הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה באחיזת הפרונט סקואט

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
טוב מאז שהתחלתי עם פרונט סקואטס הייתה לי את הבעיה הזאת וזאתי גמישות של שורש כף היד שפשוט לא מרשה לי לרדת למטה ולהשאיר את המוט (אני מדבר על משקלים גבוהים) , ניסיתי את אחיזת הבילדינג והיא פשוט לא עבדה , המוט התנדנד ממש ולא הרגשתי שום שליטה עם הירידה והמוט פשוט לא היה יציב.. באחיזת הליפטינג השורש כף היד שלי פשוט יותר מדי כואב באמצע הירידה ואין לי מושג מה לעשות עם זה , ניסיתי עם 2 אצבעות 3 ואפילו 4 והכל הביא אותי לאותה הבעיה..
עצות ?

גם לי יש את אותה הבעיה, ואני קושר רצועות על המוט, ואז מחזיק את הרצועות

טוב מאז שהתחלתי עם פרונט סקואטס הייתה לי את הבעיה הזאת וזאתי גמישות של שורש כף היד שפשוט לא מרשה לי לרדת למטה ולהשאיר את המוט (אני מדבר על משקלים גבוהים) , ניסיתי את אחיזת הבילדינג והיא פשוט לא עבדה , המוט התנדנד ממש ולא הרגשתי שום שליטה עם הירידה והמוט פשוט לא היה יציב.. באחיזת הליפטינג השורש כף היד שלי פשוט יותר מדי כואב באמצע הירידה ואין לי מושג מה לעשות עם זה , ניסיתי עם 2 אצבעות 3 ואפילו 4 והכל הביא אותי לאותה הבעיה..
עצות ?
יש ביו טיוב Mobility for front squat - מומלץ, יש שם כמה תרגילים שפותרים את רוב בעיות הגמישות בשורש כף יד די מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית