הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שחיה לאחר פציע בשילוב עם באדיבילדינג

• פותח/ת השרשור Mewies
  • פורסם בתאריך

Mewies

משתמש מתחיל
46
4
נק' מוניטין:
7
46
4
לאחר פציע בSS ובעיות גנטיות כאלה או אחרות מה שעוזר לגב שלי זה שחיה וסאונה, ובאדיבילדינג כמובן, אני שחיתי שנתיים שהייתי צעיר יותר, השתתפתי גם בתחרויות, לדעתי אני שוחה נהדר, השאלה היא כזאת, האם עם מספיק אוכל אפשר בימי מנוחה לשחות 15 דקות בעצימות נמוכה ועדינה ולשבת 10 דקות בסאונה ולהמשיך להתקדם במשקלים ובמסת שרירי בבאדיבילדינג כרגיל ? (2.5 קילוגרם בחודש)

אני עושה את זה כבר שבועיים ופשוט ירדתי במשקל, בתאוריה זה החוסר באוכל נכון ? פשוט להוסיף עוד פחממות וקלוריות ? או להפסיק לשחות ולהתרכז בבילדינג ?

אין שום בעיה לעשות את זה ואפילו מומלץ
אבל 2.5 קילו בחודש זה קצב מטורף, ולא בריא בכלל, אלא אם אתה בחודש - חודשיים הראשונים

• פותח/ת השרשור
אני מתחילן, וזה בסדר, קצת שומן לא הרג אף אחד 😛 , בכל מקרה כל עוד אני עושה "קרדיו" כמו סקס הליכה שחיה או כל בולשיט כזה או אחר שמגביר את הקצב של הלב עם מספיק אוכל אני יעלה כמו שצריך ?

אני מתחילן, וזה בסדר, קצת שומן לא הרג אף אחד 😛 , בכל מקרה כל עוד אני עושה "קרדיו" כמו סקס הליכה שחיה או כל בולשיט כזה או אחר שמגביר את הקצב של הלב עם מספיק אוכל אני יעלה כמו שצריך ?
מומלץ מאוד לא להעלות באחוזי השומן בזמן מסה, במיוחד לא בצורה מוגזמת כזאת, זה דופק את המטבוליזם, ושומן חדש, גם אם תוריד אותו, יחזור משמעותית יותר מהר ויהיה עיקש יותר בקלות
אבל אם תאכל כמו שצריך ביחד עם האימונים, אין סיבה שלא תעלה במשקל בלי קשר

• פותח/ת השרשור
מומלץ מאוד לא להעלות באחוזי השומן בזמן מסה, במיוחד לא בצורה מוגזמת כזאת, זה דופק את המטבוליזם, ושומן חדש, גם אם תוריד אותו, יחזור משמעותית יותר מהר ויהיה עיקש יותר בקלות
אבל אם תאכל כמו שצריך ביחד עם האימונים, אין סיבה שלא תעלה במשקל בלי קשר

הבנתי אז נוריד ל1.5 או 2 ... אני לא בא עם מטרות של יופי או פיטנס, אני רוצה שהגב לא יכאב ואני ירים כבד, לא שיהיה לי קוביות חח ... העיקר שהשריר ימשיך לרוץ אני לא מתכוון לעשות חיטוב עד שאני יעלה על ה25-28 אחוז שומן.. וכמה כבר נכון שעובדה שאחוז השומן בגוף פוגע במצמיחה של שריר ?

500 מעל הניטרלי זה כזה מטורף ?
500 לא, אבל 2.5 קילו בחודש זה קצב מטורף לחלוטין
הבנתי אז נוריד ל1.5 או 2 ... אני לא בא עם מטרות של יופי או פיטנס, אני רוצה שהגב לא יכאב ואני ירים כבד, לא שיהיה לי קוביות חח ... העיקר שהשריר ימשיך לרוץ אני לא מתכוון לעשות חיטוב עד שאני יעלה על ה25-28 אחוז שומן.. וכמה כבר נכון שעובדה שאחוז השומן בגוף פוגע במצמיחה של שריר ?
תוריד את הקצב לדעתי עוד יותר, אם בכלל תצליח להגיע למצב הזה מלכתחילה
ואל תדיע לאחוזי השומן האלה, זה יפגע בך משמעותית
תראה את הוידאו הזה:

ותקרא את זה:
The Bulking Diet Delusion | T Nation
שתבין למה אתה מנסה להכניס את עצמך

• פותח/ת השרשור
500 לא, אבל 2.5 קילו בחודש זה קצב מטורף לחלוטין

תוריד את הקצב לדעתי עוד יותר, אם בכלל תצליח להגיע למצב הזה מלכתחילה
ואל תדיע לאחוזי השומן האלה, זה יפגע בך משמעותית
תראה את הוידאו הזה:

ותקרא את זה:
The Bulking Diet Delusion | T Nation
שתבין למה אתה מנסה להכניס את עצמך

רק מלהכיר אנשים שמרימים שהם שמנים אני יכול לדעת שהשפעת שהוא דיבר אליהם הם מינוריות או לא קיימות באמת או פשוט לא קוראות בצורה שהיא באמת רלוונטית, כלכך הרבה אנשים עושים את זה בשיטה ה"ישנה" במיוחד הסטרונגמאן ולהם יש דיי הרבה שריר, איך אתה מסביר את זה ?

רק מלהכיר אנשים שמרימים שהם שמנים אני יכול לדעת שהשפעת שהוא דיבר אליהם הם מינוריות או לא קיימות באמת או פשוט לא קוראות בצורה שהיא באמת רלוונטית, כלכך הרבה אנשים עושים את זה בשיטה ה"ישנה" במיוחד הסטרונגמאן ולהם יש דיי הרבה שריר, איך אתה מסביר את זה ?
ברור שיש לזה יתרונות מבחינת כוח, אבל הנזקים המטבוליים הם נזקים מצטברים, כאלה שפוגעים בגוף בצורה שאתה לא הולך להזדקן יפה בכלל
אם אתה מקצוען זה יכול להיות שווה לך, אבל כאדם ממוצע זה ממש לא מומלץ

האידיאל הוא 2 קילו בחודש.

ואין בעיה לשחות תוך כדי מסה, אפילו מומלץ לעשות אירובי במסה. תבדוק את הערכים שלך אם אתה יורד זה כי אתה לא אוכל מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית