עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המאמרים נכונים, ההסקת מסקנות המהירה שלך לא.קראתי פה באחד מהמאמרים ששומן רווי תורם לאיבוד שומן מהגוף ופיתוח השריר זה נכון?
המאמרים נכונים, ההסקת מסקנות המהירה שלך לא.
כמו שכבר רשמתי לך בערך 6 פעמים היום.
שום מוצר לא יגרום לאיבוד שומן. כלום.
כמו ששום מוצר לא ישמין בפני עצמו.
הכל בתלות במאזן הקלורי
יש כמה דרכים, למרות שאף אחת מהן לא אמינה במיוחד כמו מבחן התוצאהמסכים בהחלט, אך יש אנשים רגישים יותר לפחמימות ויש פחות.
מה הדרך לבדוק איך אתה מגיב ? והאם כדאי לך לבנות את התפריט ברובו על שומן או על פחמימה?
שומן רווי טבעי הוא חלק חשוב מתזונה בריאה ומשחק תפקידים בגוף שיעזרו בתנאים המתאימים לצבור שריר ולרדת בשומן
אבל אני מדגיש, רק כחלק מתזונה מאוזנת, ובכמויות סבירות
יש כמה דרכים, למרות שאף אחת מהן לא אמינה במיוחד כמו מבחן התוצאה
מה שאני מכיר שנחשב יחסית אמין זה לאכול ארוחת בוקר מלאה פחמימות, ולבדוק האם היא נותנת לך אנרגיה כמו ארוחת בוקר דלת/נטולת פחמימות
זה ייתן לך איזושהי אינדיקציה לכמה הגוף שלך יעיל בניצול פחמימות
אז סיכוי טוב שאתה מגיב טוב אליהןמממ קשה להגיד, מה שכן אם אני מתעייף ואני אוכל פחמימות(בהנחה שלא העמסתי מעל 1000 קלוריות) אני מרגיש שיש לי הרבה יותר כוח להמשיך לעבוד .
אבל זה לא הסקת מסקנות זה רשום שם מילה במילה, ציטטתי את מה שכתוב פשוטהמאמרים נכונים, ההסקת מסקנות המהירה שלך לא.
כמו שכבר רשמתי לך בערך 6 פעמים היום.
שום מוצר לא יגרום לאיבוד שומן. כלום.
כמו ששום מוצר לא ישמין בפני עצמו.
הכל בתלות במאזן הקלורי
דוגמא רעהמה שאני מכיר שנחשב יחסית אמין זה לאכול ארוחת בוקר מלאה פחמימות, ולבדוק האם היא נותנת לך אנרגיה כמו ארוחת בוקר דלת/נטולת פחמימות
זה ייתן לך איזושהי אינדיקציה לכמה הגוף שלך יעיל בניצול פחמימות
הסקת שאם תאכלי שומן רווי זה יוריד אותך בשומן וזה חא נכוןאבל זה לא הסקת מסקנות זה רשום שם מילה במילה, ציטטתי את מה שכתוב פשוט
הקטע בדוגמא הזאת הוא לא יכולת הגוף לנצל שומן, אלא פחמימהדוגמא רעה
רק לאחר זמן מסוים הגוף נהיה יעיל בהפקת אנרגיה שלא מפחמימה. עענ שזה בודק בעיקר כלום.
ואם יצאתי מחיטוב דל פחמימה? אז זה לא יעזור לי הרבה ביום נתוןהקטע בדוגמא הזאת הוא לא יכולת הגוף לנצל שומן, אלא פחמימה
אנשים שיש להם נצילות טובה של פחמימה ירגישו אנרגטיים אחרי ארוחה כזאת, אנשים עם נצילות נמוכה יחסית ירגישו עדיין עייפים ואיטיים, למרות שזה אמור להיות מקור אנרגיה זמין יחסית
מן הסתם כשאתה יוצא ממצב מיוחד של דיאטה אתה לא יכול לבדוק את זה, כמו כל דבר צריך להשוות אותו לנורמהואם יצאתי מחיטוב דל פחמימה? אז זה לא יעזור לי הרבה ביום נתון