הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
זה לא אמור להיות "האם כאב כשנפלת מגן עדן" או משהו? מה שכתבת נשמע כמו ערבוב בין 2 משפטים

שמע אני תמיד פחדתי לגשת לבנות, וכשהחלטתי שזהו די צריך להתגבר על הפחד, חשבתי שהרעיון הכי טוב זה פשוט לגשת ולהגיד את הדבר הכי מטומטם שאני יכול לחשוב עליו.

הריי שאתה ניגש לבחורה, אתה פוחד מדחיה נכון? אז אם מלכתחילה אתה לא מצפה שזה יעבוד זה מוריד מהלחץ.

הייתי בים, ניגשתי לשתי בנות ואמרתי להן " אהלן בנות, אני אופיר" והבאתי לשתיהן כיף. ואז שאלתי אחת מהן "תגידי זה כאב? " והיא כזה " מה, הפירסינג?" אז אמרתי "לא, הנפילה מגן עדן" .

היא לא קיבלה את זה הכי טוב חחח
אבל זה היה מצחיק.

אחלה סיפור.

שמע אני תמיד פחדתי לגשת לבנות, וכשהחלטתי שזהו די צריך להתגבר על הפחד, חשבתי שהרעיון הכי טוב זה פשוט לגשת ולהגיד את הדבר הכי מטומטם שאני יכול לחשוב עליו.

הריי שאתה ניגש לבחורה, אתה פוחד מדחיה נכון? אז אם מלכתחילה אתה לא מצפה שזה יעבוד זה מוריד מהלחץ.

הייתי בים, ניגשתי לשתי בנות ואמרתי להן " אהלן בנות, אני אופיר" והבאתי לשתיהן כיף. ואז שאלתי אחת מהן "תגידי זה כאב? " והיא כזה " מה, הפירסינג?" אז אמרתי "לא, הנפילה מגן עדן" .

אבל זה היה מצחיק.

אחלה סיפור.
סיפור מרגש.
אני פעם פחדתי לגשת לגשת לבחורה יפיפייה. עמדתי והיססתי שעה עד שהיא בעצמה פנתה אליי ואמרה: "טוב אתה מתכוון לקנות משהו? כי כבר 8 ואני רוצה לסגור את המכולת"

אבל זה היה מצחיק.

אחלה סיפור.
אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה כשעקבתי אחרי הלוג שלך!

אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה כשעקבתי אחרי הלוג שלך!

מעולה, אני שמח שכלכם נהנים פה וכיף לכם,
אני רק מבקש באמת במטותא ממכם, לא לעשות צחוק מעדכוני לוג שלי,
כי הם באמת נטו בשבילי כדי שאוכל לעקוב אחרי אימונים שלי ולהשתפר.

אבל זה היה מצחיק.

התחלתה טוב ואז יצאתה מפגר כמו בערך באימונים שלך

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית