הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה באחוז שומן ומשקל

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני רואה אנשים שיורדים איזה 8 קילו - 12 קילו בחודש וחצי ככה שהיו במסה עד לא מזמן והם די חטובים איך הם עושים זה?
אני בגירעון של 500 ובקושי יורד .

זה בעיקר הרבה נוזלים שיורדים בהתחלה ולאו דווקא שומן, גרעון של 500 זה מספיק בשביל להתחטב יפה, פשוט צריך סבלנות - תן לזה זמן. תשמור על כמות חלבון גבוהה, תבצע העמסות ואימוני כוח והכל יהיה בסדר.

בלי קשר, אתה ממש לא רוצה לרדת 8-12 קילו בחודש וחצי, אחרת תגיד שלום לשריר שלך. (חומרים כמובן זה יוצא מן הכלל)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בעיקר הרבה נוזלים שיורדים בהתחלה ולאו דווקא שומן, גרעון של 500 זה מספיק בשביל להתחטב יפה, פשוט צריך סבלנות - תן לזה זמן. תשמור על כמות חלבון גבוהה, תבצע העמסות ואימוני כוח והכל יהיה בסדר.

בלי קשר, אתה ממש לא רוצה לרדת 8-12 קילו בחודש וחצי, אחרת תגיד שלום לשריר שלך. (חומרים כמובן זה יוצא מן הכלל)
כדאי להשתמש בשורף שומן?

כדאי להשתמש בשורף שומן?
אני לא חושב שהוא התכוון לשורפי שומן....
ירידה כזאת מהירה היא לא בריאה, ותכלס אין בזה שום תועלת
תוריד מעט את הצריכה הקלורית והכל יהיה בסדר

אני רואה אנשים שיורדים איזה 8 קילו - 12 קילו בחודש וחצי ככה שהיו במסה עד לא מזמן והם די חטובים איך הם עושים זה?
אני בגירעון של 500 ובקושי יורד .

אני חושב שאתה מוציא מפרופורציות את ההנחה שלך לגבי ירידה של אנשים אחרים.. 12 קג בחודש וחצי אפילו החומר הכי חזק לא נראה לי שיוכל להוריד ממך. זה פשוט לא הגיוני. אם קג 1 כולל בתוכו 7700 קלוריות אז תעשה את החישוב שלך של איזה גירעון הם צריכים להיות על מנת להוריד 92400 קלוריות בחודש וחצי (6 שבועות -> 42 ימים -> 2200 קלוריות שהם צריכים להיפתר מהן ביום אחד)

כדאי להשתמש בשורף שומן?
לא, זו לא הייתה הכוונה שלי. פשוט הכוונה הייתה שצריך להוציא מהמשוואה את האנשים שמשתמשים בחומרים כאלו ואחרים. (שהם דיי יכולים להרשות לעצמם לרדת מספרים כאלה של קילוגרמים ולשמור על שריר אחרי תקופת מסה, כמובן שאני לא מדבר על אוכלוסיית השמנים, שגם הם בהתחלה יורדים המון יחסית)

גרעון שלילי יעשה את העבודה מספיק טוב, בשילוב של אימונים. (תזונה נכונה זה המפתח)

כמו כן, ככל שהירידה תהיה איטית ומבוקרת יותר ככה גם תשמור על השריר כמה שיותר, הרי זו המטרה של החיטוב, אתה רוצה להוריד את השומן בסוף ולשמור על השריר. (המספר על המשקל פחות צריך להיות רלוונטי לשלבי ההתחלה לפחות של החיטוב)

תשאף לרדת בסביבות ה0.5 ק"ג בשבוע, זה מספיק טוב.

כמה זה מספיק למישהו ששוקל 100 קילו?
ככל שאתה שוקל יותר ככה אתה יכול להוריד יותר משקל בזמן החיטוב מבלי לאבד מסת שריר.
תקרא את זה
לקבוע את הגירעון הקלורי – קטן, בינוני וגדול - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

נדרש לציין כי עבור אנשים בעלי אחוזי שומן גבוהים מאוד ובעלי תחזוקה קלורית גבוהה (בד"כ יהיו אלו אנשים עם לפחות 25-30 ק"ג משקל עודף), ניתן להגדיל את קצב שריפת השומן ב 0.5-0.7 ק"ג שומן ביום כאשר התצרוכת הקלורית נמוכה מספיק (אבל זה ידרוש כוח רצון עז). ניתן לראות מיידית שהיתרון הגדול ביותר (לחלק מהאנשים) של שיטה זו הוא שקצב שריפת השומן הוא המקסימלי. אפילו האישה בדוגמה שלנו מורידה באופן משמעותי את כמות השומן בשבוע נתון, והקצב שבו הגבר מוריד את השומן מגופו גובל בקצב אבסורדי. כפי שצוין, עבור אנשים גדולים במיוחד המספרים עוד עשויים לעלות, וקצב ירידה של 2-3 ק"ג בשבוע הוא בהחלט אפשרי, אם כי לא פשוט.

כפי שאתה רואה הם מדברים על ירידה של 2-3 בשבוע.

ככל שאתה שוקל יותר ככה אתה יכול להוריד יותר משקל בזמן החיטוב מבלי לאבד מסת שריר.
תקרא את זה
לקבוע את הגירעון הקלורי – קטן, בינוני וגדול - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

נדרש לציין כי עבור אנשים בעלי אחוזי שומן גבוהים מאוד ובעלי תחזוקה קלורית גבוהה (בד"כ יהיו אלו אנשים עם לפחות 25-30 ק"ג משקל עודף), ניתן להגדיל את קצב שריפת השומן ב 0.5-0.7 ק"ג שומן ביום כאשר התצרוכת הקלורית נמוכה מספיק (אבל זה ידרוש כוח רצון עז). ניתן לראות מיידית שהיתרון הגדול ביותר (לחלק מהאנשים) של שיטה זו הוא שקצב שריפת השומן הוא המקסימלי. אפילו האישה בדוגמה שלנו מורידה באופן משמעותי את כמות השומן בשבוע נתון, והקצב שבו הגבר מוריד את השומן מגופו גובל בקצב אבסורדי. כפי שצוין, עבור אנשים גדולים במיוחד המספרים עוד עשויים לעלות, וקצב ירידה של 2-3 ק"ג בשבוע הוא בהחלט אפשרי, אם כי לא פשוט.

כפי שאתה רואה הם מדברים על ירידה של 2-3 בשבוע.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית