הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 כוסות קפה שחור ביום

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
זה בסדר לשתות שתי כוסות קפה שחור ביום? זה נותן לי מרץ לפני ריצות ואימוני כוח ובבוקר זה עוזר לי להתעורר ולתפקד כמו שצריך.
בקיצור אני רוצה לשתות כוס אחת בבוקר וכוס אחת לפני אימון/ריצה (בשעה 4 פחות או יותר)
זה בסדר או שיש בזה יותר מידי קפאין?
ודרך אגב אני בן 15 אם זה משנה.

לפי הבנתי זה בסדר גמור.. הבעיה בקפאין שהוא ממכר לאחר זמן ושימור ממושך..
אני אישית לוקח לפני אימון קפאין (200 מ״ג)

זה בסדר לשתות שתי כוסות קפה שחור ביום? זה נותן לי מרץ לפני ריצות ואימוני כוח ובבוקר זה עוזר לי להתעורר ולתפקד כמו שצריך.
בקיצור אני רוצה לשתות כוס אחת בבוקר וכוס אחת לפני אימון/ריצה (בשעה 4 פחות או יותר)
זה בסדר או שיש בזה יותר מידי קפאין?
ודרך אגב אני בן 15 אם זה משנה.
בסדר גמור

על כל כוס קפה של כפית שטוחה יש לך בערך 100 מאג קפאין
אין סיכוי בעולם... מצב כזה היה אומר שאם אני שותה 2 כפיות גדושות זה יוצא משהו כמו 500 מ"ג קפאין.

הרוב לדעתי בקפה שחור נמצא בבוץ ולא נספג במים.

אין סיכוי בעולם... מצב כזה היה אומר שאם אני שותה 2 כפיות גדושות זה יוצא משהו כמו 500 מ"ג קפאין.

הרוב לדעתי בקפה שחור נמצא בבוץ ולא נספג במים.
5 גרם (יחידת מסה) נס קפה = 100 מ״ג קפאין

משם זה כבר תלוי בגדושה/שטוחה, איזו כפית, הנפח של המומס וכו׳

בגלל שזה גרגרים (תופס יותר נפח) וכפיות של קפה זה בדרך כלל הכפיות הקטנות הייתי אומר בניחוש פרוע שכפית גדושה קטנה = 3~ גרם = 60~ מ״ג קפאין.

אין בעיה
אם האפקט הרצוי מבחינתך הוא עירנות לאימון, עשה הפסקה משתיית קפה אחת לחודשיים לערך, כדי להחזיר את הרגישות לקפאין

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכולם
אין בעיה
אם האפקט הרצוי מבחינתך הוא עירנות לאימון, עשה הפסקה משתיית קפה אחת לחודשיים לערך, כדי להחזיר את הרגישות לקפאין
הפסקה לכמה זמן?
כי זה כן משפיע על המוח וכל מני בלוטות בגוף, לא מומלץ הרבה מהדברים האלה כשהגוף עוד מתפתח
ו2 כוסות זה בטווח טוב נכון? (לגיל שלי)

אוקיי תודה לכולם

הפסקה לכמה זמן?

ו2 כוסות זה בטווח טוב נכון? (לגיל שלי)
ההפסקה צריכה להיות לאיזה שבוע-שבועיים
טווח נכון יהיה בעיקר בהתאם לגנטיקה והמשקל שלך, כי ההמלצה למתבגרים היא עד 2.5 מ"ג של קפאין פר קילו משקל גוף
עכשיו שים לב גם לזה שקולה ומשקאות אנרגיה גם מכילים קפאין, אפילו הרבה יותר מקפה, אז תכניס גם את זה בחישוב שלך

עד 1.5 גרם של קפאין ביום- מותר. לא מומלץ, אבל אתה כבר מגרד את ה18, וזו החלטה שלך אם להיות כל הזמן על קפה,להנות ממנו מפעם לפעם או בכלל להמנע ממנו כמו נזיר. מעל כוס קפה אחת- 100-200 מג, המינימום שלא מעורר אצלך תופעות גמילה. מעל 2 כוסות ממכר. מה שונה בין תופעות הלוואי של 2 לעומת 10 כוסות? אם לא תנסה לא תדע 😅

• פותח/ת השרשור
ההפסקה צריכה להיות לאיזה שבוע-שבועיים
טווח נכון יהיה בעיקר בהתאם לגנטיקה והמשקל שלך, כי ההמלצה למתבגרים היא עד 2.5 מ"ג של קפאין פר קילו משקל גוף
עכשיו שים לב גם לזה שקולה ומשקאות אנרגיה גם מכילים קפאין, אפילו הרבה יותר מקפה, אז תכניס גם את זה בחישוב שלך
אני לא שותה קולה ומשקאות מתוקים (כרגע בחיטוב) כמה מג קפאין יש בכוס בערך?
עד 1.5 גרם של קפאין ביום- מותר. לא מומלץ, אבל אתה כבר מגרד את ה18, וזו החלטה שלך אם להיות כל הזמן על קפה,להנות ממנו מפעם לפעם או בכלל להמנע ממנו כמו נזיר. מעל כוס קפה אחת- 100-200 מג, המינימום שלא מעורר אצלך תופעות גמילה. מעל 2 כוסות ממכר. מה שונה בין תופעות הלוואי של 2 לעומת 10 כוסות? אם לא תנסה לא תדע 😅
התכוונת שכוס אחת זה 100-200 מג? כי אם כן אז שתי כוסות זה בסגנון ה 400 ואם מרת שמותר עד גרם וחצי אז שתי כוסות זה לא כזה הרבה

עד כמה שידוע לי דווקא הקפאין נמצא בנוזל ולו דווקא בבוץ. קפאין עצמו מסיס במים, ולכן אין סיבה שהיה תקוע בבוץ.
קפאין לא מסיס במים, במים רותחים הוא כבר מסיס בצורה טובה יותר. אמנם רוב הקפאין מצוין בנוזל אבל גם חלק ישאר בבוץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית