הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקת הפחמימות בארוחות משנה?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
הכוונה אם בחיטוב אני צורך 100 גרם פחמימה ביום זה עקרוני אם זה מחולק בין 4 ארוחות או 100 גרם בארוחה אחת גדולה בערב ?

יש פה קצת אלמנט של גנטיקה, אבל אני ממליץ לך לחלק את זה בצורה כזאת שכן יהיו לך פחמימות לאורך היום, אבל תעלה את הכמות שלהן לאורך היום, ככה שהארוחה עם הכי הרבה פחמימות תהיה בערב
זה יעזור לך להיות כמה שיותר עירני לאורך היום

• פותח/ת השרשור
ביום שישי אני מעדיף לשמור את רוב הפחמימות לארוחת ערב , נניח משהו בסביבות 40-50 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
ביום יום אני מחלק את זה בין הארוחות כאשר בצהריים יש ארוחה גדולה עם 30-35 גרם פחמימה, בשישי אני במשך היום אוכל ארוחות קטנות (קוטג וגמבה, 2 מעדנים 0 אחוז, שייק חלבון) ועושה גם ריצה חצי שעה בכדיי לאכול קצת יותר בערב...

ביום יום אני מחלק את זה בין הארוחות כאשר בצהריים יש ארוחה גדולה עם 30-35 גרם פחמימה, בשישי אני במשך היום אוכל ארוחות קטנות (קוטג וגמבה, 2 מעדנים 0 אחוז, שייק חלבון) ועושה גם ריצה חצי שעה בכדיי לאכול קצת יותר בערב...
למה במהלך השבוע אתה לא עושה אירובי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית