הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לחלב בשייק מסה

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
איזה תחליף אפשר לשים ? שיהיה גם טעם בסדר עם השיבולת שועל והאגוזים והכל ? כי אמא שלי לא רוצה שאני אשתה יותר מכוס חלב ביום, ואין סיכוי שאני משנה לה את הדעה, מבחינתה חלי ממן וכל אלה מה שהן אומרות, אין אחרת, והיא גם לא נותנת לי לאכול הרבה שקדים כי כשהיא הייתה אצל חלי ממן היה לה שתי מנות שומן ביום, תהרגו אותי מה זה מנה, היא אומרת שזה משהו כמו 6 אגוזי מלך, אז אחליף אותם לשיבולת שועל בשייק נוסף.

קיצור אחרי החפירה, תחליף לחלב, מצידי לשים יותר מים רק משהו שיתן רגש.

• פותח/ת השרשור
חלב שקדים?
ת'אמת, יש מצב, לא חשבתי על זה, מה המחיר ? יותר יקר בהרבה ? היא קנתה לי עכשיו איזה יוגורט עיזים חמוץ כזה, וזה מה שאני אשתמש בינתיים, אבל אחרי זה אני אנסה את החלב שקדים כנראה. תודה

ת'אמת, יש מצב, לא חשבתי על זה, מה המחיר ? יותר יקר בהרבה ? היא קנתה לי עכשיו איזה יוגורט עיזים חמוץ כזה, וזה מה שאני אשתמש בינתיים, אבל אחרי זה אני אנסה את החלב שקדים כנראה. תודה
בערך פי-2 אני משער.. באזור ה10-15 שקל לליטר.

תגיד לה שהדיאטות חלי ממן האלה הן חרטא מוחלט, ולפי מה שזה נראה אפילו מזיק לבריאות, כנראה מאוד

• פותח/ת השרשור
תגיד לה שהדיאטות חלי ממן האלה הן חרטא מוחלט, ולפי מה שזה נראה אפילו מזיק לבריאות, כנראה מאוד
כן, כבר רשמתי מה היא חושבת על זה, אין לי מה להגיד לה, והיא תתעצבן אם אני אגיד משהו. יש לי מזל שהיא לא יודעת על ה50 גרם חמאת בוטנים שאני שם בשייק בבוקר, כשהיא ראתה אותי פעם אחת לוקח את הנשנוש של האגוזי מלך, היא צעקה עליי שהיא רוצה לקחת אותי לדיאטנית, וכשזה קרה שפעם אחת וראינו במקרה דיאטנית, חטפתי הגבלה על כמות הביצים ביום, אבל עם 3 ביצים, כשהדיאטנית אמרה 2 אני עוד יכול לחיות, יש לי מזל שאני שם זין על החרא הזה, ועדיין לא מצליח לשים לבטל את כל ההגבלות, יש פשוט דברים שאני לא יכול לדבר איתה עליהם.

יחסית לתפריט חיטוב של אישה זה נשמע סביר.
אפילו בתפריטים באתר מדובר באותה כמות שומן בערך..
מדובר על כמויות שומן מגוחכות פה, פחות מ-10 גרם
אין שום דרך שזה בריא, חיטוב או לא

• פותח/ת השרשור
מדובר על כמויות שומן מגוחכות פה, פחות מ-10 גרם
אין שום דרך שזה בריא, חיטוב או לא
מצד שני יש גם שומן בכל דבר אחר, בלחמניות, בחזה עוף כשמכינים, והכל, אז זה 10 גרם לא מהדברים האלה. קיצור אם תקרא את התגובה הארוכה שכתבתי כנראה תבין שאני לא יכול לעשות עם זה כלום. סך הכל היא רוצה בטובתי, והיא מוכנה להוציא יותר כסף על יוגורט פאקינג עיזים ולא על חלב כדי שאני לא אשתה חלב, אז אני מעדיף לא להתווכח כי אני אגמור בחרא.

כן, כבר רשמתי מה היא חושבת על זה, אין לי מה להגיד לה, והיא תתעצבן אם אני אגיד משהו. יש לי מזל שהיא לא יודעת על ה50 גרם חמאת בוטנים שאני שם בשייק בבוקר, כשהיא ראתה אותי פעם אחת לוקח את הנשנוש של האגוזי מלך, היא צעקה עליי שהיא רוצה לקחת אותי לדיאטנית, וכשזה קרה שפעם אחת וראינו במקרה דיאטנית, חטפתי הגבלה על כמות הביצים ביום, אבל עם 3 ביצים, כשהדיאטנית אמרה 2 אני עוד יכול לחיות, יש לי מזל שאני שם זין על החרא הזה, ועדיין לא מצליח לשים לבטל את כל ההגבלות, יש פשוט דברים שאני לא יכול לדבר איתה עליהם.
המלצות התזונה האלה הן נוראיות ומעודכנות מלפני 70 שנה בערך, ואף אחת מההמלצות האלה לא מבוססות על שום מידע אמיתי

מצד שני יש גם שומן בכל דבר אחר, בלחמניות, בחזה עוף כשמכינים, והכל, אז זה 10 גרם לא מהדברים האלה. קיצור אם תקרא את התגובה הארוכה שכתבתי כנראה תבין שאני לא יכול לעשות עם זה כלום. סך הכל היא רוצה בטובתי, והיא מוכנה להוציא יותר כסף על יוגורט פאקינג עיזים ולא על חלב כדי שאני לא אשתה חלב, אז אני מעדיף לא להתווכח כי אני אגמור בחרא.
זה נכון שיש גם באלה, אבל מומלץ להוסיף אולי טיפה יותר
ודווקא חלב ויוגורט עיזים זה בריא ועדיף יותר
תגיד את זה לדיאטנית שהגבילה אותי בביצים !!! 📢
היא לא מעודכנת ולא מבינה כלום בתזונת ספורט, זה מה שיש לי להגיד
איך פחות מ10 גרם?
אגוז מלך אחד זה כבר 3 גרם שומן בערך.
ופה יש 12 ביום.
אחרי בדיקה מסתבר שזה נכון (2.5 בערך ליתר דיוק)
אבל עדיין אלה כמויות די נמוכות לדעתי

• פותח/ת השרשור
זה נכון שיש גם באלה, אבל מומלץ להוסיף אולי טיפה יותר
ודווקא חלב ויוגורט עיזים זה בריא ועדיף יותר

היא לא מעודכנת ולא מבינה כלום בתזונת ספורט, זה מה שיש לי להגיד

אחרי בדיקה מסתבר שזה נכון (2.5 בערך ליתר דיוק)
אבל עדיין אלה כמויות די נמוכות לדעתי

אני חושב, למה מלכתחילה להעמיס בפחמימות לנשים שרוצות לרדת במשקל ולהגביל דווקא בשומן ?

פעם קיבלתי ממשה תפריט שמכיל כמות שומן דומה, לכן אני די סומכת על כך שזה בטווח המומלץ.
יכול להיות אז שזה בטווח התקין
אני רק אומר שקשה ליותר מזה להזיק, אלא אם ממש מגזימים, וגם אז הנזק פחות נורא מאם מגזימים עם פחמימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית