עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ההבדל בין זה לקלאסי כמו בss? ולמה הוא נותן יותר דגש לרחב גבי?snatch grip deadlift
תחפש הסברים על התרגיל בגוגל וסרטים ביוטוב.
מה ההבדל בין זה לקלאסי כמו בss? ולמה הוא נותן יותר דגש לרחב גבי?
![]()
נותן לך כנפיים.
ההבדל הוא ברוחב האחיזה. יש יותר מאמץ ברחב גבי (lats) כי יותר קשה להחזיק את המוט קרוב לגוף באחיזה רחבה.
מה זאת אומרת?לא מבין את הטענה.
לא מבין את הטענה.
לא מבין מה לא הבנת. פרט.
גם אני לא מבין, לדעתי זה פשוט מקשה על האחיזה וזהולמה בסנאץ' גריפ הרחב גבי צריך לעבוד יותר כדי להחזיק את המוט קרוב לגוף?
למה בסנאץ' גריפ הרחב גבי צריך לעבוד יותר כדי להחזיק את המוט קרוב לגוף?
גם אני לא מבין, לדעתי זה פשוט מקשה על האחיזה וזהו
קורן עושה עכשיו קורס ביומכניקה, הוא יכול להסביר לך על מומנטים וזויות בהם השריר פועל באופן אופטימלי.
אתה מתחמק מתשובה?
ביזיון. אני לא מצליח למצוא את האתר שבו קראתי על snatch grip deadlift במקור ושם התייחסו בפירוט ללטיסימוס. אני עדיין חושב שהמנח של הידיים באחיזה רחבה יקשה על ביצוע adduction אבל אין לי סימוכין לזה חוץ מהניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים שמצאתי באינטרנט. בהחלט אפשר להרים יותר משקל בדדליפט קלאסי ולכן יכול להיות שזה מתקזז.
אלכס, למה בעצם יותר קשה לעשות דדליפט רחב מצר? נניח שאתה מוציא את האחיזה מהמשוואה (עם רצועות). האם זה רק בגלל תוספת טווח שנובעת מזה שאתה צריך להוריד את התחת יותר עמוק כדי להגיע לאחיזה רחבה?
גם אבל לא רק זה קשור גם לאורינטציה של הזרועות ביחס למוט.