הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר הכנסת בטן בזמן ביצוע תרגיל

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
קראתי שכדי שהאימון יהיה יעיל יותר ויעבוד על שרירי הבטן בצורה חזקה יותר או משהו כזה
צריך לשאוב אותה בזמן התרגיל כמו בסקוואט או אפילו כפיפות בטן.
לא הבנתי שני דברים:
א. האם זה נכון?
ב. לא הבנתי אם צריך פשוט להכניס אותה פנימה
או כמו שעשים כשמבליטים ריבועים או משהו שלוחצים בבטן (אני לא טובה במונחים, כן)
בקיצור תוכלו להסביר ולפרט לי על כל זה?

האם זה נכון?
לא

לא הבנתי אם צריך פשוט להכניס אותה פנימה
או כמו שעשים כשמבליטים ריבועים או משהו שלוחצים בבטן (אני לא טובה במונחים, כן)
בקיצור תוכלו להסביר ולפרט לי על כל זה?
כשעושים סקוואט חשוב להכניס אוויר לבטן ולהחזיק בפנים מטעמים אחרים ולא כי זה עושה קוביות.

קוביות יש לכולם במידה כזאת או אחרת. לפי כמות השריר שקיימת שם יראו אותן באחוז שומן שונה. אבל לרוב באחוזים נמוכים.

חשוב שתדעי שאי אפשר להגדיל שום שריר גם לא קוביות כשנמצאים במאזן קלורי שלילי (=דיאטה)

זה לא בידיוק להכניס את הבטן, אלא נסי לדמיין יותר שאת מנסה לכווץ את השרירים ככה שידחסו את כל הבפנים

צריך לשאוב אותה בזמן התרגיל כמו בסקוואט
אני מתנצל מראש על הדוגמה אבל ככה לדעתי זה מובן:
מה שעושים בסקוואט זה לקחת הרבה אוויר, להחזיק אותו בפנים ולכווץ כמו שעושים כשיושבים בשירותים, במיוחד כשיש עצירות.
וזה לא בשביל קוביות אלא בשביל לשמור על הגב על ידי הלחץ שנוצר בבטן.

לא

כשעושים סקוואט חשוב להכניס אוויר לבטן ולהחזיק בפנים מטעמים אחרים ולא כי זה עושה קוביות.

קוביות יש לכולם במידה כזאת או אחרת. לפי כמות השריר שקיימת שם יראו אותן באחוז שומן שונה. אבל לרוב באחוזים נמוכים.

חשוב שתדעי שאי אפשר להגדיל שום שריר גם לא קוביות כשנמצאים במאזן קלורי שלילי (=דיאטה)

מה זאת אומרת להגדיל ? אם אני עושה חיטוב השריר לא יתנפח

אני מכניס את הבטן לפי המונח הבא: תדמייני שמכניסים לך אגרוף לבטן ושנייה לפני המכה הבטן נעשית חזקה יותר כי את עוצרת את האוויר(הבנת אותי בערך?)

Back
למעלה תחתית