הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות/ ציטמיל

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן התחלתי השבוע חיטוב ורציתי לדעת האם גם עם צריכה של 200-300 גרם פחמימה ביום (80 שומן ו160 חלבון אם זה חשוב) צריך לעשות העמסת פחמימות? אם כן כל כמה זמן?

אם לא אז יש צורך בציטמיל? אם כן כל כמה זמן?
וביום של ציט מיל אני אמור להגיע למאזן קלורי חיובי?

תודה מראש

כרגע 72.3 קג
על 1.69 מטר

אז כנראה שהקילו שירדת הוא נוזלים שירדו מהקיצוץ היחסי בפחמימות מתקופת המאסה.
מציע לך לחשב RMR ולבנות תפריט לפיו בהתחלה, ומקסימום להוסיף\ להוריד קלוריות בהתאם לירידה השבועית.

בכל מקרה, חוזר שוב על התשובה שלי לגבי העמסות- כל גירעון קלורי מצריך העמסה. השוני הוא בתדירות שלה. אם תתייצב על סביב ה200, תוכל לעשות העמסה כל שבועיים.

• פותח/ת השרשור
מציע לך לחשב RMR ולבנות תפריט לפיו בהתחלה, ומקסימום להוסיף\ להוריד קלוריות בהתאם לירידה השבועית.

בכל מקרה, חוזר שוב על התשובה שלי לגבי העמסות- כל גירעון קלורי מצריך העמסה. השוני הוא בתדירות שלה. אם תתייצב על סביב ה200, תוכל לעשות העמסה כל שבועיים.
לא נראה לי שאני אגיע ל200
מאמין שגם שבוע הבא אני ארד עם הכמות הנוכחית

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך 3000 קלוריות זה מאזן שלילי אצלך, מחשבון BMR יראה לך שהנייטרלי שלך סביבות 1750 משמע RMR סביבות 2100, לא ברור איך 3000 זה מאזן שלילי ...
אני נמצא באותו חוסר הבנה יחד איתך
אבל כנראה שזה לא מדע מדוייק כי עובדה שירדתי ב3000 האלה קילו (אומנם נוזלים) אבל ירדתי.
אני מוריד ל2700 בערך נראה מה יהיה המצב

אני נמצא באותו חוסר הבנה יחד איתך
אבל כנראה שזה לא מדע מדוייק כי עובדה שירדתי ב3000 האלה קילו (אומנם נוזלים) אבל ירדתי.
אני מוריד ל2700 בערך נראה מה יהיה המצב
אני מציע לך לחשב את ה RMR המדויק שלך ולהוריד ממנו 300-500 קלוריות ואז לבנות תפריט, מה שירדת זה נוזלים שירדו עקב צריכה של פחות פחמימות.
אין סיכוי ש 3000 קלוריות זה מאזן שלילי שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לחשב את ה RMR המדויק שלך ולהוריד ממנו 300-500 קלוריות ואז לבנות תפריט, מה שירדת זה נוזלים שירדו עקב צריכה של פחות פחמימות.
אין סיכוי ש 3000 קלוריות זה מאזן שלילי שלך.
ב3500 הייתי עולה בערך 500 גרם בשבוע

• פותח/ת השרשור

הורדתי את הפחמימה ל220 עקב ההמלצה שלך, השאלה שלי מתי לעשות העמסה ראשונה?
שבוע ראשון הייתי על 300 גרם פחמימה וירדתי קילו נוזלים
והשבוע (שבוע שני) ירדתי ל220 פחמימה
הבנתי שצריך לעשות פעם בשבועיים
אז להחשיב את השבוע עם ה300 גרם פחמימה או לחכות שבועיים של 220 גרם פחמימה?
ולאכול רק דברים דלי שומן בהעמסה?

הורדתי את הפחמימה ל220 עקב ההמלצה שלך, השאלה שלי מתי לעשות העמסה ראשונה?
שבוע ראשון הייתי על 300 גרם פחמימה וירדתי קילו נוזלים
והשבוע (שבוע שני) ירדתי ל220 פחמימה
הבנתי שצריך לעשות פעם בשבועיים
אז להחשיב את השבוע עם ה300 גרם פחמימה או לחכות שבועיים של 220 גרם פחמימה?
ולאכול רק דברים דלי שומן בהעמסה?

בתחילת החיטוב אפשר למשוך יחסית יותר זמן בלי העמסה. יכול בהחלט לחכות שבועיים מעכשיו לדעתי.

העיקרון בהעמסה הוא להכניס מקסימום פחמימה. בשביל לעשות את זה בצורה יעילה, תצטרך לשאוף למינימום אפשרי של שומן ביום הזה. לגבי חלבון, אין מספר מוחלט. אני מתייצב סביב 1.5 גרם בימי העמסה, אבל גם פחות מזה זה בסדר גמור.

רד רד מהר מתחת ל 2000 חח איזה 3000 ירדת, אז חירבנת והורדת קילו זה לא אומר כלום, אני גובה 181 שוקל 95 וה RMR שלי 2300 אני בחיטוב על 1700 קלוריות אתה אוכל לי 3000 ומצפה לרדת במשקל? אל תתווכח ותקשיב לאנשים בפורום.

• פותח/ת השרשור
רד רד מהר מתחת ל 2000 חח איזה 3000 ירדת, אז חירבנת והורדת קילו זה לא אומר כלום, אני גובה 181 שוקל 95 וה RMR שלי 2300 אני בחיטוב על 1700 קלוריות אתה אוכל לי 3000 ומצפה לרדת במשקל? אל תתווכח ותקשיב לאנשים בפורום.
דבר ראשון תתבטא בצורה פחות תקיפה אני לא חבר שלך
דבר שני לא התווכחתי עם אף אחד, הצבתי עובדות על הגוף שלי
אם עליתי 500 גרם בשבוע ב3500 קל ליום הגיוני שאני ארד ב2500 גם
תזונה זה לא מדע מדוייק ותמיד יש יוצא מן הכלל

דבר ראשון תתבטא בצורה פחות תקיפה אני לא חבר שלך
דבר שני לא התווכחתי עם אף אחד, הצבתי עובדות על הגוף שלי
אם עליתי 500 גרם בשבוע ב3500 קל ליום הגיוני שאני ארד ב2500 גם
תזונה זה לא מדע מדוייק ותמיד יש יוצא מן הכלל

תירגע הכל נאמר בהומור.
בכל אופן מאיפה החלטת שאתה יוצא דופן? יש פה הרבה אנשים שחושבים שהם יוצאי דופן שתידע לך ואז הם מתחילים להבין לאט לאט מה מו מי והם מבינים שהם לא יוצאי דופן. זה שעלית 500 גרם עם צריכה של 3500ק' ליום זה הגיוני מאוד אבל מי אמר לך שלא תעלה נגיד.. 100 גרם עם צריכה של 2500? זו כל הפואנטה של RMR זו הנק' שסביבה אתה משחק עם הצריכה שלך. מעל לRMR אתה תמיד תעלה גם אם תהיה קלוריה אחת מעליו ותמיד תירד גם אם אתה רק קלוריה מתחתיו. בגלל זה במקום ללכת על בליינד תחשב את ה RMR זה יחסוך לך הרבה מאוד זמן ועצבים.

• פותח/ת השרשור
תירגע הכל נאמר בהומור.
בכל אופן מאיפה החלטת שאתה יוצא דופן? יש פה הרבה אנשים שחושבים שהם יוצאי דופן שתידע לך ואז הם מתחילים להבין לאט לאט מה מו מי והם מבינים שהם לא יוצאי דופן. זה שעלית 500 גרם עם צריכה של 3500ק' ליום זה הגיוני מאוד אבל מי אמר לך שלא תעלה נגיד.. 100 גרם עם צריכה של 2500? זו כל הפואנטה של RMR זו הנק' שסביבה אתה משחק עם הצריכה שלך. מעל לRMR אתה תמיד תעלה גם אם תהיה קלוריה אחת מעליו ותמיד תירד גם אם אתה רק קלוריה מתחתיו. בגלל זה במקום ללכת על בליינד תחשב את ה RMR זה יחסוך לך הרבה מאוד זמן ועצבים.
זה בדיוק מה שעשיתי אחרי השבוע האחרון
כרגע אני עליו ולאט לאט אוריד אני לא ממהר לשום מקום

• פותח/ת השרשור
סגרתי היום 3 שבועות לחיטוב בשבועיים הראשונים ירדתי קילו בשבוע, אבל השבוע עליתי 200 גרם (וזה לאחר שהורדתי קלוריות מהתפריט)
כרגע צורך 2600 קלוריות, 220 פחמימה, 100 שומן, 210 חלבון (לא כולו מהחי)
תכננתי לעשות העמסה מחר אבל אחרי שראיתי שעליתי במשקל אני מבין שאין צורך, אני צודק?
@White Walker @hanan @SweetBamba

סגרתי היום 3 שבועות לחיטוב בשבועיים הראשונים ירדתי קילו בשבוע, אבל השבוע עליתי 200 גרם (וזה לאחר שהורדתי קלוריות מהתפריט)
כרגע צורך 2600 קלוריות, 220 פחמימה, 100 שומן, 210 חלבון (לא כולו מהחי)
תכננתי לעשות העמסה מחר אבל אחרי שראיתי שעליתי במשקל אני מבין שאין צורך, אני צודק?
@White Walker @hanan @SweetBamba
כל עוד אתה בגירעון צריך לעשות העמסות, אם אתה על 200 פחמימנ (שזה מוזר בפני עצמו, אבל אוקיי) לאחר 3 שבועות אני ממליץ שתעשה בכל מקרה.
סביר להניח שעלית בנוזלים בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית