אז ככה, לפני כמה חודשים הייתי בחיטוב והורדתי בסביבות ה14 ק"ג(הייתי על אחוז שומן גבוהה מאוד וחזרתי להיות), הייתה לי פציעה לקראת החופש הגדול(לא באימונים, בכדורגל נפצעתי) ומאז חזרתי להרגלי תזונה רעים והעלתי את הרוב פחות או יותר. (חשוב לציין גם שהעלתי מסת שריר לא קטנה ביחד עם ה13 ק"ג שהורדתי בכמה חודשים, מפני שרק חזרתי להתאמן)
אני יודע כמה זה קשה, כמה זה מצריך סבלנות כי עברתי את זה, ועכשיו אני הולך לעבור את זה עוד פעם ואין מה לעשות צריך לעבוד קשה בשביל תוצאות.
המשקל לפני שהתחלתי להכנס לכל העניין הזה היה 102-103.
אז לענייננו ולתחילת הלוג:
נתונים:
משקל: 97(נשקלתי יום שישי שעבר, פשוט שבת ראשון לא הייתי בבית ולכן לא פתחתי את הלוג מוקדם יותר).
גובה: 1.72
אחוז שומן: 27%+-
היקף יד: 38.5
היקף מותניים/בטן אני אמדוד מאוחר יותר.
אני כרגע מתכנן לעבוד בתוכנית FBW, עבדתי בAB ובABC וגם בABCD..(כן יצא לי הרבה לגוון)
כרגע רוטינת הFBW מתאימה לי.
תוכנית אימונים:
FBWX3
חזה:
לחיצת חזה עם מוט - 3X8
לחיצת חזה עליון עם מוט - 2X8
גב:
בנט אובר - 3X6
מתח - MaxX3
ידיים:
כפיפת מרפקים עם משקולות - 2X8
לחיצה צרפתית - 2X8
כתפיים:
לחיצת כתפיים עם משקולות - 2X8
רגליים:
סקוואט 4X6
אירובי 3 פעמים בשבוע, אחרי המשקולות 60 דק' אירובי על המסלול או על הקרוס טריינר, לפעמים ריצה בשבת בבוקר של 40 דק' בחוץ.
תזונה:
התזונה שלי כמובן עם פחות פחמימות, יותר חלבון.
כרגע אני שואף לסביבות ה1500-1600 קלוריות שכל 3-4 שבועות אני אוריד 100-200 קלוריות במקרה הצורך. (שיגיעו מהפחמימות)
המטרה היא להגיע ל190 ג' חלבון, 90-100 ג' פחמימות, ו41 ג' שומן. (איכותי כמובן)
אין לי תפריט קבוע מכיוון שאני מעדיף לא להיות מקובע, נכון שזה יותר נוח והכל, אבל אני יודע פחות או יותר בראש את מה שאני צריך לאכול ומה הערכים הקלוריים שלהם אז ככה שאני יודע מה אני מכניס לפה שלי.
(אני גם אכתוב על דף מה אני אוכל כל יום, ככה שאני אדע כמה אכלתי)
בנוסף, אני מתכנן העמסת פחמימות נקייה כל שבועיים.
וזהו, אני אעדכן כל יום-יומיים מה מצבי, ואני מקווה שילך לי טוב ושאני אצליח, אני הולך להשקיע 200%.
אני עולה על המשקל כל שישי.
וזהו, שיהיה לכולכם חג שמח. 😃
אני יודע כמה זה קשה, כמה זה מצריך סבלנות כי עברתי את זה, ועכשיו אני הולך לעבור את זה עוד פעם ואין מה לעשות צריך לעבוד קשה בשביל תוצאות.
המשקל לפני שהתחלתי להכנס לכל העניין הזה היה 102-103.
אז לענייננו ולתחילת הלוג:
נתונים:
משקל: 97(נשקלתי יום שישי שעבר, פשוט שבת ראשון לא הייתי בבית ולכן לא פתחתי את הלוג מוקדם יותר).
גובה: 1.72
אחוז שומן: 27%+-
היקף יד: 38.5
היקף מותניים/בטן אני אמדוד מאוחר יותר.
אני כרגע מתכנן לעבוד בתוכנית FBW, עבדתי בAB ובABC וגם בABCD..(כן יצא לי הרבה לגוון)
כרגע רוטינת הFBW מתאימה לי.
תוכנית אימונים:
FBWX3
חזה:
לחיצת חזה עם מוט - 3X8
לחיצת חזה עליון עם מוט - 2X8
גב:
בנט אובר - 3X6
מתח - MaxX3
ידיים:
כפיפת מרפקים עם משקולות - 2X8
לחיצה צרפתית - 2X8
כתפיים:
לחיצת כתפיים עם משקולות - 2X8
רגליים:
סקוואט 4X6
אירובי 3 פעמים בשבוע, אחרי המשקולות 60 דק' אירובי על המסלול או על הקרוס טריינר, לפעמים ריצה בשבת בבוקר של 40 דק' בחוץ.
תזונה:
התזונה שלי כמובן עם פחות פחמימות, יותר חלבון.
כרגע אני שואף לסביבות ה1500-1600 קלוריות שכל 3-4 שבועות אני אוריד 100-200 קלוריות במקרה הצורך. (שיגיעו מהפחמימות)
המטרה היא להגיע ל190 ג' חלבון, 90-100 ג' פחמימות, ו41 ג' שומן. (איכותי כמובן)
אין לי תפריט קבוע מכיוון שאני מעדיף לא להיות מקובע, נכון שזה יותר נוח והכל, אבל אני יודע פחות או יותר בראש את מה שאני צריך לאכול ומה הערכים הקלוריים שלהם אז ככה שאני יודע מה אני מכניס לפה שלי.
(אני גם אכתוב על דף מה אני אוכל כל יום, ככה שאני אדע כמה אכלתי)
בנוסף, אני מתכנן העמסת פחמימות נקייה כל שבועיים.
וזהו, אני אעדכן כל יום-יומיים מה מצבי, ואני מקווה שילך לי טוב ושאני אצליח, אני הולך להשקיע 200%.
אני עולה על המשקל כל שישי.
וזהו, שיהיה לכולכם חג שמח. 😃
נערך לאחרונה: