הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ל1ג התחזקות [הוסר]

• פותח/ת השרשור ohad12
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אתה יודע כמה אתה מפיק לסינגל מ5*5 בדד בערך?

• פותח/ת השרשור
אתה יודע כמה אתה מפיק לסינגל מ5*5 בדד בערך?
שנתתי 170 לנפח נחתי 10 ימים ונתתי סינגל (בלי הכנה מיוחדת לפיק אם אתה יודע) יצא לי 200 קל עם אופציה ל210 אבל רציתי לבדוק את הגבולות שלי (220) ונכשלתי. ככל שהמשקל עולה בנפח אני מאמין שהיחס ישתפר אבל בנתיים ללא הכנה זה 40 נראלי ועם הכנה לפיק זה יכול להיות יותר (רק לפני תחרות עושה פיק)

• פותח/ת השרשור
ohad12 עדכן/ה את הלוג ״ל1ג התחזקות״:

עדכון לוג: 05/09/16 סקבט פי יאר

סקוואט PRR 152.5 5X5
דפיציט דד קל עם 120 וכו
הסקוואט היום הרגיש קשה כמו שצריך אולי חזרה אחת עפתי קדימה ושברתי בכולן נעלי סאבו מוכיחות את עצמן ביותר וסוף סוף למדתי להשתמש בהן, המטרה לאזור נפח 170 עם רצועות לפני התחרות מתקדמת!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
יפה יפה...
152.5 סליחה.
לפני שבוע באתי עם מנטליות וכוח תנאים טובים לא תפוס בכל הגוף אחרי 3 אימוני נפח כמין הכנה והיום ההפך חח אז זה למה היה דיי חרא היום

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/09/16 סקבוט

130 5*4 סקבט התחילו קצת כאבים בגלל דד בשישי ולא התאוששתי וכו וגם עבדתי בטן אז היא גם הייתה תפוסה אז וויתרתי על סט 😅
150*5 דד ללא חגורה, נמאס לי מנפח תקוע ב170 לא מתאושש מזה ומסקוואט ביחד ולא מצליח להתקדם אז החלטתי לנסות לתת סט בשבוע בימי חמישי מהיום עקב העובדה שזה עבד לי לפני התחרות באפריל ולעוד כמה אחרים בפורום (אהם @Matty ) מקווה לארבע פלטות ללא לחמש עוד חודש וקצת ככה ואז לקבל בוסט עם החגורה לקראת התחרות

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/09/16 סקבט

סקבט 150 5X5 אשש היה דיי קל @אריאל יכול להעיד אבל תמיד יש לי בחילות מעצבנות מהרייג' לא משנה מה אני אוכל איך ומתי (3.5 שעות בחוץ) אולי זה בגלל הקפאין משו הזוי אז זה קצת הקשה ודפק את הטכניקה אבל הכל טוב הרגיש טוב שבוע הבא 155 ואז נראה אם שבוע אחרי זה 157.5 או 160
בנץ 75 6*6 קל וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/10/16 סקוועט

סקבט 155 PR 5X5 הרגיש סביר קשה כזה אבל מה שהקשה בטירוף זה הבחילות כמעט הקאתי אחרי כל סט וביחד עם הליחה שהייתה לי בגרון כל פעם שהלכתי להוציא ליחה עוד שנייה הקאתי תוך כדי 😭 היה דיי קשה לנשום בסקוואט, כנראה אלך על 157.5 שבוע הבא

בנץ 80 6*6 כלכך הרבה בנץ בסמולוב god

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית