הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר התקדמות בפרס

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
אהלן חברים. בעיה שמלווה אותי תקופה ארוכה ולא מוצא לה פיתרון.
הפערים בין הפרס לבנץ שלי מאבדים כל פרופורציה. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לשמוע.

סקוואט 160 rm 5 hb
דד 185 rm 5
פנדליי 115 rm3
בנץ 117.5 rm 5
לחיצת חזה אחיזה צרה 90 rm 8 )שזה מוזר בפני עצמו)
פרס 67.5 rm 5 כבר מעל 4 חודשים
לא מבצע פוש בפרס.
ריסטים התבצעו. כמו גם פרוטוקולים נוספים.
דעתכם?
מישהו?

גם אצלי יש חוסר פרופורציה בין בנץ׳ (115) לפרס (62.5), במקרה שלי נראה לי שהבנתי את הבעיה אבל כרגע בחיטוב אז אוכל לוודא רק אחרי הקיץ במסה.

גם אצלי יש חוסר פרופורציה בין בנץ׳ (115) לפרס (62.5), במקרה שלי נראה לי שהבנתי את הבעיה אבל כרגע בחיטוב אז אוכל לוודא רק אחרי הקיץ במסה.
מה כן פרופורציה בין פרס לבנץ? נראה לי סבבה יחס כמעט 1:2

@amir610
לא נראה לי שאפשר להתקדם באותה רמה גם בבנץ וגם בפרס.
צריך "להזניח" אחד מהם כדי לתת פןש בשני.
כעקרון זה מה שאני מתכנן לעשות - להוריד גז מבנץ ולעלות פרס מ 65 ל 80 .

אם זה נכון אז אני אעדיף תמיד להשקיע בבנץ׳, בכל אופן אנסה במסה הבאה לשנות קצת את התכנית ואראה אם זה עוזר

אני מצפה שהפרס שלי יהיה לפחות 70 אחוז מהבנץ׳
זה אפשרי, אבל כל אחד מתקדם אחרת.
פרס זה תרגיל שנתקעים בו די מהר.. ואם רוצים לקדם אותו באופן משמעותי לדעתי יש לתת לו את הנפח הראוי וזה עלול להיות על חשבון הבנץ'.

למה?
מה יותר מרשים בלשכב על ספסל וללחוץ מוט בטווח תנועה קצר יחסית מאשר ללחוץ משקל כבד בעמידה מעל הראש?
לא עניין של מרשים, מבחינתי בנץ' קצת יותר חשוב כי הוא קצת יותר מורכב (חזה, טרייספס, כתף קדמית, כתף אחורית), לא מזלזל חלילה בפרס אבל אם הבחירה שלי היא איפה להשקיע יותר אז אבחר בבנץ'

לא אמרתי להזניח חלילה, אני עובד על שניהם באותה מידה (עצימות ונפח), רק אמרתי שאם הייתי צריך לבחור להשקיע יותר באחד מהשניים אז אני אישית הייתי בוחר בנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית