מתי פספסת שנתיים וחצי?הפסדתי שנתיים וחצי בית ספר ובגלל זה לא מוכנים להגיש אותי לחמש אז אני עושה ארבע 🤦♂️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי פספסת שנתיים וחצי?הפסדתי שנתיים וחצי בית ספר ובגלל זה לא מוכנים להגיש אותי לחמש אז אני עושה ארבע 🤦♂️
מתי פספסת שנתיים וחצי?
לא רואה סיבה למה לא להגיש אותך לבחינות של 5 יחידות אם את מסוגלת לכך.חלק מכיתה ח כל כיתה ט וחלק מכיתה י
לא רואה סיבה למה לא להגיש אותך לבחינות של 5 יחידות אם את מסוגלת לכך.
כנראה לא התעקשת מספיק.
אה את ב4 אז זה באמת יותר קלבסי זה רק אנסין וכתיבה ואי זה גם עם שמיעה לא?
את לא יכולה להשלים שום יחידה, זה לא עובד ככה. אם את ניגשת לבחינות של 4 יחידות את לא יכולה "להשלים יחידה אחת", את צריכה לעשות את כל הבחינות של 5 יחידות.יכול להיות.. בכל מקרה להשלים יחידה אחת אחרי צבא זה בדיחה ועדיף להשקיע במקצועות אחרים..
יא.. יש לי עוד שנה שלמה איך אני אשרוד שם?!
אה את ב4 אז זה באמת יותר קל
את לא יכולה להשלים שום יחידה, זה לא עובד ככה. אם את ניגשת לבחינות של 4 יחידות את לא יכולה "להשלים יחידה אחת", את צריכה לעשות את כל הבחינות של 5 יחידות.
משקל גוף 43.3
מפתחת נטיות אובדניות..
הערכים שלי הם
קלוריות 1940
פחמימות 156
חלבון 136
שומן 61
לדעתי אני אוסיף פחמימות.. כמה להוסיף לדעתכם?
לא הוספת שומן אז כמו שהמלצתי?
הוספתי קצת שומן וקצת פחמימה.. 6 גרם שומן ו6 גרם פחמימה.. מגוחך אבל זה כל כך קשה לי
תוסיפי אז עוד 10-15 גרם שומן זה לא אמור להיות קשה במיוחד כמובן שיש דרכים מאוד קלות להכניס שומן לתפריט בלי להרגיש
אימון fbw-
באתי עם שאיפות גבוהות, ניסיתי להעלות משקלים כמעט בהכל ונכשלתי בסט הראשון בכל מה שניסיתי להעלות, ואז הורדתי.. זה שרף לי את הסקוואט האחרון 🤬
סקוואט-
40 5f
37.5 6, 6, 5
התעצבנתי כי היה לי את זה, הייתי גמורה מהסט הראשון..
בנץ-
21.5 4f
19 3x6
דדליפט-
51 3x6
הכל עלה יפה וננעל, לקחתי מנוחות ארוכות בין הסטים ואחרי הרגשתי כמו טלפון על רטט
פרס-
19 4f
16.5 6, 6, 6f (אותו סיפור כמו בסקוואט)
יד קדמית- 5 3x6
יד אחורית- 3 3x8
בטן- סופרסט (רוורס קראנץ (6 קג), כפיפות בטן (6 קג) והרמות ברכיים לחזה בישיבה.
כל אחד 20 חזרות, 3 סטים.
מתוסכלת.
הפסקתי לעדכן כי זה קצת גרם לי לרדוף יותר מידי אחרי להעלות משקל ולא עשה לי הכי טוב
בגדול התקדמתי בכל התרגילים המורכבים,
סקוואט 42.5
בנץ 22.5
דדליפט הגעתי ל53.5 והורדתי 10 קג כי הזנחתי מאוד את הטכניקה, עכשיו אני חוזרת להעלות משקל.
פרס 20
אני לא יודעת מתי אני אחזור לעדכן אם בכלל, אבל התחשק לי לפרסם עדכון אחרון.
דרך אגב משקל גוף 44.3 😁
תמשיכי לעדכן זה חשוב לדעתי
ומזל טוב על המשקל גוף
תודה 😃
ואני עושה רישום במחברת של האימונים ועובדת עם מאמן שנותן ביקורת על הטכניקה ככה שאני כן במעקב ולא רואה צורך בעידכון לוג.. בכל מקרה אולי אני אחזור מתישהו