הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

work work work [הוסר]

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לא רואה סיבה למה לא להגיש אותך לבחינות של 5 יחידות אם את מסוגלת לכך.
כנראה לא התעקשת מספיק.

יכול להיות.. בכל מקרה להשלים יחידה אחת אחרי צבא זה בדיחה ועדיף להשקיע במקצועות אחרים..

יכול להיות.. בכל מקרה להשלים יחידה אחת אחרי צבא זה בדיחה ועדיף להשקיע במקצועות אחרים..
את לא יכולה להשלים שום יחידה, זה לא עובד ככה. אם את ניגשת לבחינות של 4 יחידות את לא יכולה "להשלים יחידה אחת", את צריכה לעשות את כל הבחינות של 5 יחידות.

אה את ב4 אז זה באמת יותר קל

ניצחתי

את לא יכולה להשלים שום יחידה, זה לא עובד ככה. אם את ניגשת לבחינות של 4 יחידות את לא יכולה "להשלים יחידה אחת", את צריכה לעשות את כל הבחינות של 5 יחידות.

כשאני אגיע לגשר נעבור אותו.
בכל מקרה עם כל מה שקרה בתקופה הזאת לסיים 12 שנות לימוד זה הישג בשבילי

לא הוספת שומן אז כמו שהמלצתי?

הוספתי קצת שומן וקצת פחמימה.. 6 גרם שומן ו6 גרם פחמימה.. מגוחך אבל זה כל כך קשה לי

תוסיפי אז עוד 10-15 גרם שומן זה לא אמור להיות קשה במיוחד כמובן שיש דרכים מאוד קלות להכניס שומן לתפריט בלי להרגיש

תוסיפי אז עוד 10-15 גרם שומן זה לא אמור להיות קשה במיוחד כמובן שיש דרכים מאוד קלות להכניס שומן לתפריט בלי להרגיש

כרגע הוספתי 12 פחמימה.. אני מרגישה שאני צריכה את זה לאנרגיה לאימון.. להוסיף עוד? כי זה רק 70 קלוריות.. (20 גרם שש)

arrow עדכן/ה את הלוג ״work work work״:

עדכון לוג: 21/05/16

אימון fbw-

באתי עם שאיפות גבוהות, ניסיתי להעלות משקלים כמעט בהכל ונכשלתי בסט הראשון בכל מה שניסיתי להעלות, ואז הורדתי.. זה שרף לי את הסקוואט האחרון 🤬

סקוואט-
40 5f
37.5 6, 6, 5
התעצבנתי כי היה לי את זה, הייתי גמורה מהסט הראשון..

בנץ-
21.5 4f
19 3x6

דדליפט-
51 3x6
הכל עלה יפה וננעל, לקחתי מנוחות ארוכות בין הסטים ואחרי הרגשתי כמו טלפון על רטט

פרס-
19 4f
16.5 6, 6, 6f (אותו סיפור כמו בסקוואט)

יד קדמית- 5 3x6

יד אחורית- 3 3x8

בטן- סופרסט (רוורס קראנץ (6 קג), כפיפות בטן (6 קג) והרמות ברכיים לחזה בישיבה.
כל אחד 20 חזרות, 3 סטים.

מתוסכלת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
arrow עדכן/ה את הלוג ״work work work״:

עדכון לוג: 04/06/16

הפסקתי לעדכן כי זה קצת גרם לי לרדוף יותר מידי אחרי להעלות משקל ולא עשה לי הכי טוב
בגדול התקדמתי בכל התרגילים המורכבים,
סקוואט 42.5
בנץ 22.5
דדליפט הגעתי ל53.5 והורדתי 10 קג כי הזנחתי מאוד את הטכניקה, עכשיו אני חוזרת להעלות משקל.
פרס 20
אני לא יודעת מתי אני אחזור לעדכן אם בכלל, אבל התחשק לי לפרסם עדכון אחרון.
דרך אגב משקל גוף 44.3 😁

קרא את שאר עדכון הלוג...

תמשיכי לעדכן זה חשוב לדעתי
ומזל טוב על המשקל גוף

תמשיכי לעדכן זה חשוב לדעתי
ומזל טוב על המשקל גוף

תודה 😃
ואני עושה רישום במחברת של האימונים ועובדת עם מאמן שנותן ביקורת על הטכניקה ככה שאני כן במעקב ולא רואה צורך בעידכון לוג.. בכל מקרה אולי אני אחזור מתישהו

תודה 😃
ואני עושה רישום במחברת של האימונים ועובדת עם מאמן שנותן ביקורת על הטכניקה ככה שאני כן במעקב ולא רואה צורך בעידכון לוג.. בכל מקרה אולי אני אחזור מתישהו

אני לא חושב שזה רק עניין של רישום וטכניקה אלא גם תמיכה מאחרים
לדעתי עדכון לוג מאפשר לאחרים לתמוך בך וזה נותן מוטיבציה לפעמים שאין דבר שלא תמצאי ממחברת

פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית