש עוד שומן שצריך להוריד אבל לא מעט ירד. הבטן בכלל ירדה.
וכמובן הוורידים התחילו לצאת, ממש מתחילים לראות אותם משבוע לשבוע...

תודה רבה גבר 😃

חבל על הזמן אחי, היד התחטבה ברמות, מתחילים לראות הפרדה יפה בין הכתף לבייספס, הרגליים ירדו בצורה יפה, הבגדים שלי מיום ליום כבר גדולים עליי, מתכנן להגיע ל80 ולקנות כמה בגדים חדשים 😃
ומה שהכי משמח אותי? שהחזה מתחיל לקבל צורה, יש עוד שומן שצריך להוריד אבל לא מעט ירד. הבטן בכלל ירדה.
וכמובן הוורידים התחילו לצאת, ממש מתחילים לראות אותם משבוע לשבוע...

תודה רבה גבר 😃
אני מקווה שאתה מצלם תמונות, זה דבר מדהים לראות וגם להשוויץ בו זה כיף.

• פותח/ת השרשור
לפני כמה דקות חזרתי.... תפסתי ראש חבל על הזמן... הייתה מסיבה ממש נחמדה בסה"כ... עכשיו שותה קפה שחור ונכנס עוד מעט לישון...

מחר כל היום אני הולך להיות זומבי... ככה זה שאני הולך לישון בשעות הקטנות של הלילה... לא נורא.

מה שכן שמחתי גם לקבל מחמאות מידידות שלי שלא ראו אותי כמה זמן ומחבר טוב, נותן לי מוטיבציה... באמת שיבחו.

טוב אז אני חתכתי לאיזה 10+- שעות של שינה לא איכותיות במיוחד אבל זה מה יש... יום ראשון חוזרים למסלול. שיהיה לכולכם לילה טוב. (או בעצם בוקר טוב)

😉

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית