דיי תפסיק 🤭לא ילך. בחורות לא אוהבות ליפטרים שמנים.
--- עידכון הודעה, לפני רגע --- ופצועים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיי תפסיק 🤭לא ילך. בחורות לא אוהבות ליפטרים שמנים.
--- עידכון הודעה, לפני רגע --- ופצועים
רפי קזאילה פרש לבילדינג?את החזרות אני מפמפם,
ובבחורות אני נותן !
אתה מבלבל זה הבוס ואין ספק שאת הפיזיק שלו הוא קיבל משלושים סטים עם מוט ריקעושה סקוואט בלי משקל כמו קינג
Like a Boss
משפטים כאלה עושים רושם על בחורות? כי לא הולך לי עם בחורות ולא ניסיתי את זה עדיין. כדאי לי?
זה לא אתה שבכה שהתחיל אם 100 בנות ולא הלך לו ?בדרך כלל אני הולך על הקלאסים,
את באה לפה הרבה? זה כאב?
אתה יודע, הדברים שבטוח עובדים.
זה לא אתה שבכה שהתחיל אם 100 בנות ולא הלך לו ?
הבנתי. ו 22 חזרות ל 10 סטים בסקוואט מוט ריק יביא אותך לזיין כל בחורה ?140 בחורות.
זה לא אמור להיות "האם כאב כשנפלת מגן עדן" או משהו? מה שכתבת נשמע כמו ערבוב בין 2 משפטיםאת באה לפה הרבה? זה כאב?
כל אחד ומה שעובד לו 😃המשפט שהכי עובד זה "תגידי,הסמרטוט הזה מריח לך כמו כלורופורם"?
הבלוג הזה זהב , איפה כפתור לעקוב פה ?
עם מוט ריק
יש לי תחושה שזה לא עם מוט ריק אלא בלי מוט בכלל, סקוואט משקל גוף. הארדקור לגמרי.22 חזרות ל 10 סטים בסקוואט מוט ריק
לוג לא בלוג.הבלוג הזה זהב
זה לא אמור להיות "האם כאב כשנפלת מגן עדן" או משהו? מה שכתבת נשמע כמו ערבוב בין 2 משפטים
סיפור מרגש.שמע אני תמיד פחדתי לגשת לבנות, וכשהחלטתי שזהו די צריך להתגבר על הפחד, חשבתי שהרעיון הכי טוב זה פשוט לגשת ולהגיד את הדבר הכי מטומטם שאני יכול לחשוב עליו.
הריי שאתה ניגש לבחורה, אתה פוחד מדחיה נכון? אז אם מלכתחילה אתה לא מצפה שזה יעבוד זה מוריד מהלחץ.
הייתי בים, ניגשתי לשתי בנות ואמרתי להן " אהלן בנות, אני אופיר" והבאתי לשתיהן כיף. ואז שאלתי אחת מהן "תגידי זה כאב? " והיא כזה " מה, הפירסינג?" אז אמרתי "לא, הנפילה מגן עדן" .
היא לא קיבלה את זה הכי טוב חחח
אבל זה היה מצחיק.
אחלה סיפור.
אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה כשעקבתי אחרי הלוג שלך!שמע אני תמיד פחדתי לגשת לבנות, וכשהחלטתי שזהו די צריך להתגבר על הפחד, חשבתי שהרעיון הכי טוב זה פשוט לגשת ולהגיד את הדבר הכי מטומטם שאני יכול לחשוב עליו.
הריי שאתה ניגש לבחורה, אתה פוחד מדחיה נכון? אז אם מלכתחילה אתה לא מצפה שזה יעבוד זה מוריד מהלחץ.
הייתי בים, ניגשתי לשתי בנות ואמרתי להן " אהלן בנות, אני אופיר" והבאתי לשתיהן כיף. ואז שאלתי אחת מהן "תגידי זה כאב? " והיא כזה " מה, הפירסינג?" אז אמרתי "לא, הנפילה מגן עדן" .
אבל זה היה מצחיק.
אחלה סיפור.
אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה כשעקבתי אחרי הלוג שלך!
אבל זה היה מצחיק.
מי מביא כיף? מה אתה בן 5? 😕והבאתי לשתיהן כיף
צודק, בחורות באמת לא אוהבות ליפטרים שמנמנים.לא ילך. בחורות לא אוהבות ליפטרים שמנים.