הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לרדת באחוז שומן

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
משקל 89
גובה 1.75
גיל 20
RMR 2254
BMR 2000

התחלתי לעשות חיטוב ואני רואה שבמקום לרדת במשקל אני רק עולה עדין איך זה הגיוני שביום שעשיתי אימון כוח + ריצה + שעתיים של כדורגל כל זה ועדין עליתי במשקל כמובן שאכלתי לפי תפריט מסודר ..
הינה התפריט:http://srv214.gif.co.il/images/592463image.jpeg

זה לא משנה כמה עשית אירובי/כמה התאמנת

אתה צריך לבדוק שאתה במאזן קלורי שלילי, בהנחה שהכל קשורה ייתכן וזה נוזלים ולכן תשקל יום אחרי שוב.

אתה דואג לאכול כמו שצריך בין כל האימונים האלה? כי אתה בחיטוב והגוף שלך כבר תחת לחץ מסוים, וכל האימונים האלה גם מפעילים הרבה לחץ על הגוף, ככה שבסופו של הדבר הגוף אוגר שומן בשביל להגן על עצמו מהמצבים האלה

• פותח/ת השרשור
אתה דואג לאכול כמו שצריך בין כל האימונים האלה? כי אתה בחיטוב והגוף שלך כבר תחת לחץ מסוים, וכל האימונים האלה גם מפעילים הרבה לחץ על הגוף, ככה שבסופו של הדבר הגוף אוגר שומן בשביל להגן על עצמו מהמצבים האלה

כמובן שאני דואג לאכול אחרי כל האימונים כמו שצריך לפי התפריט כמובן ומה זאת אומרת שזה נוזלים שתיית מים מרובה ?

כמובן שאני דואג לאכול אחרי כל האימונים כמו שצריך לפי התפריט כמובן ומה זאת אומרת שזה נוזלים שתיית מים מרובה ?
נוזלים זה אומר שהגוף שלך סופח יותר נוזלים, שזה קשור יותר לתזונה שלך
למרות שאני לא רואה ממש משהו בתזונה שלך שיכול לגרום לזה, אולי חוץ מהאורז, אבל אני בספק אם זה מספיק

נוזלים זה אומר שהגוף שלך סופח יותר נוזלים, שזה קשור יותר לתזונה שלך
למרות שאני לא רואה ממש משהו בתזונה שלך שיכול לגרום לזה, אולי חוץ מהאורז, אבל אני בספק אם זה מספיק
יכולת להיות הקוטג'?
אני לא יודע מה בדיוק רמת הנתרן בקוטג' אבל יכול להיות שזה מספיק בשביל לגרום לזה ביחד עם האורז.

תעיף לחם חלב קוטג ויוגורט שמן זית גם תעיף .
תבנה תפריט כזה :
חלבון 2-2.5 גרם לקילו -
חזה עוף , דג סלמון / מושט , ביצים , טונה במים .

פחמימה - 3-4 גרם ( תתחיל מי 4 גרם ) לקילו .
אורז , כוסמת , שיבולת ( רק בבוקר או אחרי אימון )

שומן - לא צריך יותר מידי ( תקבל מספיק מהביצים ודג , אם אין דג כפית קטנה של שמן זית )

תשתדל שהארוחות יהיה כל 3 שעות ולחלק בצורה שווה את הערכים התזונתיים .

• פותח/ת השרשור
תעיף לחם חלב קוטג ויוגורט שמן זית גם תעיף .
תבנה תפריט כזה :
חלבון 2-2.5 גרם לקילו -
חזה עוף , דג סלמון / מושט , ביצים , טונה במים .

פחמימה - 3-4 גרם ( תתחיל מי 4 גרם ) לקילו .
אורז , כוסמת , שיבולת ( רק בבוקר או אחרי אימון )

שומן - לא צריך יותר מידי ( תקבל מספיק מהביצים ודג , אם אין דג כפית קטנה של שמן זית )

תשתדל שהארוחות יהיה כל 3 שעות ולחלק בצורה שווה את הערכים התזונתיים .

תודה רבה אני ינסה לפי העצות שלכם !! שמן זית בכל זאת להוריד כי לפי מה שהבנתי בהרבה מקומות הוא מאוד חיוני בתפריט ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית