הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עיכול

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
לא משנה מה אני אוכל או שותה הבטן שלי מתנפחת כמו אישה בהריון
וזה לא יורד עד שאני הולך לישון
חשבתי אולי עם יש בכדורים את החיידקים האלה שעוזרים לפעולת העיכול
כמו בפירסומת של ACTIVIA
קיצר עם יש כדורים כאלה מישהו יכול להביא לי קישור?
זה לא צחוק אתם בטח חושבים שזה צחוק אבל ויטלי(VITHANO( ראה תמונה והוא חשב שזה לא אנושי אז עם אפשר להתייחס לזה ברצניות
תודה..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ככה זה המבנה האנטומי שלנו התחת לא יכול להיות באותו קו עם הגב התחתון, אתה נראה בסדר גמור אני לא יודע מה אתה רוצה מעצמך, תפסיק להתעסק בשטויות.
😣😣
אחי זה מה שהרופא אמרה לא מה שאני אמרתי
היא שלחה אותי לזה בטענה שאני לא עומד כמו שצריך

אני עדיין לא מבין מה זה מפריע לך הבטן הזאת? אם זה מפריע לך מבחינה אסטתית אז תעזוב את זה, זה שטויות לדעתי זה נראה בסדר גמור, אם זה גורם לך אי נוחות, כאב בטן או כל כאב\אי נוחות אחרת לך לרופא קצת יותר רציני.

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא מבין מה זה מפריע לך הבטן הזאת? אם זה מפריע לך מבחינה אסטתית אז תעזוב את זה, זה שטויות לדעתי זה נראה בסדר גמור, אם זה גורם לך אי נוחות, כאב בטן או כל כאב\אי נוחות אחרת לך לרופא קצת יותר רציני.
זה לא נעים בבטן וגם כל העור שלי באיזור הבטן והגב נמתח וזה מציק
אני אלך לאולטרסאונד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באמת יש רופאים שאומרים שאימונים מנמיך? חשבתי שאומרים את זה בצחוק לא ידעתי שיש עוד תחרא הזה.
לי רופא המליץ בזמנו ללכת להתאמן וגם דיאטנית..
הדבר הכי חמור שרופא אמר לי זה שהיה לי שלשולים וגסטרואנטרולוג אמר לי לנסות להפסיק עם אבקות כי אולי זה עושה לי לשלשל וזה עוד הגיוני איכשהו שאולי יש רגישות ללקטוז.
איזה רופא ליצנית, איך אפשר לסמוך על רופאת משפחה אם היא חושבת ככה, תבקש לעבור לרופא רציני יותר..
ולך תשתין לה על הפנים..
והבטן נראה כמו רגישות לגלוטון בכלל.

• פותח/ת השרשור
באמת יש רופאים שאומרים שאימונים מנמיך? חשבתי שאומרים את זה בצחוק לא ידעתי שיש עוד תחרא הזה.
לי רופא המליץ בזמנו ללכת להתאמן וגם דיאטנית..
הדבר הכי חמור שרופא אמר לי זה שהיה לי שלשולים וגסטרואנטרולוג אמר לי לנסות להפסיק עם אבקות כי אולי זה עושה לי לשלשל וזה עוד הגיוני איכשהו שאולי יש רגישות ללקטוז.
איזה רופא ליצנית, איך אפשר לסמוך על רופאת משפחה אם היא חושבת ככה, תבקש לעבור לרופא רציני יותר..
ולך תשתין לה על הפנים..
והבטן נראה כמו רגישות לגלוטון בכלל.
זה לא רופאת משפחה אלה רופאת הקיבוץ
והיא עוד משחקת אותה פסיכולוגית
אומרת לי שאני מקנא בדוגמנים עם ריבועים פחח:152on:

• פותח/ת השרשור
הגיעו התוצאות של הבדיקות דם
כנראה יש לי בעיה בכבד...
אבל אמרו שיכול להיות שזה בגלל שהייתי מצונן כשעשיתי את הבדיקות אז מחר אני אעשה שוב..
למרות שהרגשתי מצויין ולא הרגשתי מצונן
הרופא אמרה שיש לי משהו גבוה יותר מהרגיל בכבד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבעיה היא שלא היתי חולה חח
טוב מחר אני אבדק שוב
מצאו אצלי נוגדנים בדם של מחלת הנשיקה (הרופאה אמרה שלפי תוצאות הבדיקה הייתי אמור להיות חודש אחרי החלמה בערך) ולא הייתי חולה אפילו לא בצינון בתקופה הזאת. לך תדע.. הגוף מוזר 😆

אני לא בן אדם שמפריע לו כל כך אסטתיות, אבל בחיאת, אתה רוצה להגיד לי שבטן כזאת לא הייתה מפריעה לך? הוא נראה כמו אישה בהריון :|

• פותח/ת השרשור
כל אלה יצאו גבוהיים מהרגיל
ביוכימיה:
alk. phosphatase,
)got)ast
)gpt)alt
ggt

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המטולוגיה:
rbc

כל מה ששלחתי יצא גבוה
הרופא אמרה שזה יכול להיות ממחלת הנשיקה או מצהבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית