הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תרגיל הדדליפט

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בתוכנית SS ויש לי שאלה לגבי הדדליפט.
לפי מה שלמדתי וראיתי בסרטונים, שעושים את הדדליפט ומסיימים את החזרה הראשונה (עולה מלמטה למעלה ואז מלמעלה למטה), כדי להתחיל את החזרה השנייה נשארים באותה פוזיציה, נכנסים לצורה של ההתחלה(גב ישר וראש למעלה) וממשיכים את התרגיל.
הבעיה אצלי שאחרי שאני מסיים את החזרה הראשונה ואני בא להתחיל את החזרה השניה, אני מרגיש כל כך מרוסק מהחזרה(אני במשקלים כבדים) שבא לי רגע לעמוד, טיפה לשחרר את עצמי ולהמשיך לחזרה השניה..
השאלה שלי האם זה אפשרי? לא ראיתי משהו שעושה דדלפיט עוצר רגע עומד ומתחיל מחדש אבל בתכלס אני לא רואה בזה בעיה, זה לא מעכב את האימון וזה עדיין אותו תרגיל.. מקווה שהבנתם אותי,

תודה !

התרגיל הזה הוא קשה מאוד לא רק על השרירים, אלא גם על כל מערכת העצבים המרכזית ומערכת החג וכלי הדם, וכמות החזרות שאתה יכול לעשות פר סט נקבעת לפי כמה כל המכלול הזה יכול לסבול
אז אם אחרי אחד אתה כבר לא יכול להמשיך, כנראה שאחד מאלה כבר עייף מדי, והוא זה שיקבע את היכולת שלך

• פותח/ת השרשור
ראש קדימה ולמטה אתה מתכוון

כמה אם אפשר לשאול?
וכמה זמן אתה ב SS ? יכול להיות שאתה מתקרב למיצוי פוטנציאל ההתקדמות במתכונת הנוכחית.
כרגע אני בסביבות ה105 קילו בדדליפט.. (בן 25, שוקל 80, גובה 1.71).
כמה זמן אני בSS? יותר מדי לצערי.. היה תקופות שעשיתי הרבה עצירות והרבה ריסטים עקב טכניקה לא נכונה וחזרתי אחורה כמה פעמים וזה התארך להרבה מאוד זמן.. בגלל זה החוק הזה של אחרי שני ריסטים בסקוואט ובדדלפיט צריך לעזוב את התוכנית לא רלוונטי אליי, כי אני לא יכול לדעת אם מיציתי מהתוכנית כי באמת הגעתי למיצוי הפוטנציאל או כי עשיתי עצירות וחזרתי אחורה עקב טכניקה וכו'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית