הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כוח לינארית

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
אחרי הרבה מחשבות החלטתי להתחיל את הלינארית אשמח את העזרה של כולם, יש לי כמה קצות לא סגורים.

1. עד כמה אפשר לשחק עם האחוזים ובתור התחלה עם איזה אחוז להתחיל 10 או 15 האם יש גבולות או שעד כמה זה נוח לי בלי שהפגע הסט האחרון?
אם אני רוצה להרים דדליפט שך 150 אז הפרדמיה לפי התבנית אמורה להראות ככה: 90,110,130,150??
פרס של 60 קילו איך אמור להראות 30,40,50,60 או 20,35,45,60?
2. אם אני רוצה לבצע פאוור קלין איך אמורה להראות התבנית?
3. מעוניין להכניס מתח לתוכנית איפה למקם?
4. תרגילי עזר נוספים כגון מקבילים וכ'ו יש טעם להוסיף כבר מעכשיו?

@stitch

אין סיבה לשחק עם האחוזים.
150 דדליפט, אמור להיות 105,120,135 ו 150
הסטים המקדימים הם לא חימום לסט האחרון הם חלק מהתוכנית.
אני הייתי משלב תרגילי עזר אחרי 8 שבועות, אחרי 4 שבועות של ה"ריסט" פלוס 4 שבועות של התקדמות.

• פותח/ת השרשור
150 דדליפט, אמור להיות 105,120,135 ו 150
הסטים המקדימים הם לא חימום לסט האחרון הם חלק מהתוכנית.
אני הייתי משלב תרגילי עזר אחרי 8 שבועות, אחרי 4 שבועות של ה"ריסט" פלוס 4 שבועות של התקדמות.
כן הבנתי את העניין של 4x5.
מה אני עושה לפני ה105?
איך לבצע את הפאוור קלין בתוכנית?
לאיפה להכניס את תרגילי העזר ואיזה?
איך אצור לראות אימון של סט אחרון 60 בפרס?

לא מסכים כשמדובר בדדליפט.
1. עד כמה אפשר לשחק עם האחוזים ובתור התחלה עם איזה אחוז להתחיל 10 או 15 האם יש גבולות או שעד כמה זה נוח לי בלי שהפגע הסט האחרון?
אם אני רוצה להרים דדליפט שך 150 אז הפרדמיה לפי התבנית אמורה להראות ככה: 90,110,130,150??
1. בכל תרגיל תתחיל מהפרשים של 10 אחוז, וככל שתתקדם התוכנית תרווח אם תרגיש שאתה לא מתאושש מהסטים שלפני האחרון.
בדדליפט אתה יכול להתחיל מהפרש של 20 אחוז, לפחות באחרונים, כלומר לא לעשות רביעי עם יותר מ-120 קילו.
2. באימון A תעשה 5x3, באימון B אפשר להחליף דדליפט במשיכות גבוהות אם אתה מעדיף, באימון C תעשה 4x3 וסט אחרון לזוג. סט backoff אפשר למשל לעשות לחמישיה, אם זה קשה אז שלישיה.
3. אימון A ו-C ל-2-3x8.
4. גם מקבילים אפשר. הייתי מוסיף מההתחלה, אבל בשבועיים הראשונים נניח רק סט אחד, בשבועיים הבאים שניים. סתם אפשרות, אפשר גם אחרת.

כן הבנתי את העניין של 4x5.
מה אני עושה לפני ה105?
איך לבצע את הפאוור קלין בתוכנית?
לאיפה להכניס את תרגילי העזר ואיזה?
איך אצור לראות אימון של סט אחרון 60 בפרס?
לפני ה 105 אם אתה מרגיש צורך לעשות חימום, אתה יכול לעשות חמישיה עם 60 ו 80
לגבי פאוור קלין אני לא יודע

פרס 60, לפי האחוזים. 40/42.5 , 47.5, 55, 60

אחרי הרבה מחשבות החלטתי להתחיל את הלינארית אשמח את העזרה של כולם, יש לי כמה קצות לא סגורים.

@stitch
דדליפט של 150 אמור להראות - 60, 85, 110, 135 (5 קילו לפה ולשם לא קריטיים)
פרס 60 - 20, 35, 45, 52.5

• פותח/ת השרשור

1. בכל תרגיל תתחיל מהפרשים של 10 אחוז, וככל שתתקדם התוכנית תרווח אם תרגיש שאתה לא מתאושש מהסטים שלפני האחרון.
בדדליפט אתה יכול להתחיל מהפרש של 20 אחוז, לפחות באחרונים, כלומר לא לעשות רביעי עם יותר מ-120 קילו.
2. באימון A תעשה 5x3, באימון B אפשר להחליף דדליפט במשיכות גבוהות אם אתה מעדיף, באימון C תעשה 4x3 וסט אחרון לזוג. סט backoff אפשר למשל לעשות לחמישיה, אם זה קשה אז שלישיה.
3. אימון A ו-C ל-2-3x8.
4. גם מקבילים אפשר. הייתי מוסיף מההתחלה, אבל בשבועיים הראשונים נניח רק סט אחד, בשבועיים הבאים שניים. סתם אפשרות, אפשר גם אחרת.
קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
1. רצוי לשלב הוספת תרגיל העזר מתח לאימון a וc רק אחרי שבועים? והמקבילים לאיפה לשבץ וכמה?
2. ולמה בפאוור קלין בסט האחרון לא לעשות חזרה אחת אלא כמו שהורדנו 2 חזרות בשאר התרגילים מ5 ל3 נוריד כאן מ3 ל1?
3. מזה אומר משיכות גבוהות? המטרה שלי לקדם את הדדליפט והפאוור קלין.
4. בטקסס גם בשלב מסויים בתוכנית יהיה צורך להכניס תרגילי עזר כגון מקבילים ומתח או רק בגלל הנפח היחסיך מועט בלינארית?

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
1. רצוי לשלב הוספת תרגיל העזר מתח לאימון a וc רק אחרי שבועים? והמקבילים לאיפה לשבץ וכמה?
2. ולמה בפאוור קלין בסט האחרון לא לעשות חזרה אחת אלא כמו שהורדנו 2 חזרות בשאר התרגילים מ5 ל3 נוריד כאן מ3 ל1?
3. מזה אומר משיכות גבוהות? המטרה שלי לקדם את הדדליפט והפאוור קלין.
4. בטקסס גם בשלב מסויים בתוכנית יהיה צורך להכניס תרגילי עזר כגון מקבילים ומתח או רק בגלל הנפח היחסיך מועט בלינארית?
1. אין חוקים. אני הייתי מוסיף מההתחלה, אפשר להוסיף עם פחות סטים ולהגביר.
רשמתי איפה להוסיף - אימון A ו-C, גם המתח וגם המקבילים.
2. סינגל נראה לי מעט מדי.
3. זה תרגיל עזר לפאוורקלין, אתה יכול לחפש ברשת. אם דדליפט חשוב לך, שכח מהמשיכות.
4. תלוי בך, במשקלי העבודה ובהתקדמות. אבל זה פחות חשוב מאשר בליניארית.

• פותח/ת השרשור
1. אין חוקים. אני הייתי מוסיף מההתחלה, אפשר להוסיף עם פחות סטים ולהגביר.
רשמתי איפה להוסיף - אימון A ו-C, גם המתח וגם המקבילים.
2. סינגל נראה לי מעט מדי.
3. זה תרגיל עזר לפאוורקלין, אתה יכול לחפש ברשת. אם דדליפט חשוב לך, שכח מהמשיכות.
4. תלוי בך, במשקלי העבודה ובהתקדמות. אבל זה פחות חשוב מאשר בליניארית.
אוקיי הבנתי תודה אני עוד יציק לך בהמשך אם תהיה בעיה ;)

אתמול התחלתי את התוכנית בריסט ורציתי לחדד דבר.
שכתבת אם אני מרגיש שאני לא מתאושש מהסטים שלפני האחרון הכוונה שזה יבוא לידי ביטוי בסט האחרון שאני לא הצליח לסיים אותו? ד"א הקפיצות המנחות משבוע לשבוע בבנץ 2.5 קילו? ובפרס?

שכתבת אם אני מרגיש שאני לא מתאושש מהסטים שלפני האחרון הכוונה שזה יבוא לידי ביטוי בסט האחרון שאני לא הצליח לסיים אותו? ד"א הקפיצות המנחות משבוע לשבוע בבנץ 2.5 קילו? ובפרס?
כן להכל.

אתה יכול. פלאנק (סופרמן) זה הכי נורמלי.
מניסיון שלי? הכל מיותר. הבטן עובדת קשה כל הזמן בכל תרגיל מורכב שמבוצע בצורה נכונה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול. פלאנק (סופרמן) זה הכי נורמלי.
מניסיון שלי? הכל מיותר. הבטן עובדת קשה כל הזמן בכל תרגיל מורכב שמבוצע בצורה נכונה.
אין צורך בגלגל? עבודה עם פלאנק ותרגילים מורכבים, אתה חושב שיוכלו לתת מספיק עבודה כדי להבליט קצת מהקוביות?

אין צורך בגלגל? עבודה עם פלאנק ותרגילים מורכבים, אתה חושב שיוכלו לתת מספיק עבודה כדי להבליט קצת מהקוביות?
אתה יכול לעבוד עם הגלגל, אבל לדעתי לא רק זה אלא גם הפלאנק הוא מיותר. המורכבים מספיקים.
אני לפעמים מקבל דומס בבטן יום אחרי בנץ' פרס קשה, וברור לגמרי כמה הבטן עובדת בפרס, בסקוואט ובדד.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבוד עם הגלגל, אבל לדעתי לא רק זה אלא גם הפלאנק הוא מיותר. המורכבים מספיקים.
אני לפעמים מקבל דומס בבטן יום אחרי בנץ' פרס קשה, וברור לגמרי כמה הבטן עובדת בפרס, בסקוואט ובדד.
אתה לא מבצע בכלל שום תרגילי ספציפי לאזור הבטן??

אתה לא מבצע בכלל שום תרגילי ספציפי לאזור הבטן??
אם כי אני מסכים עם חברי החייזר, פלאנק בצורה טובה יכול לחזק בצורה טובה את הליבה.
גם ab wheel.

(ולמרות זאת, אני לא עושה את התרגילים הללו)

• פותח/ת השרשור
לא. חבל על הזמן. והאנרגיה. והמרחב, והחומר האפל, והכל.
שזה אומר שחבל על הזמן כי הדבר לא באמת תורם? אז כל אותם חברה שיש לך בבטן סטטית לא בהכרח הגיעו לזה מעבודה ישירה על הבטן?
ועוד משהו שמאוד סיקרן אותי אתה אמור שמהתחלה כבר אפשר להתחיל לשלב תרגילי עזר לתוכנית כגון מתח ומקבילים ואומר שמהנסיון שלך הדבר מאוד עזר לך האם אפשר לשאול על איזה משקלים היית שהתחלה את התוכנית כי ראיתי שישי אנשים שמתנגדים לתוספת של תרגיל העזר? למרות שאני איתך בלינארית עד הסוף ;]

שזה אומר שחבל על הזמן כי הדבר לא באמת תורם?
זה אומר שאת האנרגיה אפשר להשקיע בתרגילים אחרים, ובהתאוששות, כי הבטן עובדת ממילא כל הזמן. בשביל מה צריך לתת לה אקסטרה.
ועוד משהו שמאוד סיקרן אותי אתה אמור שמהתחלה כבר אפשר להתחיל לשלב תרגילי עזר לתוכנית כגון מתח ומקבילים ואומר שמהנסיון שלך הדבר מאוד עזר לך האם אפשר לשאול על איזה משקלים היית שהתחלה את התוכנית כי ראיתי שישי אנשים שמתנגדים לתוספת של תרגיל העזר?
אני ממש לא זוכר את המשקלים שלי בתוכנית, אבל לגבי העזר זה באמת לא קבוע והרבה תלוי בבנאדם. אני הרגשתי שחסר לי נפח ולכן הוספתי מההתחלה. היו אימונים שבהם הרגשתי מותש ו-ויתרתי על העזר בלי להסס בכלל.

• פותח/ת השרשור
זה אומר שאת האנרגיה אפשר להשקיע בתרגילים אחרים, ובהתאוששות, כי הבטן עובדת ממילא כל הזמן. בשביל מה צריך לתת לה אקסטרה.

אני ממש לא זוכר את המשקלים שלי בתוכנית, אבל לגבי העזר זה באמת לא קבוע והרבה תלוי בבנאדם. אני הרגשתי שחסר לי נפח ולכן הוספתי מההתחלה. היו אימונים שבהם הרגשתי מותש ו-ויתרתי על העזר בלי להסס בכלל.
אם אין צורך בעבודה ישירה על הבטן אני אוכל להגייע למצב של קוביות בבטן רק מתרגילי הבסיס הבנתי נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית