הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין כמה פחמימה צריך לאכול בחיטוב

kobikoba

משתמש מתחיל
207
3
נק' מוניטין:
101
207
3
אנרג'י קלאב
התחלתי חיטוב ואני לא מצליח בדיוק להבין כמה פחמימה אני צריך לאכול בחיטוב (עכשיו אני כנראה איפושהוא בין 100 ל105 קילו)
ואני בערך על 250 גרם פחמימה ועל 270-300 גרם חלבון (ביום של אימון)
אני מתכנן להוריד עוד פחמימה אבל לפעמים אני שומע דברים במכון שאני בשוק, אני שומע אנשים בחיטוב אומרים דברים בסגנון של כל הפחמימה של ביום זה 4 כפות אורז וזהוא. כיאילו איך מגיעים למצב שאתה על 4 כפות אורז ביום בלי שאתה על כמות נמוכה מדי של קלוריות? אולי אני פשוט לא מבין והגרעון שלי לא מספיק גדול, כי בגרעון שאני כרגע (300-400) גם אם אני יעלה חלבון ויוריד קצת פחמימה אני עדיין יהיה באיזה 200 גרם פחמימה במשקל הנוכחי שלי. מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? להגדיל את הגרעון כדי להוריד פחמימה או שלהגדיל כמות חלבון ושומן כדי להוריד פחמימה? או שלא לעשות כלום ולחכות שאני ירד במשקל ועם הזמן הכמות פחמימה תרד?

2 גרם חלבון על כל קילו מ.ג, 0.8- 1 גרם שומן, השאר פחמימה.
כשתתקדם בחיטוב, כנראה תצטרך להוריד את כמות הפחמימות בהתאם לגירעון שתרצה להיות בו.

• פותח/ת השרשור
2 גרם חלבון על כל קילו מ.ג, 0.8- 1 גרם שומן, השאר פחמימה.
כשתתקדם בחיטוב, כנראה תצטרך להוריד את כמות הפחמימות בהתאם לגירעון שתרצה להיות בו.
על איזה גרעון אתה ממליץ? אני כרגע ב300-400 אבל לאיזה גרעון לרוב מגיעים בחיטוב? ולמה כל כך קצת חלבון?

על איזה גרעון אתה ממליץ? אני כרגע ב300-400 אבל לאיזה גרעון לרוב מגיעים בחיטוב? ולמה כל כך קצת חלבון?

300-400 זה בסדר גמור. הכל בהתאם למטרות שלך. אם קצב הירידה מספק אותך, אין סיבה להגדיל את הגירעון.

לגבי כמות החלבון- זאת ההמלצה הרווחת. אין שום בעיה גם עם כמות גדולה יותר.

בגדול מתכננים את זה ככה: קודם חלבון ושומן כמו שזה שמעלי ציין וכל מה שנשאר לפחמימות אבל חשוב לגוף לקבל שומן וחלבון, ופחמימות לא כזה חשוב כי בגדול הגוף לא זקוק לפחמימות בכלל על מנת לתפקד אז אוכלים פחמימות כדי להשלים את הקלוריות שחסרות מהשומן ומהחלבון מצד שני מיותר לדעתי לאכול 300 גרם חלבון.. אני גם בחיטוב כרגע ואני אוכל 2 גרם חלבון לכל קג מהגוף, 0.8 שומן לכל קג והשאר פחמימות בהתחלה הייתי בגרעון שלילי של 500 ואני כבר חודש בתוך החיטוב ואני מגדיל לאט לאט ל 600 ו 700 לפעמים משתדל כל שבוע או להגדיל את הגרעון או לשלב יותר עצימות באימונים ואני רואה התקדמות כל הזמן.
(תאורטית אתה יכול לא לאכול פחמימות בכלל ולאכול רק חלבון ושומן העיקר שתגיע לכמות קלוריות שהיא לא יותר מידי נמוכה ועדיף שתעשה העמסות כל 10 יום, אגב אלה שלא אוכלים פחמימות בכלל שלא יתפלאו שהם יורדים במשקלים בתקופת החיטוב ואחת המטרות שלך היא לשמור על המשקלים כמה שיותר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית