הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פוש פרס 170 ק"ג לחזרה - דודי יעקבי

• פותח/ת השרשור
פסיכי לגמרי. כמה ההרמות האחרות שלו?
הוא עובד הרבה על תרגילי סטרונגמן אבל ממה שאני זוכר בנצ' 210, פרס 150, סקוואט היה לו 210 פרונט וסקוואט רגיל אני לא זוכר.. 250 בטח..
דדליפט פעם אחרונה שהוא עשה לדעתי זה היה בנפח של 12 או 15 חזרות וזה היה סביב ה 210

הוא עובד הרבה על תרגילי סטרונגמן אבל ממה שאני זוכר בנצ' 210, פרס 150, סקוואט היה לו 210 פרונט וסקוואט רגיל אני לא זוכר.. 250 בטח..
דדליפט פעם אחרונה שהוא עשה לדעתי זה היה בנפח של 12 או 15 חזרות וזה היה סביב ה 210

יש לו סרטון או תמונה בפייסבוק של 180ק"ג פרונט סקוואט....

יש לדודי את הפרס הכי חזק בארץ לא ?? איזה בזבוז שהוא לא עושה דדליפט יאלוהים, רעידת אדמה ביפן הוא יעשה

מעניין כמה הסנאץ' של דודי מאז הסרטון האחרון לדעתי פעם אחרונה הוא העלה 104 ל3x3 לפני חודשיים בערך

מעניין כמה הסנאץ' של דודי מאז הסרטון האחרון לדעתי פעם אחרונה הוא העלה 104 ל3x3 לפני חודשיים בערך

עם כזאת מאסת שריר סביר להניח שהוא בחיים לא יוכל לנצל את הכוח שלו בהרמות האולימפיות כמו שצריך.
בכללי בשביל אדם על ממתקים הוא מאד חזק בפלג גוף עליון כיאה למאסת השריר שלו אבל בתחתון הוא סבבה , יכול הרבה יותר לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית