הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

700@104@17

Eliavitie

משתמש פעיל
576
619
נק' מוניטין:
4,278
576
619
קודם כל תודה רבה רבה רבה!!!! ל @eyalmazuz שבחר בשבילי את הכותרת
המון תודות לכל חברי הקהילה שהיו בתחרות ותמכו בי, זו הייתה חוויה מדהימה שלא אשכח במשך כל חיי
כרגע בן 17, 280 סקוואט, 152.5 בנץ', 267.5 דד
דיג'יי שמאיים ערך לי את הסרטון ואני חייב לציין שבכיתי...אז תודה רבה @THEDJSKAY1

בלאט עכשיו שמתי לב שזה באוף טופיק
אני כישלון

כל הכבוד אליאב נתת תחרות מעולה ואתה מתקדם בצעדי ענק.רוח לחימה והתמדה יובילו אותך לשיפור מתמשך בפאוורליפטינג ובכל תחומי החיים.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אחת מהופעות הפאוורליפטיניג האיכותיות ביותר שידע הספורט בישראל. יכולת מדהימה, וכמו שתמיד ידענו: פוטנציאל יחיד במינו.

ברכות וכבוד, אליאב.

תודה רבה רבה לכולם

אין לי שמץ של מושג האמת..
אתה מתכוון לשיא עולם באיגוד או בכללי?
סיקרן אותי אז בדקתי בכל האיגודים הגדולים ולא מצאתי מישהו עם סקןואט או טוטאל יותק משלך, לא בטוח לגבי בנץ ודדליפט אבל גם הם יותר מהשיאים בחלק מהאיגודים לא זוכר אם בכולם. זה שיאים לעד גיל 17. ב18-19 יש כבר אנשים עם יותר

סיקרן אותי אז בדקתי בכל האיגודים הגדולים ולא מצאתי מישהו עם סקןואט או טוטאל יותק משלך, לא בטוח לגבי בנץ ודדליפט אבל גם הם יותר מהשיאים בחלק מהאיגודים לא זוכר אם בכולם. זה שיאים לעד גיל 17. ב18-19 יש כבר אנשים עם יותר

תאמת שבIPL השיא ב110 לגילאי 15-19 זה 327.5 בסקוואט
אבל בGPA GPC השיא כביכול שייך לאליאב

תאמת שבIPL השיא ב110 לגילאי 15-19 זה 327.5 בסקוואט
אבל בGPA GPC השיא כביכול שייך לאליאב
כמו שאמרת, זה עד גיל 19. מאמין שהבחור בן 18-19 באמת. לדעתי אליאב מחזיק בall time גם עם זה וגם עם ה260@90 שהוא נתן

כמו שאמרת, זה עד גיל 19. מאמין שהבחור בן 18-19 באמת. לדעתי אליאב מחזיק בall time גם עם זה וגם עם ה260@90 שהוא נתן

ישמצב שהוא 19 אבל הקטע שאי אפשר לעשות הפרדה באיגוד הזה וזו הבעיה
עם כמה שאני רוצה להאמין לאליאב מחזיק בALL TIME לגיל שלו זה לא מתאפשר בגלל שאי אפשר לעשות הפרדות באיגודים בלי הפרדות :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית